Pyhä Ski Resort

Treeniryhmät ja ratavuorot

Ratavuorojen varaus

Tiedustelut ja varaukset ensisijaisesti sähköpostitse osoitteessa ratavuorot@pyha.fi. Ratavuorojen puhelinpäivystys maanantaista perjantaihin klo 12.00–14.00: +358 400 101 696

ratavuorokalenteri

Rinteet

Pyhällä alppilajien ratavuoroja on mahdollista varata rinteisiin 3 (Piste Palander), 4 (Polar), 6 (Pohjoisrinne sinipunainen) ja 7 (Pohjoisrinne sininen). Rata A on ylhäältä alaspäin katsottaessa rinteen vasen reuna ja rata B oikea reuna, rata C jää keskelle.

Ratavaraukseen tarvitaan päivän ja kellonajan lisäksi seuran nimi, yhteyshenkilö ja hänen puhelinnumeronsa, ryhmän koko ja laskijoiden ikä sekä harjoiteltava laji (SL/GS/SG). Varaukset mielellään vähintään viikkoa aikaisemmin. Huomaa kisapäivien alla poikkeava käytäntö, jolloin voimassa ovat tarkat vuorot ja ajat jaetaan taitotasot huomioiden vasta paikanpäällä pidettävissä valmentajapalavereissa.

Ratavuoroja ei voi varata muihin rinteisiin. Huomioithan, että osan ajasta rinteet ovat varattuna yleisökäyttöön ja tällöin ratavuoroja ei ole mahdollista varata. Huippusesonkeina (joulu, uusivuosi, hiihtolomaviikot 8-10, pääsiäinen) ratalaskuharjoittelu (mukaanlukien vapaalasku) tulee tapahtua harjoitteluun varatulla rinnealueella.

Alkukaudesta vilkkaimman treenisesongin aikana ja mahdollisesti myös muina ajankohtina tarkat treenivuorot ja -ajat taitotasot huomioiden jaetaan paikan päällä päivittäin pidettävissä valmentajapalavereissa. Tänä ajankohtana riittää, että ilmoitat päivämäärävälin, jolloin joukkueella on ratavuorotarpeita sekä henkilömäärän ja lajin. Pyrimme tarjoamaan jokaiselle joukkueelle vähintään 2 harjoitusvuoroa päivässä. Mikäli jokin ajankohta tulee ratavuorojen osalta täyteen, annamme siitä tiedon varausta tehdessä.

Harjoitusryhmien hissiliput ja kausikortit kaudella 22-23

  • Kotimaisten laskettelu-, hiihto- ja lumilautailuseurojen jäsenet saavat -10% alennuksen hissilippuhinnoista. Alennus koskee normaalia hintakautta sekä Hiihdä Halvalla -hintoja. Hissilippujen hinnastot ovat nähtävissä täällä.
  • Seurajäsenyys oikeuttaa -10% alennukseen RukaPyhä-kausikortista. Alennus lasketaan sekä ennakkohinnasta että normaalihinnasta. 

  • Seurajäsenet, joilla on kilpailijalisenssi, saavat -20% alennuksen RukaPyhä-kausikortista. Alennus lasketaan kausikortin normaalihinnasta, ei ennakkohinnasta.

  • Lisäksi kaikille treeniryhmille myönnämme joka 8. lipun veloituksetta (valmentajalippu).

  • Harjoitusryhmien hissilippu- ja kausikorttiostoissa olethan yhteydessä: myynti@pyha.fi

  • Alennukset ja hinnastot ovat voimassa 1.5.2023 saakka.

Treenikausikortti on RukaPyhä yhteiskausikortti ja se edellyttää virallista kilpailulisenssiä tai Skipassia (alle 13-vuotiaat) ja lasketteluseuran jäsenyyttä.

Seurakausikortti on tarkoitettu seuran jäsenille, lisenssilaskijoiden huoltajille ja vanhemmille, jotka ovat mukana seuratoiminnassa ilman lisenssiä. Seurakausikortti edellyttää seuralta vähintään yhden lisenssilaskijan treenikausikortin tilaamista, seuran jäsenyyttä, mutta ei kilpailulisenssiä tai Skipassia. Ostettuja kausikortteja ei ole mahdollista vaihtaa tai palauttaa.

Huomioittehan, että treenihintaiset päiväliput ovat henkilökohtaisia, eikä niitä tule luovuttaa toiselle osapuolelle. Väärinkäyttötapauksissa hissivalvojalla on oikeus poistaa lippu käytöstä.

Hintojen edellytyksenä on hissilipputilaus vähintään kolme (3) vuorokautta ennen tuloa, myöhemmin tilatut liput myydään normaalihinnoin. Liput voitte noutaa sopimuksen mukaan joko Alavuokraamosta tai Ylävuokraamosta. Kahdeksaa valmennettavaa kohden yksi valmentaja saa ilmaisen päivähissilipun vastaavalle ajalle tai kahdeksaa lunastettua treenikausikorttia kohden yhden ilmaisen kausikortin.

Hissilipputilauksessa täytyy ilmoittaa: seuran nimi, hissilippujen määrä, kesto sekä valmentajien / laskijoiden / huoltajien nimet ja iät. Treenikausikorttien kohdalla on ilmoitettava lisäksi lisenssilaskijoiden lisenssi- tai Skipassinumerot. Myyntipalvelullamme on mahdollisuus tarkistaa lisenssien/Skipassien voimassaolon Ski Sport Finlandin lisenssirekisteristä.

Seuroilla on mahdollisuus jälkilaskutukseen voimassa olevalla laskutussopimuksella.

Turvallisuus ja valvonta

Ryhmän vastuuvalmentaja vastaa siitä, että radan merkkaus on tehty omalle varatulle alueelle ja muu alue jää vapaaksi. Rinteeseen on merkittävä taululla, mikä alue on varattuna harjoittelulle. Valmentajien ja kaikkien seuran jäsenten sekä varusteiden täytyy pysyä omalla varatulla rata-alueella koko harjoituksen ajan. Vaaralliset alueet, joissa on mahdollisuus tulla toisesta rinteestä rata-alueelle, on joko suljettava verkolla tai paikalle on asetettava valvoja.

RINNESÄÄNNÖT OVAT VOIMASSA RADALLA JA NIITÄ ON NOUDATETTAVA.

  • Yläpuolelta tuleva laskija on väistämisvelvollinen

  • Ratavuoro ei oikeuta hissijonossa etuiluun

  • Laskijalla on oltava voimassaoleva hissilippu, jota on aina käytettävä lukijalaitteessa

  • www.ski.fi/rinneturvallisuus

Pyhän SkiPatrol valvoo, että ratavuorosääntöjä noudatetaan. SkiPatrolilla on oikeus peruuttaa sääntörikkomusten seurauksena ratavuoroja sekä poistaa hissilippuja määräajaksi käytöstä.

Peruutusehdot

Peruutusehdot

Vuoron varanneen seuran on ilmoitettava peruutuksesta vähintään 7 vrk ennen ensimmäisen vuoron alkamista. Ilmoitus tehdään kirjallisesti ratavuorot@pyha.fi. Peruuttamattoman vuoron seurauksena Pyhätunturi Oy:llä on oikeus peruuttaa jo varatut ratavuorot sekä evätä tulevat ratavuoropyynnöt. Peruuttamattomasta ratavuorosta perimme lisäksi 200 €, joka laskutetaan ratavuoron varanneelta seuralta/ valmentajalta/ ryhmältä.Mikäli sääolosuhteet (kova pakkanen), hissin rikkoontuminen tai sulkeutuminen tuulen takia, ovat aiheuttaneet vuoron käyttämättä jättämisen, järjestää Pyhätunturi Oy mahdollisuuksien mukaan uuden paikan ja ajan. Pyhätunturi Oy pidättää oikeuden muuttaa ratapaikkoja ja -aikoja vielä viime hetkellä tarpeen vaatiessa.

Mikäli seura/ ratavuoron varaaja rikkoo rinnesääntöjä tai käytäntöjä, on Pyhätunturi Oy:llä oikeus perua kyseisen seuran/ varaajan tulevia, jo varattuja ratavuoroja.

Näiden ehtojen lisäksi noudatamme SHKY:n, Ski Sport Finland ry:n ja Suomen Lumilautaliiton laatimia Ohjattujen lajiharjoitteluryhmien rinneturvallisuutta koskevia ehtoja.

Oikeudet muutoksiin pidetään.

Liput, majoitus ja ruokailut yhdellä tilauksella:

Pyhä Ski Resort
Ski-Inn-majoituskohteet rinteiden välittömässä läheisyydessä
Kuvituskuva

Hotelli Pyhätunturi hotellihuoneet

Pyhän sydän. Huikeat näköalat tunturiin ja kaikki hotellin edut. Aamiainen, hyvinvointipalvelut, kuntosali ja yhteiset saunatilat kuuluvat hintaan.
PyhäLinna93 Ski-Inn

PyhäLinna-huoneistot

Aitoa tunturitunnelmaa. Tyylikkäät uudet huoneistot ja perhestudiot aivan perherinteiden kupeessa, kansallispuiston portilla. Laatua ja tunturifiilistä arvostaville.

PyhäSuites-huoneistot

Pyhän suositut huoneistot omalla saunalla ja parvekkeella aivan rinteiden, hotellin ja vuokraamon palveluiden ääressä. Edullinen isommallekin porukalle.