Pyhä kesä

Syksy Pyhän hiihtokeskuksessa

Suomen vanhin kansallispuisto ja sen kainalossa sijaitseva Pyhän tunturikylä tarjoavat elämyksellisen syysloman upeissa maisemissa. 

Image
tunturikyla majoitus
Varaa Ski-Inn majoitus
Image
pyöräily
Vuokraa maastopyörä
Image
vapaalasku
Tutustu talveen

Pyhän tunturikylä palvelee kesäkaudella

Pyhän tunturikylän sydän, Hotelli Pyhätunturi sekä vastaanoton yhteydessä palveleva R-Kioski ovat avoinna kesäkaudella 15.6.–8.10.2023.

Uuteen Kultakeroon avattu PyhäStore sekä Kultakeron pyörävuokraamo ovat avoinna 15.6.–30.9.2023 päivittäin. Kesäkaudella Pyhä Express -maisemahissi on avoinna 16.6.–23.9.2023 tiistaista lauantaihin.

Katso Pyhän kaikkien palveluiden aukioloajat täältä (seuraavat 7 päivää):

Aukioloajat

Syksyn mielenkiintoisin festivaali PyhäSana

Festivaaliuutuus PyhäSana yhdistää sanataiteen ja musiikin Pyhätunturin ruskamaisemiin ensimmäistä kertaa 15.–16.9.2023. Tunturin syleilyssä sijaitsevat Aittakurun ja Tajukankaan uniikit ulkoilmalavat toimivat luonnonkauniina puitteina festivaalin esityksille. Viikonloppu kutsuu nauttimaan tunnelmasta myös Pyhä-Luoston kansallispuiston poluille ja alueen ravintoloihin.  

pyha_sana
Nouse maisemahissillä tunturin laelle

Syysloman paras maisemamatka taittuu tuolihissillä Pyhän huipulle. Huipulta kulkevat kävely- ja pyöräilyreitit Pyhä-Luoston kansallispuistoon sekä Huttu-Ukon mystiselle taidereitille. Hissin kyydissä voi huipulle kuljettaa myös polkupyörän.

Huttu-Ukon taidereitti
Sähköpyöräile kansallispuiston poluille

Vuokraa pyörä ja suuntaa Pyhä-Luoston poluille! Kesäkauden 2023 uutuutena Kultakeron PyhäStoressa vuokrattavissa kattava valikoima uusia, laadukkaita sähkömaastopyöriä, sähköfatbikeja sekä enduropyöriä. Pyhä-Luoston kansallispuistossa voi sulan maan aikana pyöräillä lähes sadalla kilometrillä merkittyjä reittejä, joista n. 40 km on erityisesti maastopyöräilyyn suunniteltua. 

maastopyoraily_pyhaluosto
Seikkaile Pyhäkurussa

Pyhätunturin Tajukankaalla, kävelymatkan päässä Ski-Inn majoituksista sijaitsee uusi kallioseikkailupuisto Pyhäkuru, joka on rakennettu ainutlaatuiselle Tajukankaan kallioseinämälle ja kalliojyrkänteille tarjoten upeita elämyksiä ja kokemuksia koko perheelle.

Pyhäkuru_seikkailupuisto
Hengähdä Pyhä-Luoston kansallispuistossa

Löydä Pyhä-Luoston kansallispuiston jylhät maisemat, upea luonto ja hiljaisuus yhdessä alueen monipuolisten palvelujen kanssa. Reitit soveltuvat erinomaisesti lyhyistä muutaman tunnin kävelyretkistä 2-3 päivän mittaisiin vaelluksiin.

Maisema luostolta

Kesäkauden tapahtumat Pyhällä

Tapahtumakalenteri

Varaa Ski-Inn huoneisto tai hotellihuone tunturin sydämestä

Ski-Inn majoituskohteiden sijainti on sekä talvi- että kesäaktiviteettien kannalta ihanteellinen. Pyhän ravintolat, ruokakauppa sekä Luontokeskus Naava ja kansallispuiston reitit ovat aivan kävelymatkan päässä. Vaihtoehtoja löytyy niin soolomatkustajalle kuin isommalle porukalle – isommat vaihtoehdot ovat tunturiluksusta henkivä Kultakero Taivas136 sekä tunnelmallinen PyhäLinna130, jotka sopivat 10 hengelle. 

Olemme tehneet lomailusta erityisen leppoisaa, sillä majoituksen hintaan kuuluu aina liinavaatteet, pyyhkeet sekä loppusiivous. Lemmikitkin majoittuvat ilman erillistä maksua. Myös hotelli Pyhätunturin kuntosali ja sauna ovat kaikkien Ski-Inn majoittujien vapaassa käytössä (hotellin aukioloajat huomioiden). 

Varaa Ski-Inn

Havainnekuva
Tutustu uuteen Kultakeroon
Image
kanta-asiakkuus
Liity kanta-asiakkaaksi