poronvasat

Eläimet ja eläintilavierailut

TUTUSTU PYHÄ-LUOSTON ELÄINTILOJEN ELÄMÄÄN YMPÄRI VUODEN

Porotilavierailu on mukava koko perheen elämys. Porot ja porotilan toiminnot kertovat kiehtovaa tarinaa pohjoisen ihmisten elämästä nyt ja ennen. Porotilakäynti on myös mukaansatempaava kokemus, sillä jokainen vierailija saa osallistua poroajeluihin ja poronhoitoon liittyviin toimiin. 

Pyhä-Luostolla on kaksi porotilaa, joista Poropuisto Kopara sijaitsee Pyhän ja Luoston puolivälissä ja Jaakkolan Porotila n. 10 km Luostolta Sodankylään päin Alakitisentietä. 

Porotiloilla on mahdollista vierailla omatoimisesti tilojen aukioloaikojen puitteissa tai osallistua alueen ohjelmapalveluyrittäjien tarjoamille porotilavierailun sisältämille moottorikelkkasafareille. Porotilayrittäjät toteuttavat porosafareita myös asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Pyhä-Luosto alueella palvelee kaksi koiratilaa, jotka tarjoavat talvisin eri pituisia koiravaljakkoajeluja ja kesäisin tilavierailuita. Arctic Husky Farm sijaitsee vain 10 minuutin ajomatkan päässä Pyhältä tai Luostolta, Pyhän ja Luoston puolessa välissä. Pyhä Husky Farm sijaitsee aivan Pyhän hiihtokeskuksen kupeessa noin 7 km Pyhätunturilta ja 25 km Luostolta.

Ratsastusta ja rekiretkiä tarjoavat Pyhäjärven kylässä sijaitseva Lucky Ranch ja Kemijärveltä Pyhällä päin ajettaessa n. 10 km päässä sijaitseva Outisen ratsastuskeskus /Off-Piste adventures.

TERVETULOA VIERAILEMAAN:

Arctic_Husky_Farm_dog_sledding

Arctic Husky Farm

Eläintilat
Experience_pyha_electric_snowmobile_safaris

Experience Pyhä

Ohjelmapalvelu
Jaakkola_Reindeer_Farm

Jaakkolan Porotila

Eläintilat
Kairankutsu_northern_lights_tour_lake_pyhajarvi

Kairankutsu

Ohjelmapalvelu
Lapland_Safaris_Luosto

Lapin Safarit

Ohjelmapalvelu
Luckyranch_riding

Lucky Ranch

Eläintilat
Outinen_horse_riding_centre

Outisen Ratsastuskeskus

Eläintilat
Reindeer_Park_Kopara

Poropuisto Kopara

Eläintilat
Pyha_Husky_Farm_dog_sledding

Pyhä Husky Farm

Eläintilat
Pyha_Safaris_activities

Pyhä Safaris

Ohjelmapalvelu
Visit_Arctic_North_best_experiences_pyhaluosto

Visit Arctic North

Ohjelmapalvelu