Pakkasdisco Tajukankaalla 28.1.

Bättre Folk i Fjällen -festivaalin lauantai-illan myöhäisinä tunteina tanssitaan Pakkasdiscossa toppahousut päällä Tajukankaan upeassa miljöössä. Karhu Bar palvelee janoisia tanssijoita discon ajan. Discon ikäraja on 18 vuotta.

Mukana DJ:t Vilunki ja Megatron.

Disco on avoin ja maksuton kaikille täysi-ikäisille tunturin ystäville. Tutustuthan alempaa Tajukangas-infoon.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.
Aika
28.1.2023 - 29.1.2023 23:59 - 02:00
Paikka
Pyhä Ski Resort
Osoite

Kultakeronkatu 21
98530 Pyhätunturi
Suomi

Keikat, konsertit, artistit Maksuton
Pyhä_BFiF

Tajukangas-info

 

Liikkuminen Tajukankaan ulkoilmalavalle:
Tajukankaan ulkoilmalava sijaitsee noin 400 metrin päässä Hotelli Pyhätunturista. Paikalle kävellään hotellin P-alueen päädystä, Carlsberg Housen eli Calle-Talon ohi ja rinteiden 4 ja 5 läpi. Rinteiden jälkeen jatketaan huoltotietä pitkin, ja pian olet ystävien seurassa. Rinnealue on suhteellisen tasainen kävellä, mutta se saattaa olla pehmeä ja upottaa muutamia senttejä. Tajukankaan alue tai kulku sinne eivät valitettavasti ole talviaikaan esteettömiä. 

Varustautuminen:
Varauduthan mahdollisimman lämpimällä vaatetuksella. Onneksi säänmukainen vaatetus on Pyhällä aina muodissa. Jalkaan kannattaa valita lämpimät, varrelliset kengät, joissa on pitävä pohja. Omaa ja kavereiden lämpötilaa kannattaa tarkkailla aktiivisesti. Kylmän yllättäessä kannattaa suunnata omaan majoitukseen nukkumaan tai käydä lämmittelemässä kodassa tulipaikan ääressä. 

Juomat ja ruoat:
Tajukankaalla palvelee tapahtuman ajan Karhu Bar, josta saa ostettua janojuomaa. Paikalla on A-oikeudet, eikä omia alkoholijuomia saa nauttia paikan päällä. Maksuvälineenä käy kortti. Anniskelualue on rajattu kylteillä, kunnioitathan aluetta. Kota ja WC:t eivät sijaitse anniskelualueella. 

Pidetään tunturi siistinä:
Viethän mukanasi kaiken, minkä olet mukanasi tuonut. Luonnon keskellä roskapöntöt ovat hyvin harvassa.

WC:
Paikalla on kaksi ulkovessaa.

Tupakointi:
Tupakointi on sallittu vain sille merkityssä paikassa kauempana väkijoukosta ja katsomoista.

 

Yhteistyössä:

karhu