Pyhän itsenäisyyspäivän viikonloppu

Luvassa on oikea hyvän mielen viikonloppu, kun päästään porukalla fiilistelemään kauden ensimmäisiä käännöksiä Pyhän rinteissä ja talven tulevia puuteripäiviä. Alkavaan vapaalaskukauteen valmistaudutaan treenaamalla vanhoja taitoja ja oppimalla uutta. Perjantaina nautitaan Vapaalaskufestivaalien leffailtapäivästä Naavassa ja lauantaina leffaillasta Tajukankaan upeassa ulkoilmateatterissa. Pitkä viikonloppu tarjoilee lisäksi lumiturvallisuustietoutta, inspiroivia puheenvuoroja, livemusiikkia ja joogaa tunturin syleilyssä.

Kurkkaa koko pitkän viikonlopun ohjelma ja lisätiedot sivun alalaidasta.
Aika
6.12.2023 - 10.12.2023
Paikka
Pyhä Ski Resort
Osoite

Kultakeronkatu 21
98530 Pyhätunturi
Suomi

Isot tapahtumat Lapset & Nuoret Keikat, konsertit, artistit Taide & Kulttuuri Vapaalasku
Vilhunen bc Autti

VAPAALASKIJOIDEN KAUSI ALKAA PYHÄLTÄ

Vapaalaskufestivaalit saapuu vierailulle tunturiin ja ilahduttaa talven ystäviä kaksipäiväisillä elokuvajuhlilla: Vapaalaskufestivaalien leffailtapäivä järjestetään sisätiloissa luontokeskus Naavan auditoriossa perjantaina 8.12. klo 16 alkaen. Iltapäivän leffat ovat maksuttomia ja kaiken ikäiset katsojat ovat tervetulleita mukaan. Lauantai-iltana 9.12. klo 20.30 alkaen taas katsotaan leffoja Tajukankaan maagisessa ulkoilmakatsomossa. Karhu Bar palvelee janoisia leffanäytöksen ajan. Näytös on maksuton, ikäraja on K18.

Itsenäisyyspäivänä 6.12. rinteet ovat pidennetysti auki klo 18 saakka. Itsenäisyyspäivän perinteinen soihtulasku lasketaan keskiviikkona Pyhätunturin hiihtokoulun johdolla Polar-rinteessä (4) rinteiden sulkeuduttua klo 18. Mukaan laskuun ovat tervetulleita kaikki, ja nuorimmat osallistujat saavat mukaansa valosoihdun. Laskijat kokoontuvat Calle-Talolla klo 17.15. 

Kuumimmat laskuvälineuutuudet ovat esillä Alavuokraamon edustan Test Centerissä perjantaina ja lauantaina. Käy noutamassa välineet maksutta testiin ja fiilistele muutamat mäet. Paikalla ovat Salomon, Atomic, PuSu, Faction, Armada ja Black Crows. 

Koko perheelle löytyy monenlaista maksutonta rinneseikkailuohjelmaa pitkän viikonlopun ajalle. Lähde mukaan pujottelukisaan tai harjoittele piipparin käyttöä ohjaajan opastuksella. Kurkkaa alta löytyvästä tapahtumakalenterista lisätiedot ja ajankohdat.

Osta hissiliput ennakkoon verkkokaupastamme ja pääset suoraan laskemaan kulkematta lippuluukun kautta.

OSTA HISSILIPpuja

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Yhteistyössä:

Karhu Koff