VisitPyhaLuosto_hyvinvointi

Hyvinvointi

Pyhän hiuspiste
PyhanHiuspiste_outside
Saunaelämykset

Saunaelämyksiä yksityiskäyttöön alueella tarjoaa erilaisin lisäpalveluiden kera Pyhä Igloos, Mokkatupa Social Dining, Experience Pyhä, Lucky Ranch, Kairosmaja ja  Kurula´s Resort.

Pyha_igloos
Kauneus- ja hyvinvointipalveluita

Lapin lomalla aktiivisen liikkumisen vastapainoksi sopii hyvin rentouttava hieronta tai vaikkapa vyöhyketerapia. Pyhä-Luosto tarjoaa monia erilaisia kauneus- ja hyvinvointipalveluja, jotka hellivät niin kehoa kuin mieltäkin. Varaa aika ja hemmottele itseäsi.

Kultakeho_Hieronta_ja_Kosmetologi
Pyhän uimaranta

Pyhän uimaranta eli tuttavallisemmin Astelin ranta sijaitsee muutaman kilometrin päässä Pyhän keskuksesta Pyhäjärven kylän suuntaan. Uimarannalta löytyy pukukopit, ulko-wc ja tulipaikka. Huom! Autojen pysäköinti tien varteen pysäköintialueelle, ei rantaan.

VisitPyhaLuosto_uimaranta
Luoston uimaranta - Aarnilampi

Luoston uimaranta sijaitsee Aarnilammella, n. 2 km Luoston keskustasta Pyhän suuntaan. Rannalla on pukukopit vaatteidenvaihtoa varten.

VisitPyhaLuosto_uimaranta_Aarnilampi.jpg
Savusauna

Mahdollisuus savusaunan leppoisiin löylyihin Pyhä-Luostolla järjestyy kesäaikaan Kairosmajalla, sekä ympäri vuoden Karu Lodgessa ja Experience Pyhällä. Suomen kaunein mökki 2022 voittaja Pessinpiilo löytyy Backcoutry Lapandin kautta. Mökillä on sekä savusauna että perinteinen sauna.

SundayMorningResort-Savusauna
Avantouinti

Hyiseen veteen avantouinnin merkeissä Pyhä-Luostolla pääsee Kairosmajan tunturikeskuksen rantasaunan avannolla yleisillä vuoroilla sesonkina ja varauksesta Lucky Ranchilla, Sunday Morning Resortilla ja Luostolla Karu Lodgella.

Majoitus_Kairosmaja_Pyhä
Kuntosali

Pyhätunturin kuntosali löytyy Ski-inn Hotelli Pyhätunturista. Kuntosali on avoinna samaan aikaan hotellin vastaanoton kanssa. Vastaanotosta voi ostaa kertakortin tai kuukausikortteja. Lisätiedustelut suoraan Hotelli Pyhätunturin vastaanotosta. Hotelli Pyhätunturi huoltotaukojen ajan myös kuntosali suljettu.

kuntosali_gym

HYVINVOINTIPALVELUT:

Kairankutsu_northern_lights_tour_lake_pyhajarvi

Kairankutsu

Ohjelmapalvelu
Karu_Lodge_main_building_indoor

Karu Lodge Oy

Hyvinvointipalvelu
Kultakeho_Hieronta_ja_Kosmetologi

Kultakeho Hieronta ja Kosmetologi

Hyvinvointipalvelu
Lapin_Fysioterapia_Atlas_1

Lapin Fysioterapia Atlas

Hyvinvointipalvelu
Lapland_Hotels_Amethyst_Spa

Lapland Hotels Luostotunturi Ametistikylpylä

Hyvinvointipalvelu
Mixing_Nuts_with_Erja

Mixing Nuts

Ohjelmapalvelu
majoitus_pyha_pyhaigloos

Pyhä Igloos

Majoitus
Pyha_Jooga_Pia

Pyhä Jooga

Hyvinvointipalvelu
Kuvituskuva

SKI-INN Hotelli Pyhätunturi

Majoitus