Katamaraaniretki Kemijoella hevossaareen

Tule tutustumaan Outisen hevosten kesälaitumiin. Noin tunnin ajelu joella ja kävely saaressa katsomassa ja rapsuttelemassa hevosia. Retkellä saat kuulla suomenhevosista ja Suomen pisimmästä joesta sekä ympäröivästä luonnosta.

Lähtö: Vuostimon sahanrannasta noin 14km Pyhältä Kemijärven suuntaan.
Min. 2 hlö ja max. 5 hlö
Hinta 75 € / aikuinen ja 45 € / lapsi.

Varaukset: Puh 040 963 9807 tai outisenratsastuskeskus@gmail.com
Meillä käy myös edenred ja epassi. Kysy myös muista maksutavoista.
Aika
20.6.2023 - 1.9.2024 10:00 - 16:00
Paikka
Outisen ratsastuskeskus
Osoite

Sahatie
98360 Vuostimo
Suomi

Opastetut retket ja aktiviteetit
Outisen ratsastuskeskus_kesa

Outisen ratsastuskeskus

Itä-Lapin kohtauspaikka ratsastajille. Maastoretkiä, ratsastusleirejä, ratsastusvaelluksia, ratsastusta sekä kummivarsa toimintaa ympäri vuoden.

Outisen ratsastuskeskus sijaitsee Kemijärveltä 12 km Pelkosenniemen suuntaa. Pyhätunturilta ajomatkaa on noin 35 km ja 30 min. 

Outisen ratsastuskeskuksessa pääset tutustumaan tilan itse kasvatettuihin ja koulutettuihin suomenhevosiin ja ajoporoihin. Tilalla asustaa myös lukuisia muita eläimiä kuten perinteisiä suomalaisia maatiaisrotuja kyyttöjä, kissoja ja koiria.  

Ratsastuksen lisäksi Outisesta käymme tapahtumissa ympäri lääniä, koska Outisessa on kymmenkunta hevosta, jotka voi huoletta laittaa tapahtumiin ja kaikenlaiseen työajoon. Tämä on luultavasti Suomen suurin työhevostalli. Otamme ulkopuolisia varsoja ajo-opetukseen ja ongelmahevosia koulutettavaksi, jotta ne saisivat uuden mahdollisuuden.

Koulutusta hevosten käsittelyyn on kertynyt mm. 10 vuoden työkokemuksesta ammattilaisravitreenareilla ja kouluttautumalla ratsu- ja työpuolelle. Opetamme Outisessa myös työhevosvaljastusta, ajoa sekä maastakäsittelyä.

Talliarki ja hevosten hyvinvoinnista huolehtiminen kuuluu päivittäiseen arkeemme.

Outisen_ratsastuskeskus