Maisemakuva

Pyhätunturin hiihtokeskus ryhmille

Kokoa oma ryhmäpakettisi

Majoitus, ruokailut, hiihtokeskuksen palvelut, aktiviteetit ja kuljetukset – kaikki helposti ja vaivattomasti yhdellä laskulla. Olitpa sitten järjestämässä kokousmatkaa, virkistyspäiviä, leirikoulua tai treenileiriä, yhdessä PyhäBooking-myyntipalvelun kanssa voit räätälöidä juuri oikeanlaisen ryhmäpaketin juuri teidän ryhmänne tarpeisiin.

Mitä suurempi ryhmä, sitä tuntuvampi alennus.

Tarjoamme Ski-Inn-majoitusvarauksen loppuhinnasta ryhmäalennusta -10%, kun varaukseen kuuluu vähintään viisi huoneistoa.

Kun tilaatte ryhmällenne hissiliput ennakkoon, tarjoamme ne yli 15 lipun tilauksiin alennettuun ryhmähintaan. Tarjous koskee myös jalankulkijan maisemahissilippuja PyhäExpress-tuolihissiin.

Ota meihin yhteyttä tai täytä tarjouspyyntölomake, niin suunnittelemme ryhmällenne onnistuneen matkan Pyhälle: PyhäBooking, email: myynti@pyha.fi, puh. +358 10 382 5223.

Lähetä tarjouspyyntö

Pyhä yritysryhmille

Majoitus, kokoustilat ja ravintolapalvelut aivan rinteiden, vaellusreittien ja palveluiden välittömässä läheisyydessä. Tutustu tarjontaan yritysryhmille.

 

Pyhä Ski Resort
Pyhä treeni- ja kisaryhmille

Maan parhaimpiin kuuluvat puitteet alppilajien sekä lumilauta- ja skicrossin harrastamiseen ja ammattimaiseen valmentautumiseen löydät Pyhältä.

Pyhä Ski Resort

Ski-Inn majoitukset aivan rinteiden ja palveluiden läheisyydessä

pyha ski-inn hotel kultakero jpg

Kultakero huoneistot

Ihka uusi mutta silti niin kotoisa. Kultakeron hotellihuoneet ja huoneistot sijaitsevat tunturikylän sydämessä, vain muutaman askeleen päässä rinteistä ja palveluista.

PyhäLinna-huoneistot

Aitoa tunturitunnelmaa. Tyylikkäät uudet huoneistot ja perhestudiot aivan perherinteiden kupeessa, kansallispuiston portilla. Laatua ja tunturifiilistä arvostaville.
PyhäSuites43 ulkokuva Ski-Inn

PyhäSuites-huoneistot

Pyhän suositut huoneistot omalla saunalla ja parvekkeella aivan rinteiden, hotellin ja vuokraamon palveluiden ääressä. Edullinen isommallekin porukalle.