Pyha lapland biking

Yritysryhmät Pyhän hiihtokeskuksessa

Tunturikonttorissa työ ja vapaa ovat yksi lysti. Tutustu Pyhän kokous- ja yritystuotteisiin ja ota yhteyttä, niin autamme sinua räätälöimään onnistuneen ja unohtumattoan ryhmämatkan Pyhällä.

Yritystapahtumat Pyhällä — virkistäydy, rentoudu tai anna ajatuksille tilaa tunturissa

Työpäivä, kokous, virkistysretki tai vaikka pikkujoulut; Pyhä tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja yritysryhmille niin päiväretkiin kuin pidempiin yöpymisiin.

PyhäBooking-myyntipalvelussa suunnittelemme teidän näköisenne vierailun: majoitus, ruokailut, kokoustilat ja aktiviteetit. Pyhällä on juuri sopivasti kaikkea, eikä mitään liikaa.

Pyha meeting room

Ota yhteyttä:

myynti@pyha.fi
PHONE +358 10 382 5223*

 

Pyhän Kokouskeskuksessa on tilaa isommallekin ryhmälle

Hotelli Pyhätunturin välittömässä läheisyydessä sijaitseva Kokouskeskus mahdollistaa tilaisuuden järjestämisen jopa 120 hengelle. Kokouskeskuksen varusteisiin kuuluu: Wlan, videotykki sekä valkokangas, fläppitaulu, muistiinpanotarvikkeet ja ennakkovarauksesta äänentoistojärjestelmä.

 

Ryhmähinnoittelu

Saat Ski-Inn-majoituksen ryhmällesi -10% alennuksella, kun varaat vähintään viisi huoneistoa.

Ennakkoon tilatuista hissilipuista yli 15 lipun tilaukset saavat ryhmähinnan. Myös maisemahissiliput PyhäExpress-tuolihissiin tarjotaan alennettuun hintaan.

Ota yhteyttä tai täytä tarjouspyyntölomake yllä, niin järjestämme onnistuneen yritystapahtuman Pyhällä: PyhäBooking, sähköposti: myynti@pyha.fi, puh. +358 10 382 5223.

*Yritysnumeroon soittamisen hinta on matkapuhelimella soitettaessa matkapuhelumaksu (mpm) ja lankapuhelimella soitettaessa paikallisverkkomaksu (pvm). Puheluhinta määräytyy soittajan puhelinliittymän liittymäsopimuksen perusteella. Ulkomailta soitettaessa hinta määräytyy paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.

Huttu-ukko art route Lapland Pyhatunturi

Maisemahissillä Pyhän huipulle

Tutustu Pyhään tunturin huipulla, sekä nauti maisemamatkasta PyhäExpress-tuolihissillä. Huipulta avautuvat ikiaikaiset maisemat, Huttu-Ukon taidereitti, Ravintola Tsokka sekä maisemalava huolehtivat vierailijoiden viihtymisestä. Varattavissa sekä kesällä että talvella hissien ollessa auki.
Pyhatunturi Finland Lapland biking

Polkaise kansallispuistoon

Pyhällä riittää ihailtavaa — Kultakero-vuokraamomme tarjoaa pyörät polkaistavaksi keskelle kansallispuiston polkuja ja Aapasuon pitkospuita. Suosittelemme aloittamaan retken maisemahissimatkalla Pyhän huipulle.
brunssi_camp_kitchen_bar

Herkuttele paikallisten ravintoloiden antimilla

Pyhätunturissa ravintolatarjonta ei lopu kesken. Kokeile esimerkiksi Camp Kitchen&Barin bowleja tai Ravintola Popolon kiviuunissa paistettuja pizzoja!