Pyhä Ski Resort

10-vuotiaiden kausikortit

Ruka ja Pyhä tarjoavat maksuttoman yhteiskausikortin 10-vuotiaille talveksi 2023–2024.

Tarjoamme veloituksetta RukaPyhä-kausikortin talvikaudelle 2023–2024 kaikille vuonna 2013 syntyneille lapsille, joiden kotikunta on Kuusamo, Pelkosenniemi, Sodankylä, Kemijärvi tai Savukoski. Haluamme tämän avulla tukea nuoria lumen ja liikunnan pariin sekä kannustaa heitä aktiivisesti käyttämään lähikeskuksen palveluita.

Ele on osa Rukan ja Pyhän laajennettua vastuullisuusohjelmaa, jonka aloitimme kaudella 2019–2020. Tulevina vuosina perinne jatkuu niin, että vuonna 2014 syntyneet saavat kausikortit kaudelle 2024-2025 ja niin edespäin.

Kuinka RukaPyhä-kausikortin voi lunastaa:

Testaamme tänä vuonna erilaisia vaihtoehtoja kortin noutamistapoihin.

  • Kuusamo, Sodankylä, Savukoski: Kausikorttiin oikeutettujen oppilaiden tiedot ovat lipunmyynnissämme ja kortin voi noutaa lipunmyyntipisteestä.
  • Pelkossenniemi (pilotti): Kausikortin voi lunastaa erityistä todistusta vastaan, joka on saatu koululta.
  • Kemijärvi (pilotti): Kemijärven kouluista vanhemmille lähetetään lomake, jonka täyttämisen jälkeen tiedot löytyvät lipunmyynnistä. Kemijärven oppilaat eivät voi noutaa korttia ilman, että vanhempi on täyttänyt lomakkeen.
  • Kausikortin lunastus on mahdollista koko hiihtokauden ajan lipunmyynnin aukioloaikojen puitteissa. Pyhällä laskettelukausi avataan perjantaina 17.11.2023.
  • Lapsen tulee noutaa kausikortti vanhempansa/ huoltajansa kanssa. Lapsen on oltava mukana kausikorttia noudettaessa, jotta lapsi pystytään kuvaamaan kausikorttia varten.
  • Noudon yhteydessä lapsen henkilöllisyys (esim. Kela-kortti tai passi) sekä asuinpaikka pitää voida todentaa lipunmyynnin henkilökunnalle. Kausikortti ladataan KeyCardille. KeyCardin veloitus on 7,5 €, jos kortin lunastajalla ei ole sellaista ennestään.
  • Lapsen kotiosoite kerätään asiakasrekisteriimme kausikortin noudon yhteydessä (poikkeuksena Kemijärvi, jossa tiedot toimitetaan tänä vuonna lomakkeella)
  • Keräämme myös lapsen henkilötunnuksen kausikorttia noudettaessa tulorekisteriin tehtävän ilmoituksen vuoksi (poikkeuksena Kemijärvi, jossa tiedot toimitetaan tänä vuonna lomakkeella).
  • Muun ikäisille lapsille sekä aikuisille, joiden kotikunta Kuusamo, Pelkosenniemi, Sodankylä, Kemijärvi tai Savukoski, Ruka ja Pyhä myy kausikortit edullisempaan paikallishintaan.

Tervetuloa rinteisiin nauttimaan Pyhän taiasta! Mikäli laskettelu tai lumilautailu ovat sinulle aivan uusia harrastuksia, Pyhätunturin hiihtokoulun kurssit ovat oiva tapa päästä alkuun.

Mäessä nähdään!