Ruska Race seikkailutapahtuma 16.9.2023

Ruska race on koko perheen ulkoilupäivä, joka koostuu pyöräilystä, melonnasta ja patikoinnista. Lähtö on luontokeskus Naavan pihapiiristä pyöräillä hiihtolatua pitkin kohti Astelia. Matkavaihtoehtoina on normi 10km / pitkä 20km (kiertoreitti Kiimaselkä-Huttujärventie-Polkutie)- Loppumatka Pyhäjärven kylään pyöräillään maantietäpitkin aina Haapaharjun sillalle, jossa kanootit odottavat seikkailijoita. Pyörät jää sillalle odottamaan kuljetusta ja matka jatkuu meloen 2-3 hengen kanooteilla hitaasti virtaavaa Pyhäjokea pitkin. Melonta osouus on noin 13km jossa kannattaa pitää kahvi / jaloittelutauko laavulla. Melonnan jälkeen on patikointi Soutajatunturin yli Lucky Ranch Saluunalle, jossa maali sijaitsee tänä vuonna.

Paikkoja on ensimmäiselle 50 henkilölle ja tapahtumaan voi osallistua omalla tai vuokrapyörällä. Pyöriä alueella vuokraa Pyhähippu, joka sijaitsee lähtöpaikan läheisyydessä. Muista myös kokeilla Pyhäkuru kallioseikkailurata ja nauttia Pyhä Sana festivaalista saman aikaisesti.  Lisätietoja tapahtumasta voi kysyä Lucky Ranch:n Antilta antti@luckyranch.fi tai 0407540683 
Aika
16.9.2023 - 16.9.2023
Paikka
Luontokeskus Naava
Osoite

Luontotie 1
98530 Pyhätunturi
Suomi

Isot tapahtumat Lapset & Nuoret
Ruskarace_pyha

Ruska Race ohjelma

Tapahtuma alkaa Luontokeskus Naavalta pyöräillen kohti Pyhäjoen rantaa. Matkaa pyörällä tulee noin 10 km reitti tai noin 20 km reitti. Pyhäjoen melontaosuus on hauska haaste mutkittelevalla aloittelijalle sopivalla Pyhäjoella ja matkaa melonnalle tulee noin 13 km. Matkaa taitetaan melonnan jälkeen jalan patikoiden Soutajatunturin yli kohti Pyhäjärven kylää ja Lucky Ranch Saluunaa. (Osoite Oravanranta 15 as 20) 

Ruska_race_melonta