Pyhakuru_seikkailupuisto_talviseikkailu

Käyntikohteet

Käyntikohteet Pyhä-Luostolla

Pyhä-Luostolta löydät käyntikohteita ympärivuotisesti. Suosituimpia käyntikohteitamme ovat yksi Suomen vanhimmista kansallispuistoista Pyhä-Luoston kansallispuisto, Ametistikaivos joka on maailman ainoa jalokivikaivos jossa on mahdollista vierailla sekä Revontulikappeli joka on suomen ensimmäinen turistikirkko. 

Uusimpana kohteena avautui Pyhälle Pyhäkuru-kallioseikkailupuisto, joka on Suomen ensimmäinen ympärivuotinen Via Ferrata -tyylinen seikkailupuisto. Seikkailupuistossa pääset kiipeilemään Pyhän jylhiä kallioita ja taiteilla kalliomuodostelmilla ja ylittää rotkoja vaijeri liu'uilla. 

Luontokeskus Naavassa on upea ilmainen luontonäyttely Pyhä-Luoston kansallispuiston luonnosta, geologiasta ja kulttuurihistoriasta. Asiakaspalvelusta saat parhaat retkineuvot kansallispuistoon ja lähialueille. Naavassa tapahtuu pitkin vuotta: luontoiltoja, konsertteja ja perheiden suosima patikka-peli. 

Pyhä-Luostolta löydät myös kaksi Frisbeegolfrataa. Pyhän Frisbeegolfrata on 21-väyläinen joka sijaitsee Pyhän hiihtokeskuksen rinnealueella ja rata on monipuolinen ja suunniteltu kaiken tasoisille harrastajille. Kauden avaustavoite on aina juhannuksen tienoilla. Luoston Discgolfpark on 18-väyläinen.

Pyhän maisemahissillä pääset kulkemaan Pyhätunturin huipulle ja kokemaan Feel The Peak -elämyksen. Maisemahissi kuljettaa Juhannukselta aina Ruska-ajalle saakka. Talvella Express-hissi kuljettaa hiihtäjät ja jalankulkijat huipulle. Pyhän huipulta löytyvät maisematupa, Ravintola Tsokka ja Huttu-Ukon taidereitti.

KÄYNTIKOHTEITA:

Ametististikaivos_Lampivaara

Lampivaaran Ametistikaivos

Käyntikohde
VisitorsCentreNaava

Luontokeskus Naava

Käyntikohde
Pyhakuru_Adventure_Park

Pyhäkuru Seikkailupuisto

Käyntikohde
Revontulikappeli_tiekirkko

Revontulikappeli

Käyntikohde

 

Arktiset eläimet ja tilavierailut

Jaakkola_Reindeer_Farm

Jaakkolan Porotila

Eläintilat
Arctic_Husky_Farm_dog_sledding

Lapland husky safaris Luosto

Eläintilat
Luckyranch_riding

Lucky Ranch

Eläintilat
Outinen_horse_riding_centre

Outisen Ratsastuskeskus

Eläintilat
Reindeer_Park_Kopara

Poropuisto Kopara

Eläintilat
Pyha_Husky_Farm_dog_sledding

Pyhä Husky Farm

Eläintilat