PyhäLinna Studio 33

Mikä on Ski-Inn?

Tunnelmallista tunturimajoitusta aivan rinteiden vieressä sekä palveluiden ja ulkoilureittien äärellä. Aina siistit ja siivotut , toimivat ja hyvin varustellut lomakodit  – parasta laskijalle, hiihtäjälle ja luontoseikkailijalle.

Ski-Inn lupaukset:

 

Ski-In, Ski-Out

Ski-Inn majoitus on suunniteltu vartavasten laskevalle ja hiihtävälle asiakkaalle: Ski-Inn majoituksessa olet aina rinteessä. Huoneistojen ja mökkien keskeinen sijainti rinteiden ja latujen vieressä mahdollistaa sen,että loma-ajan voi käyttää sihen, mistä eniten pitää: laskemiseen ja hiihtämiseen, ei autossa istumiseen. Rinteistä pääsee helposti levähtämään tai laittamaan ruokaa hetkeksi ennen seuraavia laskuja tai hiihtokilometrejä. Myös palveluihin pääsee kätevästi ilman autoa. Laskijalle suunniteltu majoitus sisältää tietenkin toimivat säilytys- ja huoltotilat suksille ja välineille. Huolettomalla lumilomalla voi keskittyä olennaiseen, sillä huoneistossa on kaikki tarpeellinen vakiovarusteina, takkapuut ja liinavaatteet valmiina ja loppusiivouskinkuuluu hintaan.

Luontoa lähellä

Optimaalinen käyttöaste: Ski-Inn omistusmalli, jossa yksityisten omistamia lomahuoneistoja vuokrataan ympäri vuoden, on ekologisesti vastuullinen valinta, sillä se vähentää rakentamisen tarvetta ja nostaa huoneistojen käyttöasteitayhdistämällä omistus- ja vuokrahuoneistot.

Lomailu ilman autoa: Kaikista Ski-Inn kohteista pääsee rinteeseen ja laduille laskemalla, hiihtäen tai lyhyellä kävelyllä ja SkiBussilla. Myös palvelut löytyvät kävelyetäisyydeltä. Lomalla ei siis tarvitse autoa. Ski-Inn kohteiden sijainnilla rinteiden ja palveluiden läheisyydessä on merkittävä vaikutus sekä loman helppouteen että ympäristöjalanjälkeen.

Hiilineutraalius: Kaikki Ski-Inn kohteet ovat olleet hiilineutraaleja vuodesta 2008 (scope 1 ja 2 osalta), toimien ekosähköllä ja biokaukolämmöllä. Kaikki käyttämämme sähkö on tuotettu 100% uusiutuvilla luonnonvaroilla ja lämpöpuuhakkeella. Ski-Inn kohteissa voi majoittua puhtaalla omalla tunnolla.

Energiatehokkuus: Energiatehokkuutta parannetaan ja kehitetään jatkuvana työnä, keskittyen mm. ilmanvaihtoon ja lämmitykseen. Rukalla on esimerkiksi otettu käyttöön älykäs Optiwatti-systeemi, joka säätääautomaattisesti huoneiston lämpötilaa sään ja sen mukaan, onko siellä asukkaita vai ei. Tällä saadaan 20-30 % energiasäästö, joka on hyvin merkittävä. Muita esimerkkejä ovat led-lamput ja vedenkulutusta vähentävät säästöhanat.

Kierrätys ja materiaalitehokkuus: Ski-Inn kohteissa on mahdollisuus kierrättää ne lajikkeet, joihin Rukalla ja Pyhällä on olemassa keräyspalvelu. Kierrätysmahdollisuuksia parannetaan jatkuvasti yhteistyössä kunnan ja muiden toimijoiden kanssa. Palveluiden ja tarvikkeiden hankinnoissa huomioidaan vastuullisuusasiat ympäristön, yhteiskunnan ja talouden näkökulmista. Ski-Inn hotellien ja huoneistojen siivouksesta vastaa SOL-palvelut , jolle on myönnetty arvostettu pohjoismainen Joutsenmerkki.

Kaikki kuuluu hintaan

Täysi varustus: Kaikissa Ski-Inn huoneistossa on täysi varustus, joka varmistaa onnistuneen lumiloman. Varustukseen kuuluu aina oma sauna (poislukien hotelli Pyhätunturi ja Kultakero Rakka ja Tokka), hyvin varusteltu keittiö, pyykinpesukone (joko huoneistossa tai huoltotilassa), netti ja tv. Myös suksien säilytykseen ja huoltoon löytyy hyvät tilat. 

Asiakaspalvelu palvelee: Ski-Inn henkilökunta palvelee mahdollisissa avuntarpeissa tai kysymyksissä 24/7. Mikä tahansa ongelma lomalla nouseekaan eteen, saa siihen helposti avun ja neuvot.Sisään- ja uloskirjautuminen hoituu useimmissa kohteissamme ovikoodien avulla. Näin ollen voit halutessasi minimoida kontaktit muuhun kuin omaan seurueeseesi.

Laadukas ja helppo

Siivous, lakanat ja takkapuut - kaikki sisältyy hintaan: Majoituksen päälle ei tule yllättäviä lisäkuluja vaan kaikki sisältyy kokonaishintaan. Hintaan sisältyvä loppusiivous tekee lomailusta mukavaa ja huoletonta.

Majoituksilla on Rukan takuu: Ski-Inn majoituksista pidetään jatkuvasti hyvää huolta ja niiden siisteys ja kunto varmistetaan aina ennen seuraavien asiakkaiden saapumista. Myös majoitusten turvallisuudesta on aina huolehdittu asianmukaisesti. Asiakas voi keskittyä huolettomana lomailuun, kun ostaa majoituspalvelut ammattilaiselta

Kesä Pyhätunturi
PYHÄTUNTURI OY:N JA SKI-INNIN VASTUULLISUUSOHJELMA