The Original Free'kend

Suomen ikonisin vapaalaskutapahtuma kutsuu Pyhätunturiin 27.–30.3.2025. The Original Free´kendin aikaan Pyhän vapaalaskuparatiisissa kohtaavat monen tasoiset ja ikäiset vapaalaskuharrastajat. Lämminhenkisen, yhteisöllisen tapahtuman ydin muodostuu kolmesta kilpailusta: Huttu-Ukko Challengesta, Poker Randosta ja Aittakurun vapaalaskukisasta. Kisakokonaisuuden avointen sarjojen voittajat palkitaan Kukkulan Kuninkaallisina.

Pitkän viikonlopun aikana myös sessaillaan hyvässä seurassa hiihtokeskuksen hisseiltä saavutettavilla vapaalaskualueilla ja opitaan uutta Suomen taitavimmilta vapaalaskijoilta, Free´kend-lähettiläiltä. Viikonloppu sisältää livemusiikkiakin, ja lauantain palkintojenjaon jälkeen tanssitaan discossa kuin huomista ei olisi.

Kauden kuumimmat välineuutuudet löytyvät tapahtuman ajan Free´kendin test centeristä.

Sopivaa ohjelmaa löytyy sekä ensikertalaisille että kokeneille vapaalaskijoille. Laskuvälineenä voi olla lumilauta, alppisukset tai telemark-sukset. 7–15-vuotiaat juniorit kisaavat samoissa kisoissa aikuisten kanssa, mutta heille on omat vapaalaskusessarinsa. Kisasarjoina ovat myös vähän vanhempien laskijoiden masters-sarja ja unisex-sarja. Torstain ja perjantain sessariryhmiin on rajoitetusti paikkoja.

Ilmoittautuminen tapahtumaan alkaa loppuvuodesta 2024.

Kurkkaa lisätiedot kuvan alta.
Aika
27.3.2025 - 30.3.2025 12:00 - 13:00
Paikka
Pyhä Ski Resort
Osoite

Kultakeronkatu 21
98530 Pyhätunturi
Suomi

Isot tapahtumat Vapaalasku Urheilu
The Original Free´kend 2025

Osallistujille huomioksi

Osallistujalla tulee olla vapaalaskusessareilla lumivyörypelastusvälineet (piippari, lapio ja sondi) ja reppu. Aittakurun kisassa osallistujilla tulee olla piippari matkassa. Suosituksena kisassa on selkäpanssari. Kypärän käyttöä velvoitetaan kaikissa ohjelmissa laskiessa. Pyhä auttaa välineiden vuokraamisessa tarvittaessa. Tarkistathan, että sinulla on off-piste-laskemisen kattava vakuutus. Päivien ajaksi tarvitsee myös hissilipun. Free´kendissä tärkeintä on yhdessä laskeminen, ja ylöspäin mentäessä käytetään hissejä apuna.

Telemark-laskijat voivat ilmoittautua sessareiden alppiryhmiin. Kilpailuissa järjestetään oma sarjansa telemark-laskijoille, mikäli osallistujia tulee tarpeeksi. Nuoret laskijat (13–15v.) voivat halutessaan valita avoimen sarjan.

Mahdollisissa kysymyksissä ole yhteydessä osoitteeseen tapahtumat(a)pyha.fi

Karhu Koff

 

 

 

Oikeudet muutoksiin pidätetään. Mahdolliset Pyhätunturi Oy:sta riippumattomat sähkökatkot ja siitä seuraavat ohjelmamuutokset tai peruuntumiset eivät oikeuta rahanpalautuksiin.