The Original Free'kend

The Original Free´kend kuuluu kaikille, joita merkittyjen rinteiden ulkopuoliset maastot kutsuvat. Tapahtuman ydin muodostuu kolmesta kilpailusta: Huttu-Ukko Challengesta, Poker Randosta ja legendaarisesta Aittakurun vapaalaskukisasta. Kisakokonaisuuden voittajat palkitaan Kukkulan Kuninkaallisina.

Pitkän viikonlopun aikana myös lasketaan hyvässä seurassa hiihtokeskuksen hisseiltä saavutettavilla vapaalaskualueilla ja opitaan uutta Suomen taitavimmilta vapaalaskijoilta, Free´kend-lähettiläiltä. Lauantai-illan avokätisen palkintojenjaon jälkeen lavalle nousee Radio Supernova, ja keikan jälkeen tanssitaan discossa kuin huomista ei olisi.

Ohjelmissa on rajoitetusti paikkoja ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Sopivaa ohjelmaa löytyy sekä ensikertalaisille että kokeneille vapaalaskijoille. Laskuvälineenä voi olla lumilauta, alppisukset tai tellut. 7–16-vuotiaat juniorit kisaavat samoissa kisoissa aikuisten kanssa, mutta heille on omat vapaalaskusessarinsa.

Katso ohjelma ja lisätiedot sivun alalaidasta.
Aika
30.3.2023 - 2.4.2023 12:00 - 13:00
Paikka
Pyhä Ski Resort
Osoite

Kultakeronkatu 21
98530 Pyhätunturi
Suomi

Isot tapahtumat Vapaalasku Urheilu
Original Free'kend

Tapahtumapassien hinnat

Hinta sisältää vapaalaskuohjauksen, osallistumisen kisoihin ja aikuisille lauantai-illan iltalipun ja VAI-KO x Free'kend -pipon. 

TAPAHTUMAPASSIEN HINNAT 31.1.2023 SAAKKA

Junioripassi 60 €
Free'kend-passi 115 €

TAPAHTUMAPASSIEN HINNAT 1.2.2023 ALKAEN

Junioripassi 70 €
Free'kend-passi 140 €

KISAPASSI SISÄLTÄÄ KOLMEN KISAN OSALLISTUMISEN:

Aikuisen kisapassi 55 €
Juniorin kisapassi 35 €

Ilmoittautuminen on sitova. Osallistumisen voi siirtää lääkärintodistuksella talvelle 2024.

Osallistujille huomioksi

Osallistujalla tulee olla vapaalaskuworkshopeissa lumivyörypelastusvälineet (piippari, lapio ja sondi), reppu ja kypärä. Aittakurun kisassa osallistujilla tulee olla piippari matkassa. Suosituksena kisassa on selkäpanssari. Pyhä auttaa välineiden vuokraamisessa tarvittaessa. Tarkistathan, että sinulla on off-piste-laskemisen kattava vakuutus. Päivien ajaksi tarvitsee myös hissilipun. Free´kendissä tärkeintä on yhdessä laskeminen, ja ylöspäin mentäessä käytetään hissejä apuna.

Kauden kuumimmat välineuutuudet löytyvät tapahtuman ajan Free´kendin testikylästä, mukana mm. Salomon, Atomic, Black Crows ja PuSu.

Yhteistyössä:

Karhu Koff

 

 

 

Oikeudet muutoksiin pidätetään. Mahdolliset Pyhätunturi Oy:sta riippumattomat sähkökatkot ja siitä seuraavat ohjelmamuutokset tai peruuntumiset eivät oikeuta rahanpalautuksiin.