Pyhä Unplugged

Kesän sympaattisin festivaali lumoaa Pyhätunturissa 1.–4.8.2024.

Elokuussa koetaan sykähdyttäviä onnenhetkiä, kun Suomen rakastetuimmat artistit laulavat suoraan sydämiin tunturiluonnon keskellä. Uniikit ulkoilmalavat Aittakurussa ja Tajukankaalla toimivat Pyhä Unplugged -festivaalin päänäyttämöinä. Musiikki soi päivien aikana myös CAMP Kitchen & Barissa, Huttuhipussa, Pyhän Uulassa, Sportbarissa, Kurula´s Resortissa, Tsokassa ja Revontulikappelissa. Luvassa on myös monia maksuttomia esityksiä, ja lisää ohjelmaa julkaistaan vähitellen kevään ja kesän aikana.

Ohjelma ja tärkeää tietoa sijaitsee aivan sivun alaosassa.

Tapahtuman taiteellinen johtaja Mato Valtonen ennustaa, että "luvassa on jälleen paras festari ikinä".

Upeat Unplugged-artistit:
Lea Laven, Tuure Kilpeläinen, Maustetytöt, Pete Parkkonen, Kaseva, Diandra, Annika Eklund, Bad Sauna, TAMS, Jytää ja iskelmää (DJ Arttu Seppänen), Black Devils feat. Ile Kallio & Janne Louhivuori (Hurriganes Show), Kaija Kärkinen, Jaakko Laitinen & Väärä Raha, Ite Eerola, Jore Marjaranta, Aki Louhela, Nanna Louhela, Tumppi Varonen, Lenni-Kalle Taipale trio, Marzi Nyman, Sami Pitkämö, Osmo Ikonen, Joonas Kaikko, Aleksi Ahoniemi ja Juha Leinonen
Aika
1.8.2024 - 4.8.2024 15:00 - 02:00
Paikka
Pyhä Ski Resort
Osoite

Kultakeronkatu 21
98530 Pyhätunturi
Suomi

Isot tapahtumat Keikat, konsertit, artistit Taide & Kulttuuri
Unplugged
Lipuista

Unplugged-konserttiliput myydään erikseen, jotta jokainen festivaalivieras voi koota juuri itselleen mieleisen ohjelmiston. Monet konsertit myyvät pikaisesti loppuun, joten kannattaa toimia nopeasti. Lippuja loppuunmyytyyn konserttiin ei tule enää lisää nettiin eikä paikan päälle. Konserttipaikoissa on tiukat kapasiteetit, eikä niitä voi turvallisuussyistä ylittää. Jos jäit ilman tiettyä lippua, voit kysellä Unpluggedin Facebook-tapahtumassa, jos jollakulla olisi ylimääräinen. Varothan huiputtajamyyjiä, jos ostat lipun yksityiseltä myyjältä!

Aittakurun konsertit ovat ikärajattomia, ja lapsella tulee olla oma lippunsa. Aittakurussa yleisö istuu kurun seinämälle rakennetussa katsomossa koko konsertin ajan. Huomioithan, että Aittakurussa tulee olla hiirenhiljaa aina laulun ajan, sillä äänet kantautuvat helposti kurussa. Tajukankaan myöhäiset iltakonsertit ovat K18. Tajukankaalla on mahdollista istua katsomossa, mutta konserteissa on lupa myös tanssia täysiä ja laulaa mukana. 

Aittakuru ja Tajukangas ovat esteettömiä. Aittakuruun ei kuitenkaan pääse autolla perille asti, vaan kaikkien tulee kulkea pitkospuita pitkin. Kurkkaathan Aittakurun ja Tajukankaan erilliset konsertti-infot alta ja olet tarvittaessa yhteydessä osoitteeseen tapahtumat@pyha.fi.
 

Majoitusvinkit

Majoitusta kannattaa miettiä hyvissä ajoin, sillä parhaimmat kohteet varataan nopeasti. Ski-Inn-huoneistoissa ja hotellihuoneissa majoitut festivaalialueen ytimessä. Tutustu Ski-Inn-majoituksiin.
 

Unpluggedin uusi ilme

Uuden, upean visuaalisen ilmeen on loihtinut taitava kuvittaja Suvi Suitiala
 

Pyhä Unplugged 25-vuotishistoriikki

Unpluggedin perustajaryhmän jäsen ja taiteellinen johtaja Mato Valtonen teki hienon työn ja kasasi yhteen pakettiin tapahtuman koko 25-vuotisen historian. Juhlavuotta juhlittiin elokuussa 2023. Dokumentti sisältää muistoja lehtien sivuilta. Lataa pdf ja tilaa oma kirjasi esimerkiksi ifolorista: Pyhä Unplugged 25 vuotta -historiikki.pdf

Lisää tärkeää tietoa alempana. 

 

Yhteistyössä:

Karhu Koff

 

 

 

Oikeudet muutoksiin pidätetään.