Kultakero Ski-Inn

Etätöihin Pyhälle

Monta upeaa syytä tulla etätöihin tunturiin. Pyydä nyt täysin tarpeisiisi räätälöity majoitustarjous ja vietä kevät tunturikonttorissa!

Miltä kuulostaisi työpäivä hyvin varustellussa Ski-Inn huoneistossa tunturinäkymin?

Täytä tiedot hintapyyntöä varten ja autamme sinua suunnittelemaan juuri sinunlaisesi etätyöjakson tunturissa! Etätyöpaketteja tarjotaan lähtökohtaisesti vähintään neljäntoista vuorokauden viipymiin.

 

Tervetuloa täydelliseen etätyöympäristöön Pyhälle!

Pyhä kätkee syliinsä monia houkuttelevia syitä valita etätyöskentely ainutlaatuisessa tunturissa vuoden ympäri. Koe, miltä tuntuu työskentely kiireettömässä ympäristössä, jossa läsnäoleva luonto tarjoaa inspiraatiota ja tasapainoa.
 
Viisi syytä valita Pyhän Ski-Inn huoneisto etätyöpisteeksi:

1. Innoittava ympäristö

Pyhän lumoava tunturimaisema tarjoaa ainutlaatuisen ympäristön etätyölle; inspiraatiota ja rauhaa, jotka edistävät luovuutta ja keskittymistä. Täällä et tunne kiirettä.

2. Hyvinvointi työn ulkopuolella

Oveltasi avautuvat upeat harrastusmahdollisuudet kansallispuistossa sekä sen kainalossa. Rinteet ja takamaastot, ladut, vaellus- ja retkeilyreitit, pyöräreitit, kuntosali, polkuverkosto... Miltä kuulostaisi etäpalaveri läheisellä Aapasuolla tai lounastunti rinteessä?

3. Pyhän ystävät

Huolimatta syrjäisestä sijainnistaan Pyhä edistää yhteisöllisyyttä. Pienen kokonsa vuoksi Pyhällä tutustuminen muihin samanmielisiin kanssakulkijoihin on lähes väistämätöntä. Vaivattomia väyliä ovat esimerkiksi useat Pyhän Facebook-ryhmät, joissa pystyt etsimään esimerkiksi laskuseuraa

4. Ski-Inn huoneisto tuntuu kodilta

Ski-Inn huoneistoista löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Kaikissa huoneistoissa on sauna, hyvin varustellulla keittiöllä sekä nopealla WLAN-yhteydellä. Erillisiin lemmikkihuoneisiin toivotamme lämpimästi tervetulleeksi myös lemmikit ilman lisämaksua.

5. Paikalliset ravintolat ja kahvilat

Ruoka on tärkeä osa työpäivää, ja Pyhältä löydät maittavia lounaspaikkoja. Lounas- ja kahvitaukojen pitäminen omassa rauhassakin onnistuu, sillä jokaisessa Ski-Inn huoneistossa on kattavasti varusteltu keittiö ruuanlaittoa varten. Paikallisesta K-marketista saat kaiken tarvitsemasi. 
 

Tutustu Ski-Inn majoituksiin

Rauhaa ja mökkitunnelmaa, helposti hotellissa vai kenties ripaus luksusta mukaan? Ski-Inn-majoitusvalikoimasta löydät lomakodin eri tarpeisiin ja monenkokoisille porukoille. Kaikki helposti rinteiden vieressä.

Kuvituskuva
Image
Accommodation
Ski-Inn, Ski-Out
Lyhyin matka lumille, risteeseen & laduille
Image
Feel the peak
LUONTOA LÄHELLÄ
Ympäristöystävällisin tunturimajoitus
Image
Customer loyalty Pyha
LAADUKAS JA HELPPO
Aina siisti, hyvin varusteltu ja toimiva
Image
Prices
KAIKKI KUULUU HINTAAN
Sisältää aina saunan, siivouksen ja liinavaatteet
Porukalla etätöihin tai kokousmatkalle

Pyhä tarjoaa hyvät puitteet yrityksen virkistysmatkoihin, yritystilaisuuksiin. Tutustu tarkemmin, mitä kaikkea tarjoamme yritysryhmille.