Kultakero I & II

Pieni tunturikylä kansallispuiston kupeessa – Tutustu Kultakeroon

Pyhän hotellin ympärille valmistuu tunnelmallinen tunturikylä, jossa on sopivasti uutta eikä mitään liikaa. Ensimmäiset Kultakero-huoneistot ovat nyt varattavissa!

Varaa nyt
 

Pyhän uusi Kultakero

Pyhässä on jotain erityistä. Tätä omalaatuista tunnelmaa kunnioittaen rakentuu keskusaukion ympärille pieni tunturikylä. Hotelli saa uuden puisen kerroksen sekä parikseen kaksi puista taloa huoneistoineen, ravintoloineen ja palveluineen uuden keskusaukion ympärille. Uutta syntyy juuri sopivasti, eikä yhtään liikaa.

Kultakeron I-vaihe avautui helmikuussa 2023 ja ensimmäiset Kultakero-huoneistot ovat nyt varattavissa!

Varaa nyt

Kultakero II -vaiheen rakentaminen on jo käynnissä

Kultakero II-vaiheen huoneistot ovat myyty, rakentaminen on aloitettu kesällä 2022 ja tavoite sen valmistumiselle on loppuvuodesta 2023. Tutustu II-vaiheeseen tarkemmin Kultakero II-myyntisivuillamme ja myyntiesitteessä.

Kultakero II

Tunturikylä rakentuu kolmessa vaiheessa

Rakentaminen jakautuu kolmeen vaiheeseen, joista I-vaihe valmistuu helmikuussa 2023.

Kultakero II-vaiheen rakentaminen on alkanut kesällä 2022 ja sen valmistumistavoite on jouluna 2023.

Tunturikylän III-vaiheessa hotelli saa uuden, 40 huoneen puisen lisäkerroksen ja vanhat huoneet peruskorjataan. Hotellin laajennus on tavoitteena aloittaa kesän 2023 tai 2024 aikana.

Tunturikylän uudet palvelut

Kylän keskusaukiolle rakentuvat uudet myymälät, ravintolat, vuokraamo ja hiihtokoulu, kunto- ja hyvinvointipalvelut sekä tietysti uudistuneet hotellihuoneet sekä suuremmat näköala-asunnot. Ja rinteisiin sekä kansallispuistoon on edelleen vain muutama askel. Suunnittelun kivijalka on Pyhä masterplan-kokonaissuunitelma, jonka meille on luonut kanadalainen, maailman johtava hiihtokeskusten suunnittelija Ecosign Mountain Planners.

Kultakero I-vaiheen kivijalassa sijaitsee uusi välinevuokraamo
Puusta rakentuu Pyhän tunnelma

Uudet rakennukset rakennetaan jämerästä kotimaisesta hirrestä. Puu materiaalina sopii Pyhälle, harmaa hirsi on yhtä aikaa sekä tyylikästä että kodikasta. Myös huoneistojen sisustuksessa hyödynnetään puuta sekä muita luonnonmateriaaleja. Huikeat näköalat tunturiin kruunaavat luonnonläheisen tunnelman.

Kultakero-laajennuksen päärakennusaine on hirsi
Image
ski-in ski-out
Laadukkaat huoneistot keskellä Pyhän uutta tunturikylää.
Image
Luontoa lähellä
Ekologista puurakentamista ympäröivää luontoa kunnioittaen.
Image
Skiing
Lähellä rinteitä, latuja ja palveluita.

Tutustu uusiin Kultakero-huoneistoihin ja hotellihuoneisiin:

Kultakero Taivas – Tunturimaisemia ja poreallas 135 m² terassiasunnossa

Kultakeron ylimpään kerrokseen rakentuu neljä suurta asuntoa, joiden valtavista ikkunoista kelpaa ihastella kauas horisonttiin aukeavaa maisemaa.

Havainnekuva
Kultakero Uniikki – Kattoikkunat ja poreamme

Kultakeron ylimpään kerrokseen syntyy kaksi täysin ainutlaatuista huoneistoa. Nämä huoneistot eivät kuulu Ski-inn mallin piiriin.

Suurempi huoneistoista koostuu 81 m2 alakerrasta ja 40 m2 parvesta. Makuuhuoneita on 3–4, joista yksi sijaitsee alakerrassa. Korkea olohuone yhdistyy upeaan ruokailutilaan. Pienempi uniikki koostuu 50 m2 alakerrasta ja 25 m2 täyskorkeasta parvesta. 

havainnekuva
Kultakero Pore – Kulmaterassi ja poreamme

Kultakeron kulmahuoneistot tarjoilevat parasta Pyhää. 55 neliöön mahtuu kaksi makuuhuonetta, jossa suuremmassa on oma kylpyhuone. Saunan lauteilta voi ihailla maisemaa ikkunasta, mutta vielä paremmin se käy terassilta. L:n muotoinen, 30 m2 terassi avautuu kahteen ilmansuuntaan ja kiertää koko asunnon. Näissä maisemissa kelpaa pulahtaa omaan porealtaaseen niin keskiyön auringon kuin revontulitaivaankin alla.

Pyhän Kultakeron visiokuva
Kuusi perhehuoneistoa – Kultakero Tokka 53

Kultakeron Tokka53 huoneistot sijoittuvat rakennuksen keskelle molemmin puolin taloa. Pohjoispuolella avautuvat esteettömät näkymät horisonttiin asti ja eteläpuolella nautitaan auringosta omalla terassilla, tunturikylän ytimessä.

havainnekuva
Kuusi rinnetason perhehuoneistoa – Kultakero Tokka 33

Kultakeron rinnetason Tokka-huoneistot ovat todella ski-in ski-out, sillä rinteet alkavat käytännössä omalta terassilta. Terassin penkki toimii myös suksivarastona, joten rinteeseen ja rinteestä on lasten kanssa todella helppo liikkua.

Havainnekuva
Kultakero Rakka – Tunnelmallinen hotellihuone

18kpl Kultakeron hotellihuoneita tarjoavat näppärän vaihtoehdon pienemmille kokoonpanoille. Ranskalaiselta parvekkeelta voi ihailla maisemia tai seurailla tunturikylän kuhinaa. 

Kultakero Rakka
Havainnekuva
Havainnekuva
Havainnekuva

Euroopan Aluekehitysrahasto tukee Kultakero I-hanketta Pyhätunturi Oy:n omistukseen jäävien hotellihuoneiden ja liiketilojen osalta. Tukea ei ole haettu myytäviin huoneistoihin. 

Vipuvoimaa EU:lta