Mimmi Free'kend

Mimmi Free'kend on hyvän mielen vapaalaskutapahtuma, jossa opitaan uutta ja lasketaan hyvässä seurassa merkittyjen rinteiden ulkopuolella Pyhän hissioffareilla. Tapahtumaohjelma toteutetaan aina vallitsevien lumiolosuhteiden puitteissa. Tärkeintä on yhdessä tekeminen ja laskemisen ilo. Mukaan uskaltaa lähteä vaikka yksinkin, sillä seuraa löytyy paikan päältä.

Tapahtuma on loppuunmyyty.
Hinta 189 € (sis. vapaalaskuohjaus ja Moricon balaclava-pipo).

Tutustu Mimmi Free´kendin infoihin sivun alalaidasta.
Aika
7.3.2024 - 10.3.2024 16:00 - 16:00
Paikka
Pyhä Ski Resort
Osoite

Kultakeronkatu 21
98530 Pyhätunturi
Suomi

Isot tapahtumat Vapaalasku Rinteet
Mimmi Free'kend nettisivut päivitetty

MIMMI FREE´KEND -VAPAALASKUVIIKONLOPPU PYHÄLLÄ

Pyhätunturilla on useita hisseillä saavutettavia vapaalaskualueita. Mimmi Free'kend -viikonlopun aikana hyödynnetään monipuolisesti näitä hissioffareita ja hiotaan paitsi vapaalaskutekniikkaa, myös haastetaan itseä erilaisissa laskuympäristöissä. Varma rinnelaskutaito on vaatimuksena kaikille Mimmi Free’kendiin osallistuville.

Tapahtuman ohjelma on suunniteltu eri taitotasojen mukaan (Mimmit 1–3). Oma ohjelmansa löytyy ensikertalaisille, varmuutta vapaalaskuun tarvitseville sekä kokeneemmille harrastajille. Tutustu huolellisesti alta löytyviin tasovaatimuksiin sekä ohjelmiin ja valitse tasosi oman taitosi ja kokemuksesi mukaan. Näin varmistetaan, että ryhmien liikkuminen viikonlopun workshopeissa on sujuvaa ja turvallista. 

Tapahtuma on tarkoitettu täysi-ikäisille naisiksi itsensä kokeville lumilautailijoille ja alppilaskijoille. Telemark-suksilla voi osallistua alppiryhmiin. Paikkoja on rajoitettu määrä viikonlopun eri ohjelmiin ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Jotta ehditään keskittyä olennaiseen eli laskemiseen, kuljetaan ylöspäin pääosin hisseillä. Hissilippu on siis välttämätön. Osallistuja tarvitsee reppuun mukaan myös lumivyörypelastusvälineet (piippari, lapio ja sondi) tapahtuman ajalle. Hankithan vakuutuksen, joka kattaa rinteiden ulkopuolella laskemisen. 

Kimppakyytejä ja -majoituksia voi tiedustella Mimmi Free´kend 2024 -tapahtumassa Facebookissa. Tutustu aivan rinteiden vieressä sijaitseviin Ski-Inn-majoitusvaihtoehtoihin tästä.

Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova. Osallistumisen voi siirtää lääkärintodistuksella kaudelle 2025. Jos tapahtuma jostain pakottavasta syystä perutaan järjestäjän puolelta, onnistuu siirto tai rahanpalautus. 

Mikäli Mimmi Free'kendiin liittyen herää kysymyksiä, ole meihin yhteydessä: tapahtumat(at)pyha.fi
 

Yhteistyössä: 

Burton

Salomon

Morico

Helly Hansen
 

Oikeudet muutoksiin pidätetään. Mahdolliset Pyhätunturi Oy:sta riippumattomat sähkökatkot ja siitä seuraavat ohjelmamuutokset tai peruuntumiset eivät oikeuta rahanpalautuksiin.