majoitus_pyha_matkailuvaunualue

Matkailuvaunualueet

PYHÄN MATKAILUVAUNUALUE

Talvikauden 24-25 kausipaikat varataan nyt: myynti@pyha.fi tai 0103825223. 

Pyhän matkailuvaunualue sijaitsee aivan hiihtokeskuksen ytimessä PyhäExpress-hissin ala-aseman tuntumassa.

Asiakkaiden käytössä ovat WC:t, saunat ja suihkut, astianpesutilat, pyykinpesukone, vaatteiden kuivauskaapit sekä kemiallisen WC:n tyhjennyspaikka Pyhän Alavuokraamon tiloissa.

Välinevuokraamo, lipunmyynti ja suksihuolto sijaitsevat aivan alueen vieressä. Ladulle pääset lähes suoraan ulko-oveltasi ja kauppakin on kävelyetäisyydellä. Alueen lähellä sijaitsee kansallispuiston opastuskeskus Luontokeskus Naava näyttelyineen.

Pyhätunturin asuntovaunualueella ja Pyhän Alavuokraamossa voit surffailla kannettavallasi langattomasti netissä veloituksetta. Langaton WLAN-verkko on käytettävissä myös Hotelli Pyhätunturin aulatilassa, hotellin ravintolassa sekä kokouskeskuksessa.

Huomioithan, että vaunualueella tarvitset 3-napaisen sähköpistokkeen, jotta saat sähköä.

Tutustuthan myös Pyhän matkailuvaunualueen varaus- ja peruutusehtoihin

Vuorokausipaikat kesä 2024

AJANJAKSO HINTA / VUOROKAUSI HINTA / VUOROKAUSI (SF-KORTILLA)
Kesä 1.6.-30.9.2024 45 € 41 €

Talvikaudella alueella ei ole vuorokausipaikkoja, vaan kaikki paikat ovat kausipaikkoja.

Alueella on käytössä ovikoodijärjestelmä ja varauskohtainen koodi ja paikkanumero ilmoitetaan tekstiviestillä. Majoitusvuorokausi alkaa klo 13 ja päättyy klo 12.

Huoltorakennuksen palveluihin kuuluu saunat yleisillä saunavuoroilla, suihkut, WC:t, astianpesutilat, pyykinpesukone, vaatteiden kuivauskaapit sekä kemiallisen WC:n tyhjennyspaikkaja ajokaivo. 

Alueella on avoin PyhäWLAN. Lemmikit ovat sallituja kytkettyinä ja naapurit huomioon ottaen. 

Paikat sijaitsevat eri puolilla vaunualuetta ja paikkaa ei voi erikseen valita. Paikkoja on sorahiekkakentällä, osassa paikoista pientä nurmialuettaja puiden katvetta. Etuteltta ja markiisi ovat sallittuja kaikilla paikoilla. 

Yksittäisen paikan pituus on kahdeksan metriä ja alueella ei ole läpiajopaikkoja. Useamman paikan varauksille ei voida taata vierekkäisiä paikkoja. 

Varaa vuorokausipaikat netistä

Talvi- ja kesäkausipaikat

Kausipaikka Hinta Sähkö
Talvikausipaikka 1.10.2024-31.5.2025 (sis. kausikortin Pyhän rinteille) 1269€ 0,33€/kWh
Talvikausipaikka ilman kausikorttia 1.10.2024-31.5.2025 (varattavissa vain myyntipalvelun kautta) 1019€ 0,33€/kWh
Kesäkausipaikat 2024 355€ 0,33€/kWh

Pyhä Caravan kesä- ja talvikausipaikat ovat varattavissa nyt myös netin kautta.

Mikäli kausipaikka halutaan maksaa laskulla, voi varauksen tehdä myös myyntipalvelun kautta. Myyntipalvelun kautta tehdyissä varauksissa talvikausipaikan kokonaismaksu laskutetaan kolmessa erässä.

Jokainen erä on 1/3 kokonaissummasta. Ensimmäiseen laskuun lisätään toimistokulu 20 €. Mikäli koko kausimaksua ei ole maksettu eräpäivään mennessä ei uusia pääsykoodeja toimiteta.

Kesäpaikan eräpäivä on 14vrk varauksen teosta ja se laskutetaan yhdessä erässä (+20 € toimistokulu mikäli laskulla).

Talvikausipaikkaan sisältyvä Pyhän kausikortti on noudettavissa Alavuokraamosta, kun rinteet aukeavat talvikaudelle 2024-2025.Talvipaikkavarausta tehdessänne ilmoitattehan kenen kausipaikan haltijan perheenjäsenen nimelle kausikortti tehdään.

Maksulinkin tai nettikaupan kautta veloitetuissa varauksissa emme peri laskutuslisää. Maksulinkillä varaus erääntyy maksettavaksi samana päivänä, ja maksutapoja ovat luottokortti, verkkopankki ja osamaksu. Netin kautta varattaessa maksutapoja ovat Paytrailin lasku- ja osamaksutavat, mobiilimaksu, korttimaksu, sekä pankkimaksu. Huomioithan että netin kautta varattaessa lasku- ja osamaksu vaihtoehtojen eräpäivät poikkeavat myyntipalvelun kautta laskutetuista varauksista. Varaus- ja peruutusehdot ovat voimassa samoilla ehdoilla, maksutavasta riippumatta. 

Varaa kesäkausipaikka

Varaa talvikausipaikka

 

Toimintaohjeet, sauna-ajat

Kausipaikkalaisten sähkönohjaus
Matkailuvaunualueen sähkönohjausohjelma toimii Evalvomon kautta.

Tämä mahdollistaa asukkaille oman sähkönohjauksen, joka toimii täysin verkossa. Asukas voi siis ohjata oman vaunupaikan sähköjä tietokoneella, älypuhelimella taikka tabletilla verkossa.

Kausipaikan alkamispäivänä asukas saa henkilökohtaiset tunnukset käyttöönsä, jolla voi hallita sähkön aktivointia päälle/pois, sähkön ajastusta, sähkönkulutuksen tarkkailua sekä Pyhän lämpötilan tarkkailua. Mikäli on epävarmuutta omasta sähkönohjauksesta, taikka tarvitsee neuvoja vastaanottomme auttaa mielellään.

Mikäli sähkö ei ole kuitenkaan kytkettynä päälle saapuessanne, varmistakaa ensin, että vikavirtasuoja on yläasennossa (päällä). Huolehtikaa myös poistuessanne, että vikavirtasuoja jää yläasentoon (päälle).


Mikäli sähköä ei edelleenkään tule, ota yhteyttä Hotellin vastaanottoon 010 382 5151.


Saunat
Saunat ovat lämpiminä päivittäin, sauna-ajat vaihtelevat kauden mukaan.

1.6.-29.9.2024

ma–su 19–21 

Ajantasainen tieto löytyy myös huoltotilan ilmoitustaululta.

Varsinkin sesonkiaikoina välttäkää ylipitkiä viipymiä saunatiloissa, että kaikki ehtivät kohtuullisella aikataululla saunomaan.


Pesukoneet
Pesukone on tarkoitettu vaunualueella asuvien käyttöön ja vuorot varataan varausvihkoon

Pesukone on tyhjennettävä ja vapautettava mahdollisimman nopeasti pesun valmistuttua
Huolehditaan jokainen, että tilat jäävät siistiin kuntoon käytön jälkeen, roskat ja tyhjät pullot mukaan/kierrätysastioihin, omat pesuvälineet, pyyhkeet ja vaatteet mukaan

Kierrätyspisteet
Lajittelupisteet metallille, lasille ja paperille löytyvät Alavuokraamon takaa, aivan matkailuvaunualueen tuntumasta. Enemmän kierrätyspisteitä löytyy K-kaupan parkkipaikan vierestä. 

Ongelmatilanteissa ottakaa yhteys Pyhätunturi Oy:n henkilöstöön.

Ympäristöystävällinen majoitusvaihtoehto

Tavoitteemme luoda Pyhästä maailman puhtain hiihtokeskus kattaa myös matkailuvaunualueemme. Matkailuvaunualue toimii uusiutuvilla energianlähteillä, ja on siten ympäristöystävällinen vaihtoehto. Alue sijaitsee aivan hiihtokeskuksen ala-aseman vieressä — kaikki on kätevästi kävelyetäisyydellä, eikä autoa tarvita liikkumiseen. 

Tutustu Pyhän vastuullisuusohjelmaan

POW Kestävästi Pyhälle -opas

Yhteystiedot

Varaukset ja laskutus / PyhäBooking:

+358 10 382 5223*

myynti@pyha.fi

Vastaanotto / Hotelli Pyhätunturi:

+358 10 382 5151*

info@pyha.fi

 

Tarkemmat yhteystiedot ja myyntipalvelun, sekä vastaanoton aukioloajat löydät täältä

*Puhelu maksaa soittajalle 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24%) soittaessa kotimaan lanka- ja matkapuhelinliittymistä. Ulkomailta soitettaessa hinta määräytyy paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.