Pyhä Unplugged

Kesän sympaattisin tapahtuma Pyhä Unplugged tuo rakastetuimmat artistit keskelle ainutlaatuista Pyhätunturin luontoa elokuun alussa. Tapahtuman päänäyttämöinä toimivat Aittakurun ja Tajukankaan ulkoilmalavat. Musiikki soi myös CAMP Kitchen & Barissa, Huttuhipussa, Sportbarissa ja uudessa Kurula´sissa Pyhäjärven rannalla. Tapahtuman taiteellisen johtajan Mato Valtosen sanoin "luvassa on jälleen paras festari ikinä".

Lipunmyynti aloitetaan keväällä 2024. Ilmoitamme asiasta ensimmäisenä kanta-asiakkaille lähetettävässä uutiskirjeessämme. Kiitämme kärsivällisyydestä.
Aika
1.8.2024 - 4.8.2024 15:00 - 02:00
Paikka
Pyhä Ski Resort
Osoite

Kultakeronkatu 21
98530 Pyhätunturi
Suomi

Isot tapahtumat Keikat, konsertit, artistit Taide & Kulttuuri
Pyhä_Unplugged
Pyhä Unplugged 25-vuotishistoriikki

Unpluggedin perustajaryhmän jäsen ja taiteellinen johtaja Mato Valtonen teki upean työn ja kasasi yhteen pakettiin tapahtuman koko 25-vuotisen historian. Dokumentti sisältää muistoja lehtien sivuilta. Lataa pdf ja tilaa oma kirjasi esimerkiksi ifolorista: Pyhä Unplugged 25 vuotta -historiikki.pdf

Lipuista

Unplugged-liput myydään erikseen, jotta jokainen festivaalivieras voi koota juuri itselleen mieleisen ohjelmiston. Aittakurun konsertit ovat ikärajattomia. Tajukankaan iltakonsertit ovat K18. Lapsella tulee olla oma lippunsa ikärajattomille keikoille.

Huomioithan, että Aittakurussa yleisöltä toivotaan hiljaisuutta esitysten ajan, sillä äänet kantautuvat kurussa herkästi. Esitysten välissä suuret suosionosoitukset ovat erittäin sallittuja ja toivottuja. Kurkkaathan Aittakurun ja Tajukankaan erilliset konsertti-infot alta.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Yhteistyössä:

Karhu Koff