Tutustu hiihtokeskuksen tarjouksiin

VIELÄ EHDIT TUNTURIIN – HIIHTOLOMAN -50% ÄKKILÄHTÖTARJOUS

Kun varaat vähintään kahden yön majoituksen hotellihuoneessa, saat lisäksi toisen hotellihuoneen -50% alennuksella*. Etu on hyödynnettävissä Hotelli Pyhätunturin kahden hengen huoneissa sekä Kultakero Rakka -hotellihuoneessa majoitusajankohdalle 11.2.–10.3.2024. Kampanjavaraukset tulee tehdä suoraan myyntipalvelun kautta: myynti@pyha.fi / puh. 010 382 5223

*Etu koskee ainoastaan uusia myyntipalvelun kautta tehtyjä majoitusvarauksia Hotelli Pyhätunturin kahden hengen huoneissa sekä Kultakero Rakka -hotellihuoneessa. Minimiviipymä on kaksi (2) yötä. Etu ei ole yhdistettävissä muihin tarjouksiin. Majoitusaika on 11.2.–10.3.2024. Kampanjavarauksissa ei ole muutos- tai peruutusoikeutta. Myyntiaika on 11.2.–6.3.2024. Tarjouksen saatavuus rajoitettu.

Ski-Inn majoitus
SKI-INN MAJOITTUJAN ETU: HISSILIPUT -10%

Varaa vähintään neljän yön Ski-Inn -majoitus talvikaudelle 23-24 ja saat hissiliput -10% majoitusvuorokausia vastaavalle ajalle! Mikäli varaat esimerkiksi kuuden yön majoituksen, voi -10% alennuksen käyttää 5 tai 6 päivän hissilippuun.

Alekoodi hissilippuun toimitaan varausvahvistuksen yhteydessä. Koodi on henkilökohtainen ja se on hyödynnettävissä ainoastaan verkkokaupassa viimeistään päivää ennen majoituksen alkua. Alennusta ei voi hyödyntää liikuntaeduilla. Mikäli huoneistossa majoittuu useita henkilöitä, tulee hissiliput lisätä verkkokaupassa samaan ostoskoriin, sillä koodi on käytettävissä ainoastaan yhden (1) kerran. Alennusta ei voi hyödyntää 3/4 tai 5/7 hissilippuihin. 

Vapaalasku tutuksi
ETÄTYÖPAIKKA TUNTURISSA ON AUKI

Miltä tuntuu työskentely kiireettömässä ympäristössä, jossa ympäröivä luonto tarjoaa inspiraatiota ja mahdollisuuksia? Pyydä nyt tarjous omasta tunturikonttorista ja nauti kevät Pyhällä.

Remote working Pyha Lapland
Pyhän KANTA-ASIAKKAANA SAAT KUUKAUSITTAIN VAIHTUVIA ETUJA

Ole kuin kotonasi Pyhällä ja liity Pyhän hiihtokeskuksen kanta-asiakkaaksi luomalla oma Pyhä-tili. Nauti kuukausittain vaihtuvista eduista ja tarjouksista, sekä kuule tunturin kuiskaukset ennen muita. Omalta Pyhä-tililtäsi voit kurkistaa majoitusvarauksiisi ja tarkistaa omat hissinoususi ja laskupäiväsi. Tervetuloa osaksi Pyhää!

Antti Autti Pyhällä
rinteet
Etätöihin tunturin rauhaan

Monta hyvää syytä tulla etätöihin tunturiin. Pyydä nyt täysin tarpeisiisi räätälöity majoitustarjous ja vietä kesä tunturikonttorissa!