Ski-Inn majoitus

Pieni tunturikylä kansallispuiston kupeessa – Tutustu Kultakeroon

Pyhän hotellin ympärille on valmistunut tunnelmallinen tunturikylä, jossa on sopivasti uutta eikä mitään liikaa.

Tutustu ja varaa huoneisto

 

Pyhän uusi Kultakero

Pyhässä on jotain erityistä. Tätä omalaatuista tunnelmaa kunnioittaen keskusaukion ympärille on noussut pieni tunturikylä. Hotelli on saanut parikseen kaksi puista taloa huoneistoineen, ravintoloineen ja palveluineen. Uutta on syntynyt juuri sopivasti, eikä yhtään liikaa.

Tunturikylän uudet palvelut

Kylän keskusaukiolla sijaitsevat uusi PyhäStore, ravintola Popolo, Benen lääkäriasema, Kultakero vuokraamo, sekä tietysti uudistuneet hotellihuoneet ja suuremmat näköala-asunnot. Rinteisiin sekä kansallispuistoon on edelleen vain muutama askel. Suunnittelun kivijalkana toimii Pyhä masterplan-kokonaissuunnitelma, jonka meille on luonut kanadalainen, maailman johtava hiihtokeskusten suunnittelija Ecosign Mountain Planners.

PyhäStore
Puusta rakentuu Pyhän tunnelma

Uudet rakennukset on rakennettu jämerästä kotimaisesta hirrestä. Puu materiaalina sopii Pyhälle, harmaa hirsi on yhtä aikaa sekä tyylikästä että kodikasta. Myös huoneistojen sisustuksessa hyödynnetään puuta sekä muita luonnonmateriaaleja. Huikeat näköalat tunturiin kruunaavat luonnonläheisen tunnelman.

Kultakero Pore 89 havainnekuva
Image
ski-in ski-out
Laadukkaat huoneistot keskellä Pyhän uutta tunturikylää.
Image
Luontoa lähellä
Ekologista puurakentamista ympäröivää luontoa kunnioittaen.
Image
Skiing
Lähellä rinteitä, latuja ja palveluita.

Tutustu Kultakero-huoneistoihin ja hotellihuoneisiin:

UUTTA: Kultakero Tokka33

Kultakeron rinnetason Tokka-huoneistot ovat todella ski-in ski-out, sillä rinteet alkavat käytännössä omalta terassilta. Tokka33 on saunallinen studio, jossa kompaktisti vuodepaikat neljälle, oma sauna, olohuone ja keittiö. Todellinen ski-in ski-out, sillä rinteet alkavat käytännössä huoneiston terassilta.

Kultakero Tokka29
UUTTA: Kultakero Tokka53

Kultakeron Tokka53 huoneistot sijoittuvat rakennuksen keskelle molemmin puolin taloa. Pohjoispuolella avautuvat esteettömät näkymät horisonttiin asti ja eteläpuolella nautitaan auringosta omalla terassilla, tunturikylän ytimessä.

havainnekuva
UUTTA: Kultakero Pore89

Upouusi, tilava huoneisto mutkattomaan lomailuun. Kolme makuuhuonetta, avara oleskelualue ja varustelu 6–8 henkilön tarpeisiin aivan kylän keskellä. Maisematerassi poreammeella, sekä upeat saunatilat karistavat lomailusta viimeisetkin stressin muruset.

Pyhän Kultakeron visiokuva
Kultakero Rakka – Tunnelmallinen hotellihuone

18kpl Kultakeron hotellihuoneita tarjoavat näppärän vaihtoehdon pienemmille kokoonpanoille. Ranskalaiselta parvekkeelta voi ihailla maisemia tai seurailla tunturikylän kuhinaa. 

Ski-Inn Rakka
Kultakero Tokka29 – perhestudio keskellä kylää

Tämä kompakti perhehuone on varsinainen tilaihme! Avara huoneisto neljän henkilön tarpeisiin, jossa kätevä nukkumaparvi, oma sisäänkäynti ja pieni terassi.Terassin penkki toimii myös suksivarastona, joten rinteeseen ja rinteestä on lasten kanssa todella helppo liikkua.

Tokka29 Olohuone
Kultakero Pore55 – Kulmaterassi ja poreamme

Kultakeron kulmahuoneistot tarjoilevat parasta Pyhää. 55 neliöön mahtuu kaksi makuuhuonetta, jossa suuremmassa on oma kylpyhuone. Saunan lauteilta voi ihailla maisemaa ikkunasta, mutta vielä paremmin se käy terassilta. L:n muotoinen, 30 m2 terassi avautuu kahteen ilmansuuntaan ja kiertää koko asunnon. Näissä maisemissa kelpaa pulahtaa omaan porealtaaseen niin keskiyön auringon kuin revontulitaivaankin alla.

Pore55 Olohuone
Kultakero Taivas136 – Tunturimaisemia ja poreallas terassiasunnossa

Kultakeron ylimmässä kerroksessa on neljä kruununjalokiveä, joiden valtavista ikkunoista ja terassin poreammeesta kelpaa ihastella yötöntä yötä tai revontulia.

Kultakero Taivas136 aula
Kultakero Uniikki – Kattoikkunat ja poreamme

Kultakeron ylimmässä kerroksessa sijaitsee kaksi täysin ainutlaatuista huoneistoa. Nämä huoneistot eivät kuulu Ski-inn mallin piiriin.

Suurempi huoneistoista koostuu 81 m2 alakerrasta ja 40 m2 parvesta. Makuuhuoneita on 3–4, joista yksi sijaitsee alakerrassa. Korkea olohuone yhdistyy upeaan ruokailutilaan. Pienempi uniikki koostuu 50 m2 alakerrasta ja 25 m2 täyskorkeasta parvesta. 

havainnekuva
Havainnekuva
Havainnekuva
Havainnekuva

Euroopan Aluekehitysrahasto tukee Kultakero I-hanketta Pyhätunturi Oy:n omistukseen jäävien hotellihuoneiden ja liiketilojen osalta. Tukea ei ole haettu myytäviin huoneistoihin. 

Vipuvoimaa EU:lta