lemmikki

Pyhällä lemmikin kanssa

Monipuoliset puitteet myös karvaisille perheenjäsenille.

Lemmikeille soveltuvaa tunturimajoitusta

Lemmikin kanssa lomailu Pyhällä on helppoa. Lähes kaikista Pyhän Ski-Inn-majoituskohteista löytyy valittavana myös lemmikkihuoneisto. Alta löydät listattuna Ski-Inn-kohteet, jotka toivottavat lemmikit lämpimästi tervetulleeksi ilman lisäveloitusta.

Tutustu lemmikkihuoneistoihin

Hotelli Pyhätunturin lemmikkihuone

Lemmikit alueen ravintoloissa

Talvilomailua lemmikin kanssa helpottaa, kun laskupäivän lomassa voi käydä pitämässä taukoa omassa majoituksessa aivan rinteiden vieressä, tai napata koiran matkaan ja suunnata lemmikkiystävälliseen ravintolaan. Pyhän alueella lemmikin saa ottaa mukaan sisään ainakin seuraaviin ravintoloihin:

SportBar Pyhä, Pyhän liikekeskus

Calle-talo, Hotellitasanteella Polar-rinteessä

Pyhän Camp Kitchen & Bar, Hotelli Pyhätunturi

Ravintola Popolo, Kultakero II

Mokkatupa Social Dining, Pyhäjärvi

lemmikit ravintoloissa
Koiraladut ja retkeilyreitit

Pyhän alueella koiran kanssa hiihtäminen on sallittu Korteselän lenkillä sekä Pyhäjärven kiertävällä latuosuudella. Kävelyreiteillä sekä hiihtokeskuksen että Pyhä-Luoston kansallispuiston alueella koiran kanssa kulkeminen on sallittua koiran ollessa kytkettynä.

Pyhä-Luoston Matkailuyhdistys
Maisemahissi & Feel the Peak-elämys

Koiran saa ottaa mukanaan huipulle PyhäExpress -hissin kyydissä omistajan vastuulla. Koira tulee olla hississä kytkettynä ja omistajan hallittavissa.

Kävelemällä koiran kanssa kulkeminen huipulle tapahtuu Feel the Peak -reittiä pitkin. Reitti lähtee hotellitasanteelta ja kulkee Tajukankaan sekä Pohjoisrinteen Huttuseikkailureitin kautta huoltotietä pitkin huipulle. Koiran kanssa kulkeminen huoltotiellä on sallittua, mutta huomaathan, että koira tulee pitää kytkettynä. Koirien kanssa liikkuminen rinteessä on kielletty.

Lemmikit & maisemahissi

Eläinlääkäri

Mikäli lemmikille sattuu tapaturma tai lemmikki sairastuu, apu löytyy Kemijärveltä. Eläinlääkäripalveluihin kuuluvat eläinten terveyden- ja sairaanhoito sekä ennaltaehkäisevä hoitotyö. Pieneläinpotilaiden vastaanottotilat sijaitsevat osoitteessa Kallaantie 28, 98440 Kallaanvaara. Hätätapauksia varten on järjestetty eläinlääkäripäivystys yhteisesti Sallan, Pelkosenniemen ja Savukosken kanssa seuraavasti:

Päivystysnumero 0600 19 699 (1,19 €/min+pvm/mpm) arkisin  klo. 15:00-08:00

Viikonloppuisin perjantaista klo 15:00 - maanantaihin klo. 08:00
arkipyhinä edeltävästä arkipäivästä klo 15:00 - seuraavaan arkiaamuun klo. 08:00

Eläinten lääkärihoitoon liittyvät tiedot löytyvät kootusti osoitteesta kemijarvi.fi

Pyhä ja lemmikit

Koira kateissa? Tutustu etsintäohjeisiin

Luontoon.fi – Pyhä-Luoston ohjeet ja säännöt

Luontoon.fi – Koiran kanssa luonnossa liikkumisen muistilista

Koiran kanssa liikkuminen poroalueella

Pyhä Ski Resort