POW-yhteislasku 9.12. klo 12

Pyhän itsenäisyyspäivän viikonlopun yhteydessä lauantaina 9.12 klo 12 lasketaan Protect Our Wintersin yhteislasku. Yhteislaskun tulee vetämään POW-lähettiläs Antti Autti.

Me alamäki-ihmiset olemme tottuneet vauhdikkaisiin laskuihin ja samaa vauhtia tarvitaan nyt myös ilmastotyössä! Mukaan POW-laskutapahtumaan voit osallistua yksin, yhdessä, perheenä, yrityksesi tai vaikka harrastusporukan kanssa. Tyylin ja välineet valitset itse. Tärkeintä, että lasket!

Kokoontuminen PyhäExpressin yläasemalla la 9.12 klo 12.00. Tunnistat lähtöpaikan POW-lipusta. Yhteislasku lasketaan rinnettä 5 pitkin.

Tiesithän, että matka Pyhälle onnistuu mukavasti & vähäpäästöisesti? Nappaa talteen kestävän matkan vinkit Kestävästi Pyhälle -oppaasta.
Aika
9.12.2023 - 9.12.2023 12:00 - 12:20
Paikka
Pyhä Ski Resort
Osoite

Kultakeronkatu 21
98530 Pyhätunturi
Suomi

Maksuton Rinteet
Protect Our Winters Finland Pyhä

Ilmastokriisin hillitseminen ei ole vain katastrofin torjumista. Se on myös meille rakkaiden asioiden suojelemista. Ilman talvia ei ole laskupäivän jälkeistä väsynyttä, mutta onnellista oloa. Ilman talvia ei ole sitä tunnetta, kun kavereiden kanssa fiilistellään afterilla päivän parhaita laskuja. Ilman talvia ei ole pitkiä hiihtoreissuja ja termarikahvihetkiä luonnon keskellä. Ilman talvia ei ole sitä iloa, joka paistaa lasten kasvoilla, kun uusin temppu on opittu.

Kutsumme mukaan jokaisen vauvasta vaariin ”POWin laskuun lumien puolesta”. Meitä kaikkia tarvitaan tukemaan muutosta ja laskemaan niin päästöjä kuin mäkiäkin. Näytetään, että lumiset talvet ovat meille tärkeitä ja että myös tulevilla sukupolvilla on oikeus lumiseen iloon ja tulevaisuuteen!

Tule siis mukaan elämäsi tärkeimpään laskuun! Laskemaan yhdessä mäkiä ja päästöjä! 

Pyhä on yksi Protect Our Winters Finlandin pääyhteistyökumppaneista. Tuemme järjestön toimintaa ja teemme yhteistyötä viestiäksemme asiakkaillemme ympäristöystävällisempien valintojen tärkeydestä ilmastonmuutoksen hillitsemisessä.

PS. Nykyiset päästösi voit käydä arvioimassa täällä.
PPS. Vinkkejä vähäpäästöisempään elämään löydät täältä

#pelastetaantalvet