Mandatum cup Pyha

Treeniryhmät ja ratavuorot

Ratavuorovaraukset sähköpostitse ratavuorot@pyha.fi

Ratavuorokalenteri 

Image
calendar
Ratavuorokalenteri
ratavuorot@pyha.fi
Ratavuoropäivystys ma-pe klo 12.00–14.00: +358 400 101 696
Image
asiakaspalvelu
Myyntipalvelu
myynti@pyha.fi
010 382 5223*
Image
map
Rinnekartta ja rinnekuvaukset

*Yritysnumeroon soittamisen hinta on matkapuhelimella soitettaessa matkapuhelumaksu (mpm) ja lankapuhelimella soitettaessa paikallisverkkomaksu (pvm). Puheluhinta määräytyy soittajan puhelinliittymän liittymäsopimuksen perusteella. Ulkomailta soitettaessa hinta määräytyy paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti. 

Ratavuorojen varaaminen

Avaa ratavuorokalenteri

Tiedustelut ja varaukset ensisijaisesti sähköpostitse osoitteessa ratavuorot@pyha.fi. Ratavuorojen puhelinpäivystys maanantaista perjantaihin klo 12.00–14.00: +358 400 101 696

Pyhällä alppilajien ratavuoroja on mahdollista varata rinteisiin 3 (Piste Palander), 4 (Polar), ja 6 (Pohjoisrinne sinipunainen). Rata A on ylhäältä alaspäin katsottaessa rinteen vasen reuna ja rata B oikea reuna, rata C jää keskelle.

Ratavaraukseen tarvitaan päivän ja kellonajan lisäksi seuran nimi, yhteyshenkilö ja hänen puhelinnumeronsa, ryhmän koko ja laskijoiden ikä sekä harjoiteltava laji (SL/GS/SG). Varaukset mielellään vähintään viikkoa aikaisemmin. Huomaa kisapäivien alla poikkeava käytäntö, jolloin voimassa ovat tarkat vuorot ja ajat jaetaan taitotasot huomioiden vasta paikanpäällä pidettävissä valmentajapalavereissa.

Ratavuoroja ei voi varata muihin rinteisiin. Huomioithan, että osan ajasta rinteet ovat varattuna yleisökäyttöön ja tällöin ratavuoroja ei ole mahdollista varata. Huippusesonkeina (joulu, uusivuosi, hiihtolomaviikot 8-10, pääsiäinen) ratalaskuharjoittelu (mukaan lukien vapaalasku) tulee tapahtua harjoitteluun varatulla rinnealueella.

Alkukaudesta vilkkaimman treenisesongin aikana ja mahdollisesti myös muina ajankohtina tarkat treenivuorot ja -ajat taitotasot huomioiden jaetaan paikan päällä päivittäin pidettävissä valmentajapalavereissa. Tänä ajankohtana riittää, että ilmoitat päivämäärävälin, jolloin joukkueella on ratavuorotarpeita sekä henkilömäärän ja lajin. Pyrimme tarjoamaan jokaiselle joukkueelle vähintään 2 harjoitusvuoroa päivässä. Mikäli jokin ajankohta tulee ratavuorojen osalta täyteen, annamme siitä tiedon varausta tehdessä.

Ryhmien hissiliput, majoitus ja ruokailu

Myyntipalvelumme auttaa teitä treeni- ja seurahintaisten hissilippujen, majoituksen ja ruokailujen tilauksessa. Ota yhteyttä!

Turvallisuus ja valvonta

Ryhmän vastuuvalmentaja vastaa siitä, että radan merkkaus on tehty omalle varatulle alueelle ja muu alue jää vapaaksi. Rinteeseen on merkittävä taululla, mikä alue on varattuna harjoittelulle. Valmentajien ja kaikkien seuran jäsenten sekä varusteiden täytyy pysyä omalla varatulla rata-alueella koko harjoituksen ajan. Vaaralliset alueet, joissa on mahdollisuus tulla toisesta rinteestä rata-alueelle, on joko suljettava verkolla tai paikalle on asetettava valvoja.

RINNESÄÄNNÖT OVAT VOIMASSA RADALLA JA NIITÄ ON NOUDATETTAVA.

  • Yläpuolelta tuleva laskija on väistämisvelvollinen

  • Ratavuoro ei oikeuta hissijonossa etuiluun

  • Laskijalla on oltava voimassaoleva hissilippu, jota on aina käytettävä lukijalaitteessa

  • www.ski.fi/rinneturvallisuus

Pyhän SkiPatrol valvoo, että ratavuorosääntöjä noudatetaan. SkiPatrolilla on oikeus peruuttaa sääntörikkomusten seurauksena ratavuoroja sekä poistaa hissilippuja määräajaksi käytöstä.

Peruutusehdot

Peruutusehdot

Vuoron varanneen seuran on ilmoitettava peruutuksesta vähintään 7 vrk ennen ensimmäisen vuoron alkamista. Ilmoitus tehdään kirjallisesti ratavuorot@pyha.fi. Peruuttamattoman vuoron seurauksena Pyhätunturi Oy:llä on oikeus peruuttaa jo varatut ratavuorot sekä evätä tulevat ratavuoropyynnöt. Peruuttamattomasta ratavuorosta perimme lisäksi 200 €, joka laskutetaan ratavuoron varanneelta seuralta/ valmentajalta/ ryhmältä.Mikäli sääolosuhteet (kova pakkanen), hissin rikkoontuminen tai sulkeutuminen tuulen takia, ovat aiheuttaneet vuoron käyttämättä jättämisen, järjestää Pyhätunturi Oy mahdollisuuksien mukaan uuden paikan ja ajan. Pyhätunturi Oy pidättää oikeuden muuttaa ratapaikkoja ja -aikoja vielä viime hetkellä tarpeen vaatiessa.

Mikäli seura/ ratavuoron varaaja rikkoo rinnesääntöjä tai käytäntöjä, on Pyhätunturi Oy:llä oikeus perua kyseisen seuran/ varaajan tulevia, jo varattuja ratavuoroja.

Näiden ehtojen lisäksi noudatamme SHKY:n, Ski Sport Finland ry:n ja Suomen Lumilautaliiton laatimia Ohjattujen lajiharjoitteluryhmien rinneturvallisuutta koskevia ehtoja.

Oikeudet muutoksiin pidetään.

Meillä majoitut aina -15% normaalihintaa edullisemmin

Tarjoamme Ski-Inn kohteistamme treeniryhmällenne -15% majoituksen normaalihinnasta. Tee varaus PyhäBooking:ista:

myynti@pyha.fi

Ski-Inn-majoituskohteet rinteiden välittömässä läheisyydessä
Kuvituskuva

Hotelli Pyhätunturi hotellihuoneet

Pyhän sydän. Huikeat näköalat tunturiin ja kaikki hotellin edut. Aamiainen, hyvinvointipalvelut, kuntosali ja yhteiset saunatilat kuuluvat hintaan.
PyhäLinna93 Ski-Inn

PyhäLinna-huoneistot

Aitoa tunturitunnelmaa. Tyylikkäät uudet huoneistot ja perhestudiot aivan perherinteiden kupeessa, kansallispuiston portilla. Laatua ja tunturifiilistä arvostaville.

PyhäSuites-huoneistot

Pyhän suositut huoneistot omalla saunalla ja parvekkeella aivan rinteiden, hotellin ja vuokraamon palveluiden ääressä. Edullinen isommallekin porukalle.

Pyhällä treenaavat niin alppi- kuin lumilautakrossin laskijat

Alppipuolella useista treenikäyttöön varattavissa olevista rinteistä tunnetuin on Piste Palander – yksi Suomen parhaita kilpa- ja harjoittelurinteitä. Rinteen vaihteleva profiili tarjoaa haastetta kokeneellekin laskijalle; jyrkkyys vaihtelee 25-55 prosentin välillä. Harjoittelua tehostaa ripeä Express-tuolihissi, ja kierto mäessä kestää vain noin neljä minuuttia. FIS-vaatimukset täyttävässä 1200 metriä pitkässä kisarinteessä järjestetään vuosittain sekä pujottelu- että suurpujottelukisoja. 

Alppilajien lisäksi Pyhällä on useana vuonna kisattu paralumilautakrossin maailmancupin kilpailuja, sekä järjestetty lumilautacrossileirejä. Kisat ja harjoittelu käydään Polar Madness-rinteessä, jonne vauhdikas krossirata vuosittain asiantuntevan tiimin voimin rakentuu. 

Siirry cross camp -sivulle

Pyhän perherinteiltä löytyy myös uudistettu parkki, josta löytyy pressejä, reilejä ja hyppyreitä kaiken tasoisille laskijoille. 

Tervetuloa treenaamaan ja täyttymään tunturifiiliksestä Pyhälle!

Para snowboard world cup pyha
Kuva: Suomen Lumilautaliitto FLAT