VisitPyhaLuosto_Auroras

Revontulet

 

 

Revontulet

Revontulet ilmenevät pohjoisen taivaalla, kirkkaina, pimeinä iltoina. Revontulet esiintyvät elokuun puolivälistä aina huhtikuun puoliväliin. Parhaiten revontulia voi ihailla taajamien ulkopuolella, keinovalon ulottumattomissa. 

Arctic Academy järjestää tilauksesta revontulista kertovia esityksiä revontulitutkija Esa Turusen johdolla.

Aktivoi maksuton Revontulien hälytysjärjestelmä:

Maksuton revontulihälytys kaikille

Pyhä ja Luosto tarjoavat Aurora Alert Realtime -revontulihälytysjärjestelmän maksuttomana kaikille matkailualueella vieraileville asiakkaille. Aurora Alert Realtime -revontulihälytysjärjestelmä aktivoidaan asiakkaan omaan mobiililaitteeseen. Palvelun käyttäminen maksutta edellyttää datayhteyttä. Halutessasi voit hyödyntää myös alueen yritysten tarjoamia wifi-verkkoja.

VisitPyhaLuosto_Auroras
Miten aktivoin järjestelmän?

Aktivoi käyttöösi Aurora Alert Realtime -revontulihälytysjärjestelmä: AuroraAlert Web

Sovellus on päivitetty 09/2023 ja uusin versio ladattavissa App-storessa, aiempi vanha sovellusversio on lakannut toimimasta. 

Apple- puhelimille AuroraAlert! hälytysjärjestelmä ladattavissa app-storesta. Huom! Apple ei toistaiseksi tue järjestelmän sivustoa, minkä vuoksi Apple käyttäjien tulee ladata sivustolta aukeavan linkin kautta maksuton sovellus App Storesta.

Pyhä Ski Resort
Miten järjestelmä toimii?

Aurora Alert Realtime -järjestelmä käyttää Luostolla revontulien havainnointiin omaa paikallista sensoriaan, joten hälytystä voidaan pitää luotettavana ja informatiivisena.

Aurora Alert Realtime antaa hälytyksen, joka indikoi revontulien voimakkuutta taivaalla asteikolla 1-5, jossa 1 on heikko ja 5 vahva.

Kytkettyäsi palvelun päälle antaa laitteesi äänimerkkihälytyksen kun revontulet ovat nähtävillä taivaalla. Muista sallia järjestelmän antamat hälytykset ja pidä äänet päällä laitteessasi.

VisitPyhaLuosto_ruska

 

AuroraAlert_free

PARHAAT PAIKAT REVONTULIEN KATSELUUN:

REVONTULI OHJELMIA JÄRJESTÄVÄT: