The Original Free'kend: Poker Rando

The Original Free´kend -vapaalaskutapahtuma levittäytyy tunturiin 30.3.–1.4.2023. Tapahtuman sydän muodostuu kolmesta kilpailusta, joissa kisataan tosissaan, mutta rennosti ja hyvällä mielellä. Kolmen kisan kokonaisuuden voittajat palkitaan perinteisesti Kukkulan Kuninkaallisina. Lisäksi palkitaan tietysti kaikkien kisasarjojen voittajat sekä viikonlopun sykähdyttävimmät suoritukset.

Perjantaina 31.3. Huttu-Ukko Challenge -kilpailun jälkeen kisataan Poker Rando, jossa ennaltamäärätyn randoreitin varrelta kerätään pokerikäden kortit. Lopullinen voittaja ei ole nopein randohirmu, vaan pokeripöydän voittaja, joten kuka tahansa voi voittaa. Kisaohjelman ajan Huttutuvalla katsojia palvelee Karhun Pop-up Bar. Huttutupa sijaitsee rinteessä 11 ja kävellen Huttutuvalle pääsee, kun hotellitasanteelta kävelee rinteen 12 poikki kohti Kansallispuistoa.

Poker Randoon voi osallistua Free'kend- ja Junior-tapahtumapasseilla, kolmen kisan kisapassilla tai ilmoittautua ainoastaan Poker Randoon mukaan. Osallistumisoikeuden voi lunastaa itselleen The Original Free'kend -tapahtumasivun kautta (ks. linkki alla). Poker Randon kisainfo järjestetään Huttutuvalla klo 16.30. Kilpailu alkaa klo 17.00.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.
Aika
31.3.2023 - 31.3.2023 16:30 - 18:30
Paikka
Pyhä Ski Resort
Osoite

Kultakeronkatu 21
98530 Pyhätunturi
Suomi

Rinteet Vapaalasku
Original Free'kend