Kertomuksia vapaalaskusta: Antti Autti & Michelle Suni

Tervetuloa Calle-taloon viettämään rento perjantai-ilta inspiroivien vapaalaskukertomusten parissa! Ohjelmassa on kaksi mielenkiintoista puhujaa ja puheenvuoroa: ammattilumilautailija Antti Autti ja lumiturvallisuuskouluttaja Michelle Suni. Heidän esittelynsä löydät tämän sivun alalaidasta.

Paikka: Calle-talo
Aika: klo 20–21.45
Tapahtuma on maksuton. Alaikäiset voivat osallistua vanhempien seurassa.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.
Aika
8.12.2023 - 8.12.2023 20:00 - 21:45
Paikka
Calle-talo (Carlsberg House)
Osoite

Kultakeronkatu 21
98530 Pyhätunturi
Suomi

Vapaalasku Maksuton
touring

Antti Autti

Antti Autti Simo Vilhunen photo
Kuva: Simo Vilhunen

Pitkän ja menestyksekkään kilpailu-uran lumilautailun parissa tehnyt Antti Autti siirtyi vapaalaskun pariin reilu 10 vuotta sitten. Vapaalaskusta Antti löysi jälleen laskemisen luovan vapauden ja yhteyden luontoon. Antti on julkaissut useita vapaalaskuun keskittyviä dokumentteja, lyhytelokuvia ja hänen viime aikaisin projektinsa, Arctic Lines -videosarja, on saanut upean vastaanoton ja inspiroinut monia ympäri maailmaa. Arctic Lines -projektissa Antti seikkailee kotiseudullaan ja valloittaa Lapin sekä Norjan alueen kiehtovia vapaalaskuspotteja. 

Elokuvaprojektien ohella Antti on opastanut vapaalaskuretkiä Pohjoismaissa sekä Japanissa. Opastetuilla vapaalaskuretkillään Antti haluaa inspiroida ihmisiä nauttimaan kaikenlaisista laskuolosuhteista. Monipuolisena outdoor-alan ammattilaisena hän jakaa mielellään tietämystään luonnosta ja paikallisesta kulttuurista. Antin suurin intohimo on innostaa muita elokuvaprojektiensa, opastus- ja tapahtumapalveluidensa kautta.

Michelle Suni

Michelle Suni
Kuva: Alex Aaltonen

Michelle on sertifioitu FINLAV-lumiturvallisuuskouluttaja, eräopas ja hiihdonopettaja, joka on erikoistunut opastamaan vapaalaskua splitboardilla. Michelle on yksi kuudesta naispuolisesta lumiturvallisuuskouluttajasta Suomessa. 

Talvisin hän opastaa vapaalaskijoita Suomen Lapissa ja Etelä-Norjassa sekä kouluttaa uusia lumilautaopettajia ympäri Suomea SHORY:lla. Kesäisin Michelle opastaa Etelä-Norjassa vaelluksia, melontaa, via ferrataa ja jäätikkövaelluksia. Hän toiminut erilaisissa luonto-, kasvatus- ja matkailualan ohjaus-, kouluttaja- ja opastustehtävissä yli 15 vuotta. 

Työssään Michelle haluaa kannustaa osallistujia omien vahvuuksien tunnistamiseen. Hän tarjoaa yrityksensä kautta kursseja ja opastuksia lempeällä, pedagogisella otteella. Tärkeinä teemoina opetuksessa mukana kulkevat luontosuhde, voimaantuminen, vapaus, itseluottamus ja rohkeus olla oma itsensä.