VisitPyhaLuosto_ravintolat_hero.jpg

Ravintolat & viihde

Ravintolat Pyhällä:

Pyhällä on useita lounasravintoloita kuten Cafe Loimu ja Mokkatupa Social Dining jotka ovat avoinna lähes vuoden ympäri. Lisäksi sesonkeina lounasta saatavilla Ravintola Tsokasta, Neidon Sydämestä ja latukahviloista ja rinneravintoloissa. Tämän hetkiset aukioloajat voit tarkistaa aukioloajat-sivuilta tai suoraan ravintolan omilta sivuilta.

Pyhällä hyviä illanviettopaikkoja ovat useat ravintolat, jotka tarjoavat ruokaa, juomaa ja musiikkia. Baareja ja terasseja löytyy Calle-talosta, Huttuhipusta, Sportbarista ja Pyhän Camp Kitchen & Barista ja Hanki baarista.

Elämyksellisiä juhlaillallisia loihtivat monet alueen ravintoloista pyynnöstä sekä järjestävät erikoisalallisina sesonkeina kuten Ravintola Aihki 6-ruokalajin erikoismenut, Neidon Sydän cafe & wine kotaruokailut ja catering, Pororavintola Kopara Pailakka porokämpän illallinen, Ravintola Tsokan revontuli-illalliset, Ravintola Huttuhippu talvihuoneet, Jaakkolan porotilan kotaruokailut ja Mokkatupa Social Dining perinneruokapidot ja catering-palvelut. 


Pyhällä catering-palveluita, johon kuuluvat kakut, leivonnaiset, pääruuat ja salaatit tarjoavat Mokkatupa Social Dining ja Neidon Sydän Cafe & Wine


Kaikki alueen ravintolat huomioivat erityisruokavaliot ja tarjoavat gluteenittomia, vegaanisia, laktoosittomia, maidottomia vaihtoehtoja ruokalistoilla. Lisäksi voit aina toivoa ja kysyä, mikäli haluat varmistaa allergeenit etukäteen. Tällöin on paras ottaa yhteyttä suoraan ravintolaan. 


Pöytävaraus ravintolaan on hyvä tehdä etenkin talvella ja tapahtumailtoina etukäteen. Pöytävarauksia voi tehdä kätevästi ennakkoon ravintoloiden omien verkkosivujen kautta tai soittamalla suoraan ravintolaan. Ravintoloiden ruokalistat ja tarjonnan näet ravintoloiden omilta sivuilta alta. 

 

RAVINTOLAT LUOSTOLLA:

LATUKAHVILAT:

 

KEIKAT & KONSERTIT: 

 

TILAUSRAVINTOLAT: