Visitpyhaluosto_shops

Ostokset

OSTOKSET JA PALVELUT

Pyhältä löydät lukuisia eri palveluita ja ostosmahdollisuuksia retkeilyvälineistä, ruokatarvikkeisiin ja koko perheen vaatetukseen.

Kaikki palvelut sijaitsevat Pyhän liikekeskuksen ympäristössä kävelymatkan päässä toisistaan. 
K-Market Pyhätunturi on monipuolinen, palveleva ruokakauppa. Ruoan ja päivittäistavaroiden lisäksi kaupan palveluihin kuuluvat polttoaineen jakelu, postipalvelut, apteekin lääkekaappi, Alkon noutopalvelu sekä Veikkauksen palvelut. Rakkapuodista löydät paikalliset käsin valmistetut tuotteet ja Ilona pienoistavaratalosta kengät, vaatteet koko perheelle. Valikoimassa myös isoja kokoja. Pyhä Safaris myy retkeily- kalastus- ja pyöräilytarvikkeita sekä varusteita.

PyhäStoresta tunturin omat Pyhä -tuotteet sopivat kaikkeen vapaa-aikaan ja ovat mukava muisto matkasta tai tuliainen kotiin viemiseksi. Värit ja printit vaihtuvat sesongeittain. Storen monipuolisesta valikoimasta löydät myös lukuisat outdoor-merkkituotteet sekä välineet rinteisiin ja niiden ulkopuolelle. Vaatteiden lisäksi valikoimasta löytyy tekemistä ja leluja lapsille sekä esimerkiksi USB-latureita.

Lastenhoitopalvelu Pikku Kieppi tuo mukanaa leluja, kirjoja, pelejä ja muuta mukavaa puuhaa mukanamme hoitolapsille kotiin, mökille, loma-asuntoon. Toimintaa voi olla toiveiden mukaan sekä sisällä että ulkona kuten vaikka pulkkamäessä. Vanhemmat voivat viettää yhteistä aikaa sillä aikaa.  

Alueella pääset ostamaan elämyksiä ja uusia kokemuksia suoraan ohjelmapalveluiden omista verkkokaupoista tai vierailemalla safaritalolla tai vuokraamossa. 
 

OSTOKSET JA PALVELUT:

Bliss Adventure & Rental

Bliss Adventure & Rental

Vuokraamo
Ilona_shop_in_Pyha

Ilona Pienoistavaratalo

Ostokset
K_Market_Pyhantahti_ruokakauppa

K-Market Pyhätunturi

Ostokset
VisitorsCentreNaava

Luontokeskus Naava

Käyntikohde
Pikku_Kieppi_childcare_services

Pikku Kieppi

Lastenhoito
pyhäsafaris

Pyhä Safaris

Ohjelmapalvelu
välinevuokraamo

Pyhän Alavuokraamo

Vuokraamo
Kultakero I

Pyhän Kultakero-vuokraamo

Vuokraamo
Pyhastore

PyhäStore

Ostokset
R-kioski Pyhätunturi

R-Kioski Hotelli Pyhätunturissa

Ostokset
Rakkapuoti_shop

Rakkapuoti matkamuistot

Ostokset