VisitPyhaLuosto-mokki

Majoitustarjoukset

Pyhän parhaat majoitustarjoukset

Tutustu Pyhän parhaimpiin majoitustarjouksiin ja laajaan valikoimaan mökeistä, hotelleihin ja huoneitoihin sekä upeisiin revontuliteemaisiin majoituksiin. Valitse oman näköisesi loma Pyhä-Luostolla. Lisää tarjouksia löydät naapuritunturista Luostolta. 

Pyhän laadukkaissa Ski-Inn-huoneistoissa ruskamatkailet syyskuussa vaivatta, aivan Suomen vanhimman kansallispuiston kupeessa.

Tunnelmallinen ruskaloma kahdelle PyhäLinna 33 Studio-huoneistossa alkaen 99 €/yö ja koko perheen syysloma PyhäLinna 33 Family-huoneistossa alkaen 105 €/yö, kun varaat vähintään 4 yötä. Katso kaikki syyskuun tarjoukset ja majoitushinnat:

PyhaLinna 33 studio
Syyslomayöt - Pyhä Igloos

Syyslomatarjouksessa majoitus 165€ / 2 vrk ja 225 / 3 vrk kahdelle henkilölle. Voimassa majoituksille ajalla 13. - 29.10.2023.

Pyhä Igloos ulko
Yli 140 upeaa vuokramökkiä Pyhä-Luoston alueella

Laajin valikoima ja paras palvelu. Lähde ikimuistoiselle lomalle Pyhä-Luoston kauniisiin maisemiin ja käytä Lomarenkaan vuokramökkiä loman tukikohtana. Tee kauniita kesävaelluksia ja tunnelmallisia ruskaretkiä – unohtamatta rentouttavaa saunomista ja aikaa läheisten kanssa mökillä. Lomarenkaan kattavasta valikoimasta löydät niin hulppeat huvilat kuin elämykselliset erämökit. Tutustu ja varaa omasi!

lomarengas_mokki
RUSKALOMA OMAN MÖKIN LÄMMÖSSÄ

Keskusvuokraamo Pyhähipun ruskassa Kelorivitalohuoneistot alkaen 350 €/3 vrk ja
Erilliset mökit alkaen 395 €/3 vrk. Majoitushinnat sisältävät loppusiivouksen. Liinavaatteet lisämaksusta alkaen 20 €/setti noudettuna.


Varaukset verkkokaupasta pyhahippu.fi tai sähköpostilla info@pyhahippu.fi
P.S. Pyhähipussa on myös pyörävuokraamo!

Cabin_pyha_luosto
Kurula's Resort ruskatarjous

Ruskatarjous ajalle 7.8 - 1.10. Varaa majoitus su-pe välille - 2 yötä – yhteensä 200€ ja lisäyö hintaan 100€.

Majoituksen yhteydessä erillinen Kurulaksen rantasauna ja poreamme vain 80 € ajanvarauksella.

Kurulas_Resort_suite
Ruskan tarjous - Pyhä Igloos

Ruskan tarjouksessa majoitus 169€ / 2 vrk ja 229 / 3 vrk kahdelle henkilölle. Voimassa majoituksille ajalla 14.8. - 30.9.2023

Pyhä Igloos lasikatto