fribeegolf_pyhaluosto

Frisbeegolf

Frisbeegolf Pyhä-Luostolla

Pyhän 21 väyläinen frisbeegolfrata

Rata sijaitsee Perherinteiden tuntumassa ja on monipuolinen kaiken tasoisille suunniteltu rata, josta löytyy väyliä 40-273m väliltä. Voit varustautua joko omin kiekoin, vuokrata kiekot Pyhähippu Oy:stä, tai ostaa omaksi PyhäStoresta. Golfrata maksuton.

HUOM. Johtuen Kultakero-työmaasta hotellitasanteella suosittelemme frisbeegolf-radan pelaamista aloittamalla kierroksen korilta 18. ja pelaamalla korista 1. eteenpäin vasta korin 21. jälkeen. Tällä vähennämme pysäköintiä ja liikennettä hotellityömaan läheisyydessä. Kiitos yhteistyöstä.

frisbeegolf_kartta_pyha

Luosto Disc Golf Park 18-väyläinen

Luosto DiscGolfPark on kesällä 2016 valmistunut 18-väyläinen AA1-luokan rata. Se tarjoaa vaihtelevia haasteita kokeneillekin harrastajille. Hiihtokeskusradoille tyypilliseen tapaan koko kierroksen heittämällä pääsee kiipeämään tunturissa ylös ja alas, joten luvassa on myös kuntoilua. Jos et halua kiertää koko 2-3 tunnin kierrosta, tarjolla on myös tunnin mittainen Luoston lenkki, joka soveltuu erinomaisesti myös lapsiperheille.

Mikäli sinulla ei ole omia kiekkoja voit hakea 50 € panttia vastaan kiekkosetin Lapland Hotels Luostotunturista. Pantiksi käy myös ajokortti. Kadonneista vuokrakiekoista peritään 20 €/kiekko maksu. Golfrata on maksuton.

Luosto Discgolf kartta

Vuostimon kylän 9-väyläinen frisbeegolfrata

Vuonna 2017 pystytetty 9 - väyläinen rata sijaitsee länsipuolella E63 tietä Vuostimon koulun jäädessä tien itäpuolelle. Kyseessä on metsärata, joka on pintamuodoiltaan tasainen ja korkeuseroiltaan vähäinen. Radalla on satunnaisesti huolto Kemijärven kaupungin toimesta. Lisätiedot radasta täältä. Täältä löydät karttapisteen ja P-paikan radan aloitukseen.