Hiihtolomaviikko 8 Pyhällä

TERVETULOA HIIHTOLOMALLE LAPIN LUMISIIN MAISEMIIN!

Luvassa monipuolista ohjelmaa koko hiihtolomaviikoksi. Pyhän rinteillä järjestetään Pyhän hiihtokoulun ohjaamia rinneseikkailuja, joista suurin osa vaatii vain hissilipun. Luontokeskus Naavassa järjestetään maksuttomia kansallispuisto-opastuksia. Testaa Naavassa myös perheen iloksi suunniteltua Pyhä-Luoston patikkapeliä. Pyhäkuru-seikkailupuisto avoinna talviseikkailuun tiistaisin ja lauantaisin.

Hiihtolomaviikon 8 ohjelmat ja tapahtumat löytyvät tarkemmin tämän sivun alalaidasta.

Aika
19.2.2023 - 24.2.2023
Paikka
Pyhätunturin hiihtokeskus
Osoite

Kultakeronkatu 21
98530 Pyhätunturi
Suomi

Pyhä Huttu-Ukon seikkailu rinteet

HIIHTOLOMAVINKIT:

  • Tutustu Pyhän rinteisiin. Pyhän rinteet ovat avoinna päivittäin klo 9:30-18:00. Hiihtolomaperjantaisin hissit pyörivät iltamäen ajan klo 21 saakka. 
  • Tutustu hiihtolomien rinneseikkailuihin: joka päivälle jotain ohjattua toimintaa Pyhän rinteilllä.
  • Lähde vaikka koko perheellä tutustumaan vapaalaskuun Pyhän hiihtokoulun opastuksella Family Freeride -tunnille
  • Huonon kelin yllättäessä voit tutustua Luontokeskus Naavan näyttelyyn tai vierailla eläintilalla Poropuisto Koparassa tai Pyhän Husky Farmilla.
  • Vietä vauhdikas päivä Pyhän pulkkamäessä. Pulkkamäki sijaitsee n. 1 km Pyhä-Luoston tietä Luoston suuntaan. Välittömässä läheisyydessä sijaitsee myös tulistelupaikka.
  • Fatbike on kätevä menopeli. Vuokraa pyörä tai varaa opastettu retki ja tutustu Pyhän talvipyöräilyreitteihin Pyhä-Luosto kansallispuistossa.

Katso alta hiihtoloman ohjelmat ja tapahtumat

Oikeudet muutoksiin pidätetään.