PL_Aurora_Lake_Pyha_autumn

Iglut ja revontulihuoneet

IGLUT & REVONTULIHUONEET

Northern Lights Village Pyhä

Uusi Northern Lights Village avautuu ensimmäinen joulukuuta 2023. Revontuliteemaista majoitusta: Aurora-mökit ja Aurora-sviitit sekä Sky view sviitit laserlämmitteisellä lasikatolla. Lisäksi Taiga-metsäsviitit jopa 6 hengen yksityisellä saunalla. 

majoitus_pyha_asteli_resort
Kurula's Resort

Kurula's Resort on ylellinen järvenranta huoneistohotelli aivan Pohjoisrinteiden läheisyydessä. Jokaisessa Kurula’sin 17 tilavassa ja tasokkaassa huoneistossa on oma sauna, keittiö, terassi sekä näkymä järvelle ja tunturiin. 

kurulas_revontuli2
Pyhä Igloos

Pyhän hiihtokeskuksen ytimessä sijaitseva Pyhä Igloos tarjoaa laadukkaita designhuoneistoja iglumaisella lasikatolla, josta kelpaa ihastella revontulia. Huoneistot ovat varusteltu ja sisustettu korkeatasoisilla kotimaisilla materiaaleilla sekä suomalaisella designilla. 

Pyhä Igloos ulko
Soutajan Taika

Viihtyisä ja hyvin varusteltu revontulikota, jossa on revontuliteemainen saunakota sekä ulkoporeamme. Soutajan Taika sijaitsee Soutajatunturissa omassa rauhassa metsässä. Soutajatunturista on noin neljä kilometriä Pyhän hiihtokeskukseen ja Pyhä-Luoston kansallispuiston reiteille.

soutajan_taika_pyha
Lucky Ranchin lumi-iglut

Lucky Ranchin saluunan pihapiirissä on viisi lumesta tehtyjä iglua. Iglut ovat uniikkeja ja niissä on lumesta ja jäästä luotu teema. Yöpyminen on mukavaa talvimakuupussissa oikeilla sängyillä ja iglun sisällä on vain muutama aste pakkasta. Yöpyjän käytössä ovat myös lämpimät tilat sekä suihku, keittiö ja wc.

majoitus_pyha_lumi_igloos