Bättre Folk i Fjällen

Uniikki kulttuurifestivaali Bättre Folk i Fjällen tuo Pyhätunturiin ajankohtaisimmat muusikot ja kirjailijat. Esitysten ihastelun lisäksi tapahtumapäivien aikana myös lasketellaan, joogataan ja pulikoidaan avannossa. Lauantaina tanssitaan toppahousut päällä Tajukankaan Pakkasdiscossa. Karhu Bar palvelee janoisia tanssijoita discon ajan. Kurkkaa aikataulu ja oheisohjelma sivun alalaidasta.

Tiketistä ostetut liput vaihdetaan rannekkeisiin tapahtumainfossa, Hotelli Pyhätunturin aulassa. Tapahtumainfo aukeaa perjantaina klo 14.00 ja lauantaina klo 17.00. Käythän vaihtamassa rannekkeen ajoissa, jotta tapahtumainfo ei ruuhkaudu iltaisin ja kaikki ehtivät keikalle. Ovet aukeavat iltaisin klo 19.00. Keikoille suosittelemme saapumaan viimeistään klo 19.15. 

Tapahtuma on loppuunmyyty, eikä lippuja tule enää myyntiin Tikettiin, eikä paikan päälle.

Esiintyjät:

ANTTI AUTIO
KISSA
LITKU KLEMETTI
LYYTI
MALLA
PEHMOAINO

IIDA SOFIA HIRVONEN
VILLE VERKKAPURO
Aika
27.1.2023 - 29.1.2023 17:00 - 13:30
Paikka
Pyhä Ski Resort
Osoite

Kultakeronkatu 21
98530 Pyhätunturi
Suomi

Isot tapahtumat Keikat, konsertit, artistit Taide & Kulttuuri
Pyhä_BFiF

Festivaali tunturin syleilyssä

Tapahtumaan myytiin vain kahden päivän lippuja, 79,50 €/2 päivää. Tapahtuma on ollut pikaisesti loppuunmyyty viime vuosina. Esitykset tapahtuvat perjantaina ja lauantaina CAMP Kitchen & Barissa ja Calle-Talossa.

Tapahtuma on Hailuodossa järjestettävän Bättre Folkin arktinen sisarfestivaali. Ikäraja on 18 vuotta. 

Erityinen etu festivaalivieraille: festivaalirannekkeen ja normaalihintaisen hissilipun ostajalle maksuttomasti käyttöön festivaalin ajalle perjantaista sunnuntaihin standard-hintaiset vuokravälineet (ei vapaalasku), niin kauan kuin välineitä on saatavilla. Ei ennakkovarauksia.

Katso alta festivaalin aikataulu sekä viikonlopun monipuoliset oheisohjelmat. 

Tervetuloa talven ihmeellisimpään tapahtumaan!

 

Yhteistyössä:

     IsThisArt Karhu Koff

 

 

Oikeudet muutoksiin pidätetään. Mahdolliset Pyhätunturi Oy:sta riippumattomat sähkökatkot ja siitä seuraavat ohjelmamuutokset tai peruuntumiset eivät oikeuta rahanpalautuksiin.