Kokouskeskus

Pyhän palvelut yritysryhmille

Tunturikonttorissa työ ja vapaa ovat yksi lysti. Tutustu Pyhän kokous- ja yritystuotteisiin ja ota yhteyttä, niin autamme sinua räätälöimään onnistuneen ja unohtumattoan ryhmämatkan Pyhällä.

Monipuolinen tarjonta räätälöitynä yrityksesi tarpeisiin

Työhyvinvointipäivä, kokousmatka, virkistyspäivä tai vaikka pikkujoulut, Pyhälle ovat yritysryhmät tervetulleita sekä päiväreissuille että yöpymille.

Yhdessä PyhäBooking-myyntipalvelun kanssa räätälöimme juuri teille parhaiten sopivan paketin: majoitus, ruokailut, palvelut, kokoustilat ja aktiviteetit, kaikki helposti ja vaivattomasti yhdellä laskulla.

Tarjoamme Ski-Inn-majoitusvarauksen loppuhinnasta ryhmäalennusta -10%, kun varaukseen kuuluu vähintään viisi huoneistoa.

Kun tilaatte ryhmällenne hissiliput ennakkoon, tarjoamme ne yli 15 lipun tilauksiin alennettuun ryhmähintaan. Tarjous koskee myös jalankulkijan maisemahissilippuja PyhäExpress-tuolihissiin.

Ota meihin yhteyttä tai täytä tarjouspyyntölomake, niin suunnittelemme ryhmällenne onnistuneen matkan Pyhälle: PyhäBooking, email: myynti@pyha.fi, puh. +358 10 382 5223.

Puhelu maksaa soittajalle 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24%) soittaessa kotimaan lanka- ja matkapuhelinliittymistä. Ulkomailta soitettaessa hinta määräytyy paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.

Lähetä tarjouspyyntö

Kuvituskuva

Pyhän Kokouskeskuksessa on tilaa isommallekin ryhmälle

Hotelli Pyhätunturin välittömässä läheisyydessä sijaitseva Kokouskeskus mahdollistaa tilaisuuden järjestämisen jopa 120 hengelle. Kokouskeskuksen varusteisiin kuuluu: Wlan, videotykki sekä valkokangas, fläppitaulu, muistiinpanotarvikkeet ja ennakkovarauksesta äänentoistojärjestelmä.

On ajatuksissa joko pienemmän tai isomman ryhmän kokous, Kokouskeskus tarjoaa puitteet onnistuneeseen kokoukseen.

PyhäBooking hoitaa kerralla kaikki ryhmän tarpeet helposti, sillä lähes kaikki tunturin palvelut ovat myynnissämme. Kauttamme varaat kokoustilojen lisäksi tilaisuutenne tarjoilut, majoituksen Ski-Inn huoneistoissa tai PyhäBooking mökeissä sekä alueen ohjelmapalvelut.

Kokouskeskus

Hintaesimerkki yritysryhmäpaketista:

  • Majoitus: kaksi yötä kahden hengen huoneissa Hotelli Pyhätunturissa (sis. aamupalat, saunojen ja kuntosalin käyttö).
  • Kokoustilavaraus 4h (tarjoilut tilattavissa erikseen).
  • Lounaat
  • Hissiliput ja vuokravälineet päiväksi
  • Ohjattua ryhmäohjelmaa: Stiga-kisa tai lumisählyturnaus
  • Lentokenttäkuljetus

Hinnat alkaen:

  • 10 hlö ryhmälle: 339€ / hlö
  • 40 hlö ryhmälle: 269€ / hlö
Pyhä Ski Resort

Tutustuminen laskettelun tai lumilautailun saloihin

Avustamme laskettelun saloihin Pyhän helpoilla rinnealueilla - aiempaa kokemusta ei siis vaadita! Kesto 1h 45min, minimissään 2:lle henkilölle.
Pyhä Ski Resort

Rattikelkkailua ryhmille

Hauska stigakilpailu, jossa nopein laskija palkitaan! Kesto sovittavissa, järjestettävissä hiihtokeskuksen ollessa talvikaudella auki.
maisemahissi

Maisemahissiajelu

Tutustu Pyhän tunturi Kultakeron huipulle sekä nauti maisemamatkasta Pyhä Express-tuolihissillä. Huipulta avautuu kauniit maisemat Pyhä-Luoston kansallispuiston suuntaan sekä Huttu-Ukon taidereitti kulkee huippua pitkin. Varattavissa sekä kesällä että talvella hissien ollessa auki.