majoitus pyha parkside

Huoneistot tunturin parhailla paikoilla

SKI-INN HUONEISTOT PYHÄN YTIMESSÄ TAKAAVAT VAIVATTOMAN LOMAN JA LIIKKUMISEN TUNTURISSA

Pyhän Ski-Inn huoneistot ovat tunturissa liikkuvien helposti saavutettavissa. Sijainti keskellä Pyhää takaa vaivattoman pääsyn rinteeseen, ravintolaan, iltaelämään ja aktiviteettehin. Jokaisesta huoneistosta löytyy kuivauskaappi, täydellinen keittiövarustus ja oma sauna, jotka mahdollistavat kotoisan tunnelman ja hyvät palvelut koko majoitusajalle.

Ski-Inn huoneistot ovat lisäksi ekologinen majoitusvaihtoehto, sillä niiden energiankulutuksen hiilijalanjälki on nolla. Lue lisää huoneistojen ympäristöystävällisyydestä Pyhätunturin ympäristöohjelmasta.

Huomioittehan, että Pyhä kasvaa ja kehittyy, jonka vuoksi alueella rakennetaan uutta. Rakennustyömaa vaikuttaa pysäkointipaikkojen saatavuuteen. Pyrimme huomioimaan asiakkaamme, mutta melu- ja maisemahaitta ovat mahdollisia rakentamisen aikana.

SKI-INN HUONEISTOT
pyha ski-inn hotel kultakero jpg

Kultakero huoneistot

Ihka uusi mutta silti niin kotoisa. Kultakeron hotellihuoneet ja huoneistot sijaitsevat tunturikylän sydämessä, vain muutaman askeleen päässä rinteistä ja palveluista.

PyhäLinna-huoneistot

Aitoa tunturitunnelmaa. Tyylikkäät uudet huoneistot ja perhestudiot aivan perherinteiden kupeessa, kansallispuiston portilla. Laatua ja tunturifiilistä arvostaville.
PyhäSuites43 ulkokuva Ski-Inn

PyhäSuites-huoneistot

Pyhän suositut huoneistot omalla saunalla ja parvekkeella aivan rinteiden, hotellin ja vuokraamon palveluiden ääressä. Edullinen isommallekin porukalle.
Parkside Pyhä

Perherinteiden välittömässä läheisyydessä sekä Pyhä-Luosto kansallispuiston portilla. Kaikki Pyhätunturin keskuksen palvelut ovat kävelyetäisyydellä. Pyhä-Luoston kansallispuiston läheisyys varmistaa pohjoisen luontokokemuksen suoraan omalta oveltasi. Talvella huoneistoihin voi laskea suoraan rinteestä ja lähin hissi on vain 20 metrin päässä. Murtomaahiihtoladut sijaitsevat myös aivan kulman takana.

majoitus pyha parkside
Pyhän Asteli Resort

Lomakylä Pyhän Astelin on aktiivilomalaisen ykköskohde. Huoneistokylä on omassa rauhassa metsän siimeksessä. Hiihtoladulle pääsee heti pihasta ja lasten kanssa voi ulkoilla mainiosti Astelin ympäristössä. Astelista voi vuokrata suksia ja lumikenkiä, pulkan voi veloituksetta lainata vastaanotosta. Tunnelmaa iltoihin tuo huoneiston tuvassa oleva takka, jonka lämmössä on mukava viettää iltaa.

Pyhän Astelli Resort
Kairosmaja

Kairosmajan tunturikeskus (1974) sijaitsee Lapissa, Pyhä-Luoston kansallispuiston ja Pyhän hiihtokeskuksen vieressä ja kirkasvetisen Pyhäjärven rannalla.

Kairosmaja tunnetaan kodinomaisena kristillisenä majatalona, jossa on monipuolista ohjelmatoimintaa, maukkaat ateriat, viihtyisät tilat ja hyvä sijainti. Irrottaudu arjesta, tule rentoutumaan ja virkistymään uusiin voimiin, jotka kantavat arjessa.

Majoitus_Kairosmaja_Pyhä