VisitPyhaLuosto-maastohiihto_pyha

Pyhän kevättalvi

Villi, mutta niin lempeä Pyhä tekee pysyvän vaikutuksen.

PYHÄN NOPEASTI PITENEVÄT PÄIVÄT, MUTTA HITAASTI HUPENEVAT HANGET

Pyhä-Luoston maaliskuussa on päivisin yhä enemmän valoa ja aurinko lämmittää lempeästi, mutta öisin voi vielä olla kireä pakkanen. Hankien hupenemista Lapissa saa odottaa vielä pitkään. Lunta Pyhällä riittää usein vähintään vappuun asti, ja parhaista hiihto- ja lasketteluolosuhteista saadaan nauttia maalis-huhtikuussa. Pyhän kevättalvessa laduilla ja Pyhän hiihtokeskuksen rinteissä liikkujien vakiovarusteena nähdäänkin usein aurinkolasien lisäksi leveä hymy.

maastohiihto_pyha

KARU, MUTTA NIIN KAUNIS KEVÄTTALVI


Kevättalven alkaessa lunta on Pyhällä paljon enemmän kuin keskitalvella. Pyhän tunnusomaisten rakkakivikkojen sijaan maisemaa hallitsee hanki, joka tekee maastosta oikeilla varusteilla helppokulkuisemman kuin kesällä – ja etenkin aurinkoisina päivinä suorastaan häikäisevän kauniin. Jos haluat nautiskella lumisesta tunturista ja metsästä leppoisaan tahtiin ja välillä poiketa tallatuimmilta reiteiltä, valitse kulkuvälineeksi lumikengät tai liukulumikengät. Rauhallisesti edetessä ehdit hyvin huomata kuvauksellisimmat kohteet ja kun aurinko lämmittää, laavulla tai latukahvilassa voi pitää taukoa pidempäänkin. Lumikengät tai liukulumikengät voit vuokrata paikan päältä. Tutustu Pyhän vuokravälineisiin.

pyoravuokraus_fatbike

BONGAA REVONTULET PYHÄLLÄ


Maalis-huhtikuussa yöt ovat vielä pimeitä ja olosuhteiden osuessa kohdilleen revontulet loimottavat taivaalla komeasti. Kevättalvella ne itse asiassa näkyvät useammin kuin sydäntalvella, joten jos olet haaveillut niiden näkemisestä tai kuvaamisesta, vielä ehdit! Kun saavut Pyhälle, lataa puhelimeesi maksuton Aurora Alert Realtime -hälytysjärjestelmä, joka antaa äänimerkin revontulten ilmestyessä taivaalle. Kaikista mukavin tapa revontulten ihailuun on yöpyä lasikattoisessa kodassa tai iglussa, jossa näkymä taivaalle avautuu suoraan sängystä. Tutustu Pyhän maisemaikkunallisiin majoitusvaihtoehtoihin.

SEIKKAILIJAN SYDÄN SYKKII VASTAKOHTIEN PYHÄ-LUOSTOLLA!

Pyhän kevättalvi tarjoaa lumen ja auringon lisäksi myös rauhaa ja hemmottelua. Pyhän hiihtokeskuksessa on kaiken tasoisille laskijoille sopivia rinteitä sekä useita luonnonläheisiä seikkailureittejä, joista innostuvat sekä lapset että vanhemmat. Lisäksi alueella on hyvät puitteet vapaalaskulle. Maalis-huhtikuun vaihteessa järjestettävässä Free’ kend -vapaalaskutapahtumassa pääsee kisaaman kukkulan kuninkaallisen tittelistä, oppimaan huippulaskijoilta ja tietysti laskemaan hyvässä seurassa. Tutustu myös muihin Pyhän vapaalaskutapahtumiin.

Freekend

Talvipyöräilijöille on pyhällä reittejä 40 kilometriä ja hiihtolatuja Pyhä-Luoston alueella 150 kilometriä. Suksilla pääsee käymään vaikka naapuritunturissa Luostolla – ja halutessaan voi palata Pyhälle bussilla.

Vauhdin vastapainoksi Pyhällä voi nauttia myös rauhallisesta, rennosta ratsastusretkestä upeissa maisemissa, viettää saunaillan avantouinnilla ja illallisella höystettynä tai herkutella Pyhän ravintoloissa. Lepopäivän viettoon sopivat erinomaisesti myös myös naapuritunturissa Luostolla sijaitsevan Ametistikylpylän rentouttavat poreet.

PYHÄ-LUOSTO – IKUINEN, MUTTA HETKESSÄ KIINNI


Pyhä-Luoston tunturit ovat miljardeja vuosia vanhoja. Voit tutustua alueen luontoon ja historiaan luontokeskus Naavassa, josta saat myös ajankohtaista tietoa reittien kunnosta ja lumitilanteesta. Toinen kiinnostava alueen historiasta kertova kohde on Lampivaaran ametistikaivos, jonne pääsee Pyhältä ekologisesti esimerkiksi sähkömoottorikelkan kyydissä. Siellä saat omin käsin kaivaa jalokiven muistoksi vierailustasi.

pyhän hiihtokeskus

Pyhän kevättalvessa elävät rinta rinnan vilkas hiihtokeskuselämä palveluineen ja tapahtumineen, sekä ainutlaatuinen luminen tunturiluonto, jossa voi hiljentyä kuuntelemaan erämaan ikiaikaista hiljaisuutta. Meille on tärkeää säilyttää tunturiluonto ja kauniit talvemme myös tuleville sukupolville. Pyhä oli Suomen ensimmäinen hiilineutraali hiihtokeskus. Panostamme edelleen kestävyyteen ja ekologisuuteen kaikessa kehittämistyössä.

Tutustu Pyhän hiihtokeskuksen vastuullisuusohjelmaan.

avanto_sauna_kurulas

Toteutettu TEMin kautta Alueiden matkailuelinkeinon elpymistä edistävällä hankerahoituksella #matkailualueetnousuun. Tutustu tarkemmin.

Keväthankitarjous Pyhäigloos 12.4.-2.5.2023.

majoituksen  varaajille sauna & jacuzzi -vuoro, 1,5 h, veloituksetta!

Tarjoukseen oikeuttavat uudet, vähintään kolmen vuorokauden majoitukset Pyhä Igloos boutiquehotellissa 12.4.-2.5.2023.

Varaa sivuiltamme www.pyhaigloos.fi

Pyhaigloos_rooms
Ski-inn majoittujan kevättarjous

Varaa vähintään neljän yön majoitus 20.3.-1.5.2023 väliselle ajalle (pl. pääsiäinen 31.3.-11.4.), ja hyödynnä Ski-Inn-majoittujan etu: -15% alennuskoodi hissilipuista majoituksen keston ajalle. Alennuskoodi toimitetaan sähköpostilla varauksen teon jälkeen, ja se on hyödynnettävissä hissilippujen verkkokaupassa. Etu ei koske perhelippuja. Tarjous on voimassa talvikauden 2022-2023 loppuun saakka ja se koskee ainoastaan uusia 23.2. jälkeen tehtyjä Ski-Inn varauksia.  

Ski-Inn Rakka
Sunday Morning Resort - Pääsiäistarjous 6.4.-10.4.

Vietä huoleton pääsiäinen hyödyntämällä huhtikuun erikoistarjouksemme 6.4.-10.4. väliselle ajalle

Voit varata upeasti kalustetun Aihki-huoneiston huippuhintaan 1400€/4 yötä tai päärakennuksen lokoisan hotellihuoneen hintaan 860€/4 yötä. Majoitukseen sisältyy katettu aamiainen, vapaa pääsy päärakennuksen kuntosalille, sekä hotellimajoituksissa yksityinen saunavuoro.

Ota yhteyttä sales@experiencepyha.fi tai tutustu tarjoukseen verkkokaupassamme

Sunday_morning_resort_villa
Mökkien edukkaampi hintakausi 15.4. alkaen - Pyhähippu

Tervetuloa kevätlomalle aurinkoiseen Pyhätunturiin. Pyhällä kausi jatkuu vappuun saakka ja mökkejä saa edukkaampaan hintaan loppukevään.

pyhahippu_mokit
Pyhän Asteli erikoistarjous - Aurora sviitti etuhintaan

Erikoistarjouksena ajalle 11.4.-30.4. Aurora sviitti kahdelle hintaa 150€ / yö. 
Varaukset puhelimitse 040 188 7777 tai sähköpostitse info@pyhanasteli.fi

Aurora_suite_Pyhan_Asteli
Pyhän Asteli lomahuineistot edullisesti

Astelin lomahuoneistot etuhintaan ajalle 11.4.-30.4. 120 €/yö ja viikko 700€ kahdelle. Varaukset puhelimitse 040 188 7777 tai sähköpostitse info@pyhanasteli.fi

Asteli_huoneisto