tunturifiilis_pyha

Avoimet työpaikat

Pyhällä yhdistät vapaa-ajan ja työn sujuvasti

Pyhätunturi kutsuu sinut luokseen nauttimaan ainutlaatuisesta talvesta. Etsimme osaajia hotelli-, ravintola ja ohjelmapalveluihin sekä hiihtokeskuksen työtehtäviin.

Elämä tuntureilla on enemmän kuin työntekoa. Tunturissa pääset harrastamaan lukuisia aktiviteetteja, oleskelemaan luonnossa sekä nauttimaan tiiviistä tunturiyhteisöstä ja yhteistyöstä. 

Jos pidät luonnossa liikkumisesta, suksin, pyöräillen tai kävellen, ja kaipaat yhteisöllistä ja verkkaisempaa elämäntyyliä tervetuloa asumaan Pyhälle.

Haluatko olla ensimmäisten joukossa kuulemassa työmahdollisuuksista ja elämästä tuntureilla? Jätä meille sähköpostiosoitteesi linkin kautta. Informoimme sinua avautuvista työpaikoistamme, kun seuraavan sesongin rekrytoinnit alkavat!

Alta löydät listauksen tunturin avoimista työpaikoista sekä yhteystiedot suoraan toimijoille. Kurkkaa myös alueen Tunturit tutuksi - Muuttajan oppaaseen ja nappaa vinkit alueeseen tutustumiseen.

Mikäli meillä ei juuri tällä hetkellä ole sinulle sopivaa työtä tarjolla, jätä avoin työhakemus suoraan sinua kiinnostavaan yritykseen. 

 

TERVETULOA ENERGISEEN JOUKKOOMME JA NAUTTIMAAN VAPAA-AJASTA TUNTURILUONNOSSA!

Antti Autti Pyhä
Haluatko olla ensimmäisten joukossa kuulemassa työmahdollisuuksista?

Jätä meille sähköpostiosoitteesi linkin kautta. Informoimme sinua avautuvista työpaikoistamme, kun seuraavan sesongin rekrytoinnit alkavat!

 

TIETOA PYHÄSTÄ:

Fatkat palveluista Pyhällä

Pyhä faktat:

 • Pyhällä asuu ympärivuotisesti n. 300 asukasta.
 • Löytyy kauppa K-Market Pyhätunturi, jossa posti- ja Veikkaus palvelut, Alkon noutopiste ja lääkekaappi. Myös rahannostopalvelu ja polttoaine-asema.
 • Kuntosali Hotelli Pyhätunturissa.
 • Etäisyydet: Kemijärvi 45 km, Pelkosenniemen kirkonkylä 25 km, Luosto 25 km, Sodankylä 75 km ja Rovaniemi 130 km.
 • Lähin juna-asema Kemijärvi, lähin lentokenttä Rovaniemi. Kemijärveltä ja Rovaniemeltä ympärivuotiset bussiyhteydet Pyhälle.
 • Kuntakeskukset Pelkosenniemi, Kemijärvi ja Sodankylä ovat ajomatkan päässä.

Varhaiskasvatus ja koulu

Alueperehdytys ja työntekijäedut

 • Visit Pyhä-Luosto järjestää kaksi kertaa kaudessa Pyhän ja Luoston sesonkityöntekijöille Tunturit tutuksi-kierrokset, jossa tutustutaan Pyhän ja Luoston käyntikohteisiin ja palveluihin.
 • Alueella on käytössä crew-kortti, jolla saa etuja ja alennuksia alueen yrityksistä. Kortin myöntää Visit Pyhä-Luosto ry.

Terveydenhuolto

PÄIVYSTYS & ENSIAPU PELKOSENIEMI, KEMIJÄRVI, SODANKYLÄ

Pelkosenniemen terveyskeskus (ensisijainen Pyhän asukkaille)

puh. 040 563 8131
Avoinna: ma-pe klo 8-13.30

***
Kemijärven hyvinvointikeskus Lapponia

puh. 020 690 870
Avoinna ma-pe 8-18.

***
Sodankylän hyvinvointikeskus Sopukka

puh. 040 128 5295
avoinna päivittäin klo 8-21.

YÖAIKAAN JA VIIKONLOPPUISIN:

Lapin keskussairaala, Rovaniemi

 

 

Yksityiset terveyspalvelut Pyhällä:

Pyhän lääkäriasema Bene - Avoinna 19.12.2022 alkaen päivittäin klo 10-18 (päivystys klo 20 saakka).
Puh. 040 123 9923
Info@beneaid.fi


Ensiapuasema, joka hoitaa:

 • rinnevammat
 • tapaturmat
 • muun yleislääketieteen
 • röntgenpalvelut
 • koronan antigeeni- ja PCR-testit ajanvarauksella

Lääkäriasema sijaitsee samassa pihapiirssä kuin Hotelli Pyhätunturi.

Katso ajantasainen tieto ja aukioloajat: http://benefinlandia.fi/

Pyhän lääkäripalvelut
Ajanvarauksella Puh. 044 303 4100
Pyhän lääkäripalvelut palvelee Pyhän liikekeskuksessa. Sekä yleislääkärin- että erikoislääkärien (naistentaudit- ja synnytykset, ihotaudit) vastaanottopalvelut toimivat ajanvararauksella. Myös terveystarkastukset, ajokorttitodistukset, terveystodistukset, gynekologiset tutkimukset. Ajanvaraus 044 303 4100.

 

APTEEKIT:

K-Market Pyhäntähti, Apteekin lääkekaappi
Reseptivapaat särkylääkkeet ja yleisimmät itsehoitolääkkeet.

Pelkosenniemen Apteekki 
ma-pe klo 9:00-16:00
Suljettu juhannuksena ja jouluaattona.

 

Image
Sijainti
Ympärivuotinen matkailukeskus Lapissa, Pelkosenniemen kunnassa n. 1,5h matkan päässä Rovaniemeltä.
Image
Asiakaspalvelu
Alueen työnantajat panostavat siihen, että heidän työntekijänsä viihtyvät alueella, löytävät mieleistä tekemistä vapaa-ajalle sekä tarvitsemansa palvelut. Alueen yritykset tarjoavat erilaisia henkilöstöetu Cardu-henkilöstöpassin kautta.
Image
kansallispuisto
Alueen vetovoimaisuuden saavat aikaan mm. Suomen vanhin kansallispuisto, lappilainen karun kaunis luonto ja pohjoiset maisemat. Harrastusmahdollisuudet luonnossa ja ympäröivien kuntien tarjoamana. Alueella pidemmän aikaa viettävälle asujalle avautuvat kaikki alueen matkailuelämykset ja mahdollisuudet eri vuodenaikoina.
Image
lapset
Pyhätunturin ja Luoston alueelle kotiutuu, mitä edesauttaa se, että ihmisiin tutustuu helposti ja yhteisöstä voi löytää oman paikkansa. Alueelle muuttaneet kohdataan lämpimästi. Arjessa tullaan tutuksi, samanhenkisiä kavereita on mahdollista löytää ja asioita tehdään yhdessä. Vuorovaikutus alueen toimijoiden kesken on hyvää ja tarjolla on monenlaista kaikille avointa tekemistä.
Image
tunturikyla majoitus
Olemme sitoutuneet vastuullisen matkailun kehittämiseen ja alueelta ja tavoittelemme alueella Sustainable Travel Finland (STF) -merkkiä sekä Pyhän hiihtokeskus on ollut hiilineutraali jo vuodesta 2011.
Image
bus
Kehitämme saavutettavuutta alueella. Meillä on ympärivuotinen bussiyhteys Rovaniemeltä-Pyhä-Luostolle talvisesongissa 4 krt/vrk ja kesällä 2 krt/vrk.

AVOIMET TYÖPAIKAT:

K-Market Pyhätunturi, myyjä 2 paikkaa

Työhön kuuluu kassan lisäksi posti, veikkaus ja elintarviketuotteiden hyllytys. Jos olet asiakasläheinen, reipas, oma aloitteinen ja avoin uusille haasteille niin ota yhteyttä.

Työ on määräaikainen 30.4.2024 saakka. 

Hakemukset ja lisätiedot keijo.kaakkurivaara@k-market.com Puh. +358405191797

K_Market_Pyhantahti_ruokakauppa
Pyhä Igloos hakee respatyöntekijää

Etsimme ammattitaitoista ja asiakaspalveluhenkistä respatyöntekijää osa-aikaiseen työsuhteeseen Pyhä Igloosille. Pyhä Igloos on 7 huoneiston majoituskohde, joka tarjoaa tasokasta, ainutlaatuista ja viihtyisää majoitusta kansainväliselle asiakaskunnalle.

Työtehtävät:

Vastaanotto: Asiakaspalvelu on ykkösasiamme. Hoidat saapuvien ja lähtevien asiakkaiden vastaanoton, tarjoat tietoa paikallisista palveluista ja autat asiakkaita heidän kysymyksissään.

Varausten hallinta: Huolehdit varausjärjestelmän päivittämisestä, teet uusia varauksia ja varmistat, että kaikki tiedot ovat ajantasaisia.

Yleiset toimistotehtävät: Osallistut päivittäisiin toimistotehtäviin, kuten puheluihin vastaamiseen, sähköpostien käsittelyyn ja tietokantojen ylläpitoon.

Työssä menestymisessä auttaa:

Asiakaspalveluhenkisyys: Olet positiivinen ja asiakaspalveluhenkinen tiimipelaaja.

Englannin kielen taito: Kansainvälisen asiakaskunnan vuoksi odotamme hyvää suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa.

Oma-aloitteisuus: Pystyt itsenäiseen työskentelyyn ja tartut aktiivisesti toimeen.

Joustavuus: Olemme pieni perheyritys, joten arvostamme joustavaa työasennetta. 

Mikäli olet valmis myös siivoamaan ja tekemään pieniä, päivittäisiä huolintatöitä on sinulla mahdollisuus kokoaikaiseen työsuhteeseen. 

Tarvittaessa työnantajalla on saatavilla kalustettu asunto. 

Mikäli kiinnostuit työpaikasta ole suoraan yhteydessä yrittäjäomistaja Pekka Turkkiin p. 0400 691 439

Pyhaigloos_rooms
Pyhätunturi Oy (Pyhän hiihtokeskus) työpaikat
Ilmakuva Pyhän hiihtokeskuksesta
Avoimet työpaikat - Northern Lights Village Pyhä

Pyhän uusi Northern Lights Village etsii joukkoonsa vastaanottovirkailijoita, siivoojia, ravintola henkilökuntaa, harjoittelijoita ja joulupukkia sekä tonttuja. Tutustu avoimiin paikkoihin alta. 

majoitus_pyha_asteli_resort
Kauppias, pienyrittäjä - Ilona pienoistavarataloon

Ilona on Pyhätunturin matkailukeskuksessa toimiva vaatteiden ja kenkien erikoisliike. Etsimme jatkajaa toiminnalle, jolle on valmis toimintakonsepti, vuosien historiatiedot myynneistä sekä loistava mahdollisuus kehittää toimintaa kasvavassa matkailukeskuksessa.
 

Lisätietoja: Riitta Pesonen, puh. 050-5559947 tai pesonenriitta3@gmail.com

ilona_ClothingStore

LISÄÄ TYÖPAIKKOJA: