Bättre Folk i Fjällen

Bättre Folk i Fjällen -festivaali kutsuu hyvän musiikin ystävät tunturiin tammikuun viimeisenä viikonloppuna. Ohjelmassa on hurmaavien live-keikkojen lisäksi tietenkin paljon laskettelua, mutta myös joogaa ja avannossa pulikointia. Lauantain Pakkasdiscossa tanssitaan tähtien alla Tajukankaan upeassa miljöössä.
 
Esiintyjät:
ARPPA
ANTTI AUTIO 
JAAKKO EINO KALEVI 
PAMBIKALLIO 
MIKKO JOENSUU
LYYTI
JYTÄÄ JA ISKELMÄÄ
DJ:T LAURA VARTIO & KALIFORNIA-KEKE
 
Tapahtuma on iloisesti loppuunmyyty.

Liput myytiin loppuun ennätysajassa, reilussa kahdessa viikossa. Kahden päivän lipun hinta Tiketissä oli 89,50 € (sis. toimitusmaksun). Varothan huiputtajamyyjiä, jos ostat lipun jotakin muuta kautta.

Kurkkaa lisätiedot sivun alalaidasta.
Aika
26.1.2024 - 28.1.2024 17:00 - 01:00
Paikka
Pyhä Ski Resort
Osoite

Kultakeronkatu 21
98530 Pyhätunturi
Suomi

Isot tapahtumat Keikat, konsertit, artistit Taide & Kulttuuri
Bättre Folk i Fjällen 2024

Bättre Folk i Fjällen on Oulun Hailuodossa järjestettävän Bättre Folkin arktinen sisarfestivaali

Tapahtumaan myytiin vain kahden päivän lippuja. Liput vaihdetaan rannekkeeseen paikan päällä. Esitykset tapahtuvat perjantaina ja lauantaina ravintola CAMP Kitchen & Barissa. Ikäraja on 18 vuotta. Viikonlopun livekeikkoja täydentää monipuolinen oheisohjelma, johon voit tutustua alta. 

Majoitus kannattaa varata mahdollisimman läheltä Hotelli Pyhätunturia ja CAMP Kitchen & Baria (Kultakeronkatu 21). Kun majoittuu festivaalin ytimessä, ei tarvitse öisin odotella taksia tai kävellä pakkasessa mökille. Tutustu Ski-inn-majoitusvaihtoehtoihin tästä.

Erityinen etu festivaalivieraille: festivaalirannekkeen ja normaalihintaisen hissilipun ostajalle maksuttomasti käyttöön festivaalin ajalle perjantaista sunnuntaihin standard-hintaiset vuokravälineet (ei vapaalasku), niin kauan kuin välineitä on saatavilla. Ei ennakkovarauksia.

Tervetuloa talven ihmeellisimpään tapahtumaan!

Yhteistyössä:

     IsThisArtKarhu Koff

 

 

Oikeudet muutoksiin pidätetään. Mahdolliset Pyhätunturi Oy:sta riippumattomat sähkökatkot ja siitä seuraavat ohjelmamuutokset tai peruuntumiset eivät oikeuta rahanpalautuksiin.