Kokeile jääkiipeilyä privana (2,5h) ma-la klo 14:00

Haluaisitko eksklusiivisemman jääkiipeilykokemuksen vain ja ainoastaan omassa seurueessa? Pyhällä voit valita myös jääkiipeilykokeilun ns. privana. Ryhmällänne on Tajukankaan jääseinä ja sen erilaiset kiipeilyreitit kokonaan oman porukan käytössä!
Время
9.12.2023 - 6.4.2024
место
Tapaamispaikka: CAMP Kitchen & Bar Pyhä
адрес

Kultakeronkatu 21
98530 Pyhätunturi
Финляндия

Opastetut retket ja aktiviteetit Jääkiipeily
Try Ice Climbing – Private

Bliss Adventuren jääkiipeilyryhmät ovat aina suhteellisen pieniä, useimmiten 2–8 asiakasta, ja ne kokoavat usein yhteen samanhenkisiä osallistujia ympäri maailmaa. Mikäli haluat kokea intiimimmän seikkailun, voit valita yksityisvaihtoehdon. Tässä tapauksessa ohjattu jääkiipeilykokeilu on eksklusiivinen vain sinun ryhmällesi, eikä muita vieraita liity mukaan.

Miten jääkiipeily privana eroaa tavallisesta? Molemissa tapauksissa kokoontumispaikka ja kiipeilyn valmistelut hotelli Pyhätunturin tiloissa ovat identtiset. Sama pätee varusteisiin, välineisiin, ohjaukseen ja kestoon. Merkittävä ero avautuu vasta saavuttaessa Tajukankaan jääseinälle.

Yksityisellä ryhmällä on jääseinä ja sen eri kiipeilylinjat täysin heidän omassa käytössään. Kiipeilyseinällä ei ole muita kiipeilijöitä samaan aikaan.

Priva-ryhmä voi luonnollisesti kutsua kiipeilyyn osallistumattomia jäseniään Tajukankaalle katsomaan ja ikuistamaan ainutlaatuista aktiviteettia! Omien eväiden ja herkkujen tuominen nuotion äärelle toimii aina, tehden yhdessä jaetusta elämyksestä vieläkin unohtumattomamman.

Huomioithan, että Tajukankaan laavu jääseinän juurella on julkinen paikka (vaikka ei koskaan olekaan kovin vilkas), ja se toivottaa periaatteessa tervetulleeksi kaikki ohikulkijat lyhyelle tauolle nauttimaan lämpimästä loimusta.

 

Experience Beyond the Ordinary™

Bliss Adventure on Pyhä-Luoston alueella toimiva seikkailupalveluyritys. Olemme erikoistuneet jääkiipeilyyn, talviselviytymistaitoihin sekä fatbike-retkiin ja -vuokraukseen. Toimintamme perustuu korkeatasoiseen ulkoiluosaamiseen, turvallisuuteen ja tinkimättömään asiakaspalveluun. Bliss Adventuren mukana pääset jääkiipeilemään myös Korouoman jylhiin maisemiin, Posiolle. Nyt tunturin kaikki aktiviteetit ja välinevuokraus uudesta Bliss Adventure & Rental myymälästä Pyhän liikekeskuksessa (Kultakeronkatu 4) tai verkkokaupasta www.blissadventure.fi