lomarengas_mokki

Mökit

NAUTI OMASTA RAUHASTA TAKKATULEN ÄÄRESSÄ

Mökit Pyhällä

Pyhältä löydät sopivan mökin kaiken kokoisten ryhmien ja perheiden tarpeisiin. Omaa rauhaa arvostalle sijainti keskellä tunturiluontoa voi olla tärkein valintaperuste, kun taas toiset hakevat isoa saunaosastoa ja luksusta. Pyhän laajasta tarjonnasta löydät varmasti oman suosikkikohteesi, missä voit laittaa villasukat jalkaan, sytyttää tulen takkaan ja keskittyä rentoutumiseen.

Valtaosa Pyhän majoituksesta on aivan Pyhä-Luosto kansallispuiston ja alueen palveluiden läheisyydessä. Jos kuitenkin toivot lomallesi luonnonrauhaa, eikä palveluiden välitön läheisyys ole tärkein valintakriteerisi voit myös löytää sopivan majoitusvaihtoehdon Pyhäjärven ympäristöstä.

Pyhän mökit - Pyhähippu

Pyhähippu on Pyhätunturilla sijaitseva mökkivaraamo ja perheyritys on toiminut alueella jo vuodesta 1988 alkaen. Vuokraamme mökkejä, rivi- ja paritaloja, joita on kaiken kaikkiaan reilu 100. Lisäksi palvelemme verkkokaupassa josta voit vuokrata fatbikeja, e-fatbikeja, liinavaatteet, matkasängyt ja syöttötuolit, frisbeegolfkiekot sekä soutuveneen.

majoitus_pyha_mökit_Pyhahippu
Lomarengas Pyhä

Lomarengas tarjoaa Pyhän alueella mökkejä ja loma-asuntoja aivan rinnekeskuksen ja palvelujen läheisyydessä, sekä hieman kauempana tunturin kainalossa kauniin luonnon helmassa. Lomarenkaalla on yli sata erilaista vuokramökkiä Pyhällä, tutustu vaihtoehtoihin ja valitse sinulle sopivin kelohuvila, hirsimökki tai villa.

Lomarengas_kuva_mokit

MÖKKILOMAASI HELPOTTAVAT PALVELUT:

Sähköautojen lataupiste

Hotelli Pyhätunturin edustalla on mahdollisuus sähköautojen lataamiseen. Latauspisteellä on kaksi liitäntää, yksi Type 2 -liitäntä ja yksi Tesla Destination Charger -liitäntä. Virta-latauspisteiden käytöstä veloitetaan 20 c/ kwh, Teslan lataus on ilmaista.

Kierrätys Pyhä

Pyhällä on kuusi yleistä kierrätyspistettä jossa voit kierrättää seuraavat:

  • Lasi
  • Metallit
  • Sekajäte
  • Paperi
  • Pahvi

K-Market Pyhätähti kierrätyspisteeltä löydät muovin kierrätypisteen. 

Biojätettä varten on avattu Itä-Lapin kompostikokeilu, jonka avulla matkailija voi kierrättää biojätteen. Kompostipiste löytyy Pyhän pulkkamäki ja skeittirampin viereiseltä lajittelupisteeltä.

Biojäte hävitetään energiajätteenä, joka poltetaan energian tuottamiseksi. Tämä on huomattavasti parempi vaihtoehto kuin biojätteen vieminen kaatopaikalle, joka aiheuttaa huomattavan määrän metaanipäästöjä. 

Pyhätunturin ekopisteet kartalla.

Ekopisteet:

Laakakero/ K-Market Pyhäntähti alue
Laakakero, 98530 Pelkosenniemi

Sienimaa
Pyhätunturintie 1279, 98530 Kemijärvi

Pulkkamäki /Skeittiramppi
Pyhäntie 1961, 98530 Pelkosenniemi

Myllyharjun levike
Pyhäntie 1627, 98530 Pelkosenniemi

Pyhäjärvi
Pyhäntie 1245, 98530 Pelkosenniemi


 

Mökinomistajan opas vähähiiliseen Loma-asuntoon

Tutkitusti matkailijat arvostavat yhä enemmän matka- ja majoituskohteen kestävyyttä. Ympäristöystävällisellä majoituksella on merkitystä majoituksen valinnassa.Tutustu mökinomistajan vähähiilisyysoppaaseen ja poimi vinkit kuinka teet mökkikohteestasi ympäristöystävällisemmän ja kestävämmän. Samalla lisäät kohteesi ja koko matkailualueen houkuttelevuutta ja edistät koko alueen tunnettuutta kestävänä matkailukohteena.

Tutustu mökinmistajan vähähiilisyysoppaaseen.