tunturifiilis_pyha

Avoimet työpaikat

Pyhällä yhdistät vapaa-ajan ja työn sujuvasti

Pyhätunturi kutsuu sinut luokseen nauttimaan ainutlaatuisesta talvesta. Etsimme osaajia hotelli-, ravintola ja ohjelmapalveluihin sekä hiihtokeskuksen työtehtäviin. Katso Pyhän hiihtokeskuksen avoimet työpaikat. 

Elämä tuntureilla on enemmän kuin työntekoa. Tunturissa pääset harrastamaan lukuisia aktiviteetteja, oleskelemaan luonnossa sekä nauttimaan tiiviistä tunturiyhteisöstä ja yhteistyöstä. 

Jos pidät luonnossa liikkumisesta, suksin, pyöräillen tai kävellen, ja kaipaat yhteisöllistä ja verkkaisempaa elämäntyyliä tervetuloa asumaan Pyhälle.

Haluatko olla ensimmäisten joukossa kuulemassa työmahdollisuuksista ja elämästä tuntureilla? Jätä meille sähköpostiosoitteesi linkin kautta. Informoimme sinua avautuvista työpaikoistamme, kun seuraavan sesongin rekrytoinnit alkavat!

Alta löydät listauksen tunturin avoimista työpaikoista sekä yhteystiedot suoraan toimijoille. Kurkkaa myös alueen Tunturit tutuksi - Muuttajan oppaaseen ja nappaa vinkit alueeseen tutustumiseen.

Mikäli meillä ei juuri tällä hetkellä ole sinulle sopivaa työtä tarjolla, jätä avoin työhakemus suoraan sinua kiinnostavaan yritykseen. 

 

TERVETULOA ENERGISEEN JOUKKOOMME JA NAUTTIMAAN VAPAA-AJASTA TUNTURILUONNOSSA!

Antti Autti Pyhä
Haluatko olla ensimmäisten joukossa kuulemassa työmahdollisuuksista?

Jätä meille sähköpostiosoitteesi linkin kautta. Informoimme sinua avautuvista työpaikoistamme, kun seuraavan sesongin rekrytoinnit alkavat!

 

TIETOA PYHÄSTÄ:

Fatkat palveluista Pyhällä

Pyhä faktat:

 • Pyhällä asuu ympärivuotisesti n. 300 asukasta.
 • Löytyy kauppa K-Market Pyhätunturi, jossa posti- ja Veikkaus palvelut, Alkon noutopiste ja lääkekaappi. Myös rahannostopalvelu ja polttoaine-asema.
 • Kuntosali Hotelli Pyhätunturissa.
 • Etäisyydet: Kemijärvi 45 km, Pelkosenniemen kirkonkylä 25 km, Luosto 25 km, Sodankylä 75 km ja Rovaniemi 130 km.
 • Lähin juna-asema Kemijärvi, lähin lentokenttä Rovaniemi. Kemijärveltä ja Rovaniemeltä ympärivuotiset bussiyhteydet Pyhälle.
 • Kuntakeskukset Pelkosenniemi, Kemijärvi ja Sodankylä ovat ajomatkan päässä.

Varhaiskasvatus ja koulu

Alueperehdytys ja työntekijäedut

 • Visit Pyhä-Luosto järjestää kaksi kertaa kaudessa Pyhän ja Luoston sesonkityöntekijöille Tunturit tutuksi-kierrokset, jossa tutustutaan Pyhän ja Luoston käyntikohteisiin ja palveluihin.
 • Alueella on käytössä crew-kortti, jolla saa etuja ja alennuksia alueen yrityksistä. Kortin myöntää Visit Pyhä-Luosto ry.

Terveydenhuolto

PÄIVYSTYS & ENSIAPU PELKOSENIEMI, KEMIJÄRVI, SODANKYLÄ

Pelkosenniemen terveyskeskus (ensisijainen Pyhän asukkaille)

puh. 040 563 8131
Avoinna: ma-pe klo 8-13.30

***
Kemijärven hyvinvointikeskus Lapponia

puh. 020 690 870
Avoinna ma-pe 8-18.

***
Sodankylän hyvinvointikeskus Sopukka

puh. 040 128 5295
avoinna päivittäin klo 8-21.

YÖAIKAAN JA VIIKONLOPPUISIN:

Lapin keskussairaala, Rovaniemi

 

 

Yksityiset terveyspalvelut Pyhällä:

Pyhän lääkäriasema Bene - Avoinna 19.12.2022 alkaen päivittäin klo 10-18 (päivystys klo 20 saakka).
Puh. 040 123 9923
Info@beneaid.fi


Ensiapuasema, joka hoitaa:

 • rinnevammat
 • tapaturmat
 • muun yleislääketieteen
 • röntgenpalvelut
 • koronan antigeeni- ja PCR-testit ajanvarauksella

Lääkäriasema sijaitsee samassa pihapiirssä kuin Hotelli Pyhätunturi.

Katso ajantasainen tieto ja aukioloajat: http://benefinlandia.fi/

Pyhän lääkäripalvelut
Ajanvarauksella Puh. 044 303 4100
Pyhän lääkäripalvelut palvelee Pyhän liikekeskuksessa. Sekä yleislääkärin- että erikoislääkärien (naistentaudit- ja synnytykset, ihotaudit) vastaanottopalvelut toimivat ajanvararauksella. Myös terveystarkastukset, ajokorttitodistukset, terveystodistukset, gynekologiset tutkimukset. Ajanvaraus 044 303 4100.

 

APTEEKIT:

K-Market Pyhäntähti, Apteekin lääkekaappi
Reseptivapaat särkylääkkeet ja yleisimmät itsehoitolääkkeet.

Pelkosenniemen Apteekki 
ma-pe klo 9:00-16:00
Suljettu juhannuksena ja jouluaattona.

 

Image
Sijainti
Ympärivuotinen matkailukeskus Lapissa, Pelkosenniemen kunnassa n. 1,5h matkan päässä Rovaniemeltä.
Image
Asiakaspalvelu
Alueen työnantajat panostavat siihen, että heidän työntekijänsä viihtyvät alueella, löytävät mieleistä tekemistä vapaa-ajalle sekä tarvitsemansa palvelut. Alueen yritykset tarjoavat erilaisia henkilöstöetu Cardu-henkilöstöpassin kautta.
Image
kansallispuisto
Alueen vetovoimaisuuden saavat aikaan mm. Suomen vanhin kansallispuisto, lappilainen karun kaunis luonto ja pohjoiset maisemat. Harrastusmahdollisuudet luonnossa ja ympäröivien kuntien tarjoamana. Alueella pidemmän aikaa viettävälle asujalle avautuvat kaikki alueen matkailuelämykset ja mahdollisuudet eri vuodenaikoina.
Image
lapset
Pyhätunturin ja Luoston alueelle kotiutuu, mitä edesauttaa se, että ihmisiin tutustuu helposti ja yhteisöstä voi löytää oman paikkansa. Alueelle muuttaneet kohdataan lämpimästi. Arjessa tullaan tutuksi, samanhenkisiä kavereita on mahdollista löytää ja asioita tehdään yhdessä. Vuorovaikutus alueen toimijoiden kesken on hyvää ja tarjolla on monenlaista kaikille avointa tekemistä.
Image
tunturikyla majoitus
Olemme sitoutuneet vastuullisen matkailun kehittämiseen ja alueelta ja tavoittelemme alueella Sustainable Travel Finland (STF) -merkkiä sekä Pyhän hiihtokeskus on ollut hiilineutraali jo vuodesta 2011.
Image
bus
Kehitämme saavutettavuutta alueella. Meillä on ympärivuotinen bussiyhteys Rovaniemeltä-Pyhä-Luostolle talvisesongissa 4 krt/vrk ja kesällä 2 krt/vrk.

AVOIMET TYÖPAIKAT:

Vuorotyönjohtaja /vastaava hissinhoitaja - Pyhän hiihtokeskus

Pyhätunturin rinnetoiminnan tehtävässä sinulla mahdollisuus kehittyä teknisen rinnetoiminnan asiantuntijaksi. Sinulla on kokemusta esihenkilönä toimimisesta ja tiimityöstä. Pystyt suunnittelemaan ennakoivasti kunnossapidon tehtäviä kausivaihtelut huomioiden. Hyppäät luontevasti moottorikelkan puikkoihin ja olet valmis omalla esimerkilläsi näyttämään osaavaa ja aikaansaavaa työotetta hands-on.

Lähetä hakemuksesi, CV ja palkkatoiveesi viimeistään 4.6.2023

Pyhän rinteet
Sportbar Pyhä - Ravintolatyöntekijä kesäksi

Sport Bar Pyhä on Pyhätunturin keskustan sydän. Tämä olohuonehenkinen baari tarjoaa asiakkailleen aitoa pubiruokaa, biljardia, pelejä, musiikkia ja urheilua joka ilta. 

Sportbar_Pyha_1
Kesätöitä nuorille siivous ja ravitolatehtävissä

Tarjoamme alueen nuorille kesätyöpaikkoja Experience Pyhän toimipisteissä. Siivoustehtävät sisältävät perusteellista ylläpitosiivousta ja ravintolassamme pyötien kattausta ja siistimistä. Tehtävänkuvaasi voidaan soveltaa osaamisen ja kiinnostuksen mukaan ja työvuoroja vaihdella. Työt ovat arki- ja viikonlopputöitä kestoltaa 2-4viikkoa palkka 390€/kaksi viikkoa ja työaika 30h/viikko. 

SundayMorningResort-summer-hotel
Pyhä-Igloos hakee respatyöntekijää

Toiveissa olisi mieluiten omalla toiminimellä tuntilaskutuksena laskuttava henkilö tai mikäli tämä ei ole mahdollista työntekijä voidaan palkata osa-aikaiseen työsuhteeseen.

Lisätiedot ja hakemukset:
Pekka Turkki
Puh. 0400 691 439 tai pekka.turkki@pyhaigloos.fi

Pyhaigloos_rooms
Aamurespan taitaja Experience Pyhälle

Haemme vastaanottovirkailijaa Pyhätunturin kohteisiimme - päätoimipisteenäsi on Pyhäjärven rannalla sijaitseva upea Sunday Morning Resort. 

SundayMorningResort-summer-hotel
Kairosmaja - Siivous- ja keittiötyöntekijä vakituiseksi

Haemme tiimiimme siivous- ja keittiötyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen, mukava työporukka odottelee sinua jo!

Työtehtäviisi kuuluu tunturikeskuksen siivoustyön organisointi, majoitus- ja yleisten tilojen siivous, sekä keittiötehtävissä avustaminen. Työtehtäviin perehdytetään.

Hakemallamme työntekijällä on tehtävään soveltuva koulutus ja/tai työkokemusta vastaavista tehtävistä (myös oppisopimusmahdollisuus on olemassa), hyvää yhteistyökykyä sekä aktiivista ja itsenäistä työotetta sekä valmiutta ja halua palvella asiakkaita. Työt alkavat 22.5.2023 ja työhön sisältyy ilta- ja viikonlopputyötä.

Lisätietoja tehtävistä antaa Kairosmajan johtaja Kaisa Mattila, puh. 040 830 7313 (tiedustelut ensisijaisesti 9.-13.3. klo 15-17, 16.3. ja 23.3.) tai sähköpostilla kaisa.mattila@sana.fi

Kiinnostuitko? Hae tehtävään heti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajan puitteissa ja palkkaamme etsimämme heti sopivan löydyttyä.

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen  viimeistään 25.3.2023 mennessä sähköpostilla osoitteeseen: hakemukset@sana.fi

majoitus_pyha_kairosmaja
Siivoojia Pyhätunturin kohteisiimme

Etsimme siivoojia Pyhätunturin kohteisiimme (mm. Sunday Morning Resort ja Parkside Pyhä). Hakijoilla on mahdollisuus tehtävien aloittamiseen kesäkaudella 23 ja tehtäviä voi jatkaa halutessaan myös seuraavilla kausilla. 

SundayMorningResort-summer-hotel
Ravintolapäällikö Aihkiin ja Uulaan

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen työtehtävän ravintolapäällikkönä Ravintola Aihkissa ja Ravintola Pyhän Uulassa.  Ravintoloiden esihenkilönä tulet vastaamaan mm. laadun ylläpitämisestä ja asiakastyytyväisyydestä. 

Musical dinner at Restaurant Aihki
Kokkeja Ravintola Pyhän Uulaan

Haemme ensi kaudelle kokkeja Ravintola Pyhän Uulaan, joka sijaitsee aivan Pyhätunturin laskettelurinteiden kupeessa. Hakijoilla on mahdollisuus tehtävien aloittamiseen heille sopivalla hetkellä sesongin mukaan.

Talvinen Ravintola Pyhän Uula
Kokki - Kurula's Resort

Haemme kokkia pieneen ravintolaamme Kurulas Resortiin. Majoitus löytyy puolestamme. 

Pyha_Kurula's_Resort
Tarjoilijoita Ravintola Pyhän Uulaan

Haemme ensi kaudelle tarjoilijoita Ravintola Pyhän Uulaan, joka sijaitsee aivan Pyhätunturin laskettelurinteiden kupeessa. Hakijoilla on mahdollisuus tehtävien aloittamiseen heille sopivalla hetkellä sesongin mukaan. 

Talvinen Ravintola Pyhän Uula
Yrittäjä - Kultakehoon

Haetaan yrittäjää; koulutettua hierojaa, fysioterapeuttia, osteopaattia, naprapaattia tai kalevalaista jäsenkorjaajaa.

Lisätiedot:
Riikka Uimarihuhta Puh. 0451132452 tai kultakeho@gmail.com

Kultakeho_Hieronta_ja_Kosmetologi
Kauppias, pienyrittäjä - Ilona pienoistavarataloon

Ilona on Pyhätunturin matkailukeskuksessa toimiva vaatteiden ja kenkien erikoisliike. Etsimme jatkajaa toiminnalle, jolle on valmis toimintakonsepti, vuosien historiatiedot myynneistä sekä loistava mahdollisuus kehittää toimintaa kasvavassa matkailukeskuksessa.
 

Lisätietoja: Riitta Pesonen, puh. 050-5559947 tai pesonenriitta3@gmail.com

ilona_ClothingStore

LISÄÄ TYÖPAIKKOJA: