Pyhä lapland groups

Pyhätunturin hiihtokeskus ryhmille

Kokoa oma ryhmäpakettisi

Majoitus, ruokailut, hiihtokeskuksen palvelut, aktiviteetit ja kuljetukset – kaikki helposti ja vaivattomasti yhdellä laskulla. Olitpa sitten järjestämässä kokousmatkaa, virkistyspäiviä, leirikoulua tai treenileiriä, yhdessä PyhäBooking-myyntipalvelun kanssa voit räätälöidä juuri oikeanlaisen ryhmäpaketin juuri teidän ryhmänne tarpeisiin.

Mitä suurempi ryhmä, sitä tuntuvampi alennus.

Tarjoamme Ski-Inn-majoitusvarauksen loppuhinnasta ryhmäalennusta -10%, kun varaukseen kuuluu vähintään viisi huoneistoa.

Kun tilaatte ryhmällenne hissiliput ennakkoon, tarjoamme ne yli 15 lipun tilauksiin alennettuun ryhmähintaan. Tarjous koskee myös jalankulkijan maisemahissilippuja PyhäExpress-tuolihissiin.

Ota meihin yhteyttä tai täytä tarjouspyyntölomake, niin suunnittelemme ryhmällenne onnistuneen matkan Pyhälle: PyhäBooking, email: myynti@pyha.fi, puh. +358 10 382 5223.

*Yritysnumeroon soittamisen hinta on matkapuhelimella soitettaessa matkapuhelumaksu (mpm) ja lankapuhelimella soitettaessa paikallisverkkomaksu (pvm). Puheluhinta määräytyy soittajan puhelinliittymän liittymäsopimuksen perusteella. Ulkomailta soitettaessa hinta määräytyy paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.

Pyhä yritysryhmille

Majoitus, kokoustilat ja ravintolapalvelut aivan rinteiden, vaellusreittien ja palveluiden välittömässä läheisyydessä. Tutustu tarjontaan yritysryhmille.

 

Pyha lapland biking
Pyhä treeni- ja kisaryhmille

Maan parhaimpiin kuuluvat puitteet alppilajien sekä lumilauta- ja skicrossin harrastamiseen ja ammattimaiseen valmentautumiseen löydät Pyhältä.

Pyhä Ski Resort
Koululais- ja opiskelijaryhmät

Kokoontumiset suurissa kokoustiloissa, maisemahissillä nousu huipun elämyksien äärelle, aktiviteetteja rinteillä ja niiden ulkopuolella, levollista unta tunturin sydämessä sekä talvella laskemista halutessanne myös Pyhän hiihtokoulun opastamana. Tunturi tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia opiskelija- sekä koululaisryhmille.

Pyha lapland kids
Muut ryhmät

Pyhä toivottaa tervetulleeksi jokaisen. Häät ja juhlat, yhdistys, päiväretki tai joukkue. Koe ryhmäsi kanssa ainutlaatuinen tunturi vuoden jokaisena päivänä. 

pyha lapland group nature

Ski-Inn majoitukset aivan rinteiden ja palveluiden läheisyydessä

Kultakero Taivas136 aula

Kultakero hotellihuoneet ja huoneistot

Ihka uusi mutta silti niin kotoisa. Kultakeron hotellihuoneet ja huoneistot sijaitsevat tunturikylän sydämessä, vain muutaman askeleen päässä rinteistä ja palveluista.
PyhäLinna93 Ski-Inn

PyhäLinna-huoneistot

Aitoa tunturitunnelmaa. Tyylikkäät uudet huoneistot ja perhestudiot aivan perherinteiden kupeessa, kansallispuiston portilla. Laatua ja tunturifiilistä arvostaville.

PyhäSuites-huoneistot

Pyhän suositut huoneistot omalla saunalla ja parvekkeella aivan rinteiden, hotellin ja vuokraamon palveluiden ääressä. Edullinen isommallekin porukalle.