Pyhä kevätrinteet

Kevätloma tunturissa

Laske itsesi vapaaksi aurinkoisille keväthangille.

Pyhän rinteet ovat avoinna joka päivä vapunpäivään 1.5.2023 saakka. Kevät on täynnä aurinkoisia laskupäiviä, kimaltavia hankia, retkiä kansallispuistossa sekä hauskoja hetkiä after skissä. Pyhän latuverkostoa pidetään kunnossa huhtikuun loppuun saakka.

Tervetuloa nauttimaan Lapin keväästä Pyhätunturin syleilyyn.

Ski-Inn majoittujana saat alennusta hissilipuista!

Tarjoamme aina -15% alennuksen Ski-Inn majoituksen hinnasta, kun majoituksesi kestää vähintään neljä yötä. Kevättarjouksena koko seurueesi saa nyt myös -15% alennuksen hissilipuista majoituksen keston ajalle, kun majoitutte vähintään neljä yötä aikavälillä 20.3.-1.5.2023 (pl. pääsiäinen 31.3.-11.4.).

Alennuskoodi toimitetaan sähköpostitse varauksen jälkeen ja sen voi hyödyntää hissilippujen verkkokaupassa. Tarjous on voimassa laskettelukauden loppuun saakka kaikkiin uusiin Ski-Inn varauksiin. Lipputarjous ei koske perhelippuja.

Ski-Inn Pyhätunturi rinteet
Tartu majoitustarjoukseen ja nauti kevään tapahtumatarjonnasta!

Keväthankien isoimmat tapahtumat ovat vapaalaskutapahtuma The Original Freekend, Pyhän perinteinen tunturipääsiäinen, laskukauden päättävä festivaali Pyhä Aisti sekä legendaarinen Pyhän vappu

Isojen tapahtumien ulkopuolellakin tapahtuu paljon niin rinteessä kuin sen ulkopuolella. Kevään artistikattaukseen tutustut helposti bändikalenterista.

Rinneohjelmistosta kannattaa tutustua muun muassa pulkkamäki-iltoihin sekä opastettuihin rinneseikkailuihin – huhtikuussa luvassa muun muassa koko perheen pujottelukisoja, Parkkilaskun ABC-opastuksia lapsille ja aikuisille sekä opastusta metsälaskemisen saloihin.

Pyhä Aisti

Tutustu Pyhän kevään suurimpiin tapahtumiin:

Original Free'kend

The Original Free'kend

Tapahtumat
21.3.2024 - 24.3.2024
Pyhä_vappu

Pyhän Vappu

Tapahtumat
27.4.2024 - 1.5.2024
Valitse lomaasi sopiva majoitus

Tutustu uuteen Ski-Inn Kultakeroon ja vietä loma esimerkiksi 2-3- hengelle sopivassa Rakka-hotellihuoneessa tai 4 hengen perhestudio Tokassa Pyhän tunturikylän ytimessä. 

Tunnelmallinen tunturihotelli Pyhätunturi Kultakeron naapurissa tarjoaa kahden hengen hotellihuoneita, ja hintaan kuuluu aina aamiainen sekä hotellin saunan ja kuntosalin käyttö veloituksetta. 

Ski-Inn majoitusvalikoimasta löytyy sopiva lomakoti myös isomman porukan tarpeisiin. Ja mikä parasta, kaikki vaihtoehdot sijaitsevat rinteiden ja palveluiden vieressä, ja paikanpäälle on helppo saapua myös julkisilla yhteyksillä. Lemmikitkin lomailevat Ski-Innissä aina ilman lisämaksua.

Ski-Inn Rakka