Pyhän tarjoukset

HEI PYHÄN YSTÄVÄ!Parhaat tarjoukset, ajankohtaiset tapahtumatiedot ja hauskimmat uutuudet sähköpostiisi!

Tilaa uutiskirje

Ski-Inn majoittujalle kaksi hissilippua yhden hinnalla

Varaa vähintään kolmen yön majoitus 17.1.-15.2. väliselle ajalle ja hyödynnä Ski-Inn-majoittujan etu: kaksi hissilippua yhden hinnalla – tarjoamme edullisimman veloituksetta. Tarjous koskee ennakkoon tilattuja min. neljän päivän mittaisia normaalihintaisia hissilippuja kampanjan voimassaoloajalle (pl. perheliput ja kausikortit).

Hissilipputilaus tulee tehdä viimeistään 3vrk ennen saapumista varauksen tekijän sähköpostiin toimitetulla lomakkeella. Tilaus veloitetaan maksulinkin kautta, ja se erääntyy maksettavaksi heti. Hissilipputilauksen voi tehdä enimmillään huoneistossa majoittuvien henkilöiden lukumäärälle.

Tarjous on voimassa Ski-Inn-majoituksissa, jotka on varattu 12.2.2023 mennessä. Tarjous koskee ainoastaan uusia varauksia. 

Varaa majoitus

Tutustu tunturin vaihtuviin tarjouksiin:

LIITY PYHÄN KANTA-ASIAKASOHJELMAAN

Kanta-asiakkaana pääset vaikuttamaan Pyhän tuleviin hankkeisiin, kuulet ensimmäisten joukossa tunturin uutuuksista, kampanjoista sekä tulevista tapahtumista – ja saat tietysti vain kanta-asiakkaille osoitettuja tarjouksia!

Pyhätunturi rinteet
Etätöihin tunturin rauhaan

Monta hyvää syytä tulla etätöihin tunturiin. Pyydä nyt täysin tarpeisiisi räätälöity majoitustarjous ja vietä kevät tunturikonttorissa!

Pyhä Ski Resort
Pyhän hissilipulla pääset Pyhäkuru-seikkailupuistoon etuhintaan

Pyhän hissilipuilla saat alennusta Pyhäkuru-kallioseikkailupuiston pääsylipuista. Pyhä- tai RukaPyhä-kausikortilla alennus on -20% ja päivälipuilla -10% normaalihinnasta. Alennus on saatavilla puiston normaaleina aukioloaikoina ja edellyttää voimassaolevaa hissilippua.

Talviseikkailupuisto

Hiihtokeskuksen ja Ski-inn majoitusten pysyvät edut: