Tutustu hiihtokeskuksen tarjouksiin

Arkipäivistä ilo irti — kevään viimeiset hissinousut -50%

 

Osta 4 päivän hissiliput maanantaista torstaihin nyt -50% alennuksella kevään kolmelle viimeiselle viikolle. Alennus koskee verkosta ostettuja normaalihintaisia 4pv hissilippuja, joiden aloituspäivä on maanantaina.

Hyödynnä seuraavat alekoodit Pyhän hissilippujen verkkokaupassa:
15.4.2024: HHE1PYXPXIN
22.4.2024: HHE2PYXPXIN
29.4.2024: HHE3PYXPXIN

Huomioithan että Pyhän rinteet ovat auki 1.5. saakka, jolloin 4pv hissilippu on voimassa maanantaista keskiviikkoon 29.4.-1.5.2024. Alennusta ei voi hyödyntää 3/4 hissilippuihin tai käyttää rinnakkain muiden alennusten kanssa (esimerkiksi perhelippujen). Alennusta ei voi hyödyntää liikuntaeduilla.
 

Pohjoisexpress
SKI-INN MAJOITTUJAN ETU: HISSILIPUT -10%

Varaa vähintään neljän yön Ski-Inn -majoitus talvikaudelle 23-24 ja saat hissiliput -10% majoitusvuorokausia vastaavalle ajalle! Mikäli varaat esimerkiksi kuuden yön majoituksen, voi -10% alennuksen käyttää 5 tai 6 päivän hissilippuun.

Alekoodi hissilippuun toimitaan varausvahvistuksen yhteydessä. Koodi on henkilökohtainen ja se on hyödynnettävissä ainoastaan verkkokaupassa viimeistään päivää ennen majoituksen alkua. Alennusta ei voi hyödyntää liikuntaeduilla. Mikäli huoneistossa majoittuu useita henkilöitä, tulee hissiliput lisätä verkkokaupassa samaan ostoskoriin, sillä koodi on käytettävissä ainoastaan yhden (1) kerran. Alennusta ei voi hyödyntää 3/4 tai 5/7 hissilippuihin tai käyttää rinnakkain muiden alennusten kanssa (kuten perhelippualennus). 

Vapaalasku tutuksi
ETÄTYÖPAIKKA TUNTURISSA ON AUKI

Miltä tuntuu työskentely kiireettömässä ympäristössä, jossa ympäröivä luonto tarjoaa inspiraatiota ja mahdollisuuksia? Pyydä nyt tarjous omasta tunturikonttorista ja nauti kevät Pyhällä.

Remote working Pyha Lapland
Pitkospuita pitkin pehmeään petiin

Kesän edullisimmat hinnat tunturimajoituksiin ovat nyt myynnissä. Saat majoituksesi kokonaishinnasta -15% lisäedun, kun viivyt neljä yötä tai pidempään.

Pitkospuut
Pyhän KANTA-ASIAKKAANA SAAT KUUKAUSITTAIN VAIHTUVIA ETUJA

Ole kuin kotonasi Pyhällä ja liity Pyhän hiihtokeskuksen kanta-asiakkaaksi luomalla oma Pyhä-tili. Nauti kuukausittain vaihtuvista eduista ja tarjouksista, sekä kuule tunturin kuiskaukset ennen muita. Omalta Pyhä-tililtäsi voit kurkistaa majoitusvarauksiisi ja tarkistaa omat hissinoususi ja laskupäiväsi. Tervetuloa osaksi Pyhää!

Antti Autti Pyhällä
rinteet
Etätöihin tunturin rauhaan

Monta hyvää syytä tulla etätöihin tunturiin. Pyydä nyt täysin tarpeisiisi räätälöity majoitustarjous ja vietä kesä tunturikonttorissa!