VisitPyhaLuosto_hyvinvointi

Hyvinvointi

Hyvinvointipalvelut Pyhällä

Rentouttavia palveluita vuoden ympäri. Alta löydät yritykset, jotka tarjoavat kasvohoitoja, kauneushoitoja, hierontaa, osteopatiaa, fysioterapiaa, joogaa ja hyvinvointia luonnosta erilaisin harjoittein. Yritystä klikkaamalla pääset suoraan tutustumaan tarkemmin palveluihin, verkkokauppaan ja ajanvaraukseen sekä yhteystietoihin.

Pyhän hiuspiste
PyhanHiuspiste_outside
Saunaelämykset

Saunaelämyksiä yksityiskäyttöön alueella tarjoaa erilaisin lisäpalveluiden kera Pyhä Igloos, Mokkatupa Social Dining, Experience Pyhä, Lucky Ranch, Kairosmaja ja  Kurula´s Resort.

Pyha_igloos
Kauneus- ja hyvinvointipalveluita

Lapin lomalla aktiivisen liikkumisen vastapainoksi sopii hyvin rentouttava hieronta tai vaikkapa vyöhyketerapia. Pyhä-Luosto tarjoaa monia erilaisia kauneus- ja hyvinvointipalveluja, jotka hellivät niin kehoa kuin mieltäkin. Varaa aika ja hemmottele itseäsi.

Kultakeho_Hieronta_ja_Kosmetologi
Kuntosali

Pyhätunturin kuntosali löytyy Ski-inn Hotelli Pyhätunturista. Kuntosali on avoinna samaan aikaan hotellin vastaanoton kanssa. Vastaanotosta voi ostaa kertakortin tai kuukausikortteja. Lisätiedustelut suoraan Hotelli Pyhätunturin vastaanotosta. Hotelli Pyhätunturi huoltotaukojen ajan myös kuntosali suljettu.

kuntosali_gym
Pyhän uimaranta

Pyhän uimaranta eli tuttavallisemmin Astelin ranta sijaitsee muutaman kilometrin päässä Pyhän keskuksesta Pyhäjärven kylän suuntaan. Uimarannalta löytyy pukukopit, ulko-wc ja tulipaikka. Huom! Autojen pysäköintiin rajoitetusti paikkoja kesän 2023 tietöiden johdosta. 

VisitPyhaLuosto_uimaranta
Luoston uimaranta - Aarnilampi

Luoston uimaranta sijaitsee Aarnilammella, n. 2 km Luoston keskustasta Pyhän suuntaan. Rannalla on pukukopit vaatteidenvaihtoa varten.

VisitPyhaLuosto_uimaranta_Aarnilampi.jpg
Savusauna

Mahdollisuus savusaunan leppoisiin löylyihin Pyhä-Luostolla järjestyy kesäaikaan Kairosmajalla, sekä ympäri vuoden Karu Lodgessa ja Experience Pyhällä. Suomen kaunein mökki 2022 voittaja Pessinpiilo löytyy Backcoutry Lapandin kautta. Mökillä on sekä savusauna että perinteinen sauna.

SundayMorningResort-Savusauna
Avantouinti

Hyiseen veteen avantouinnin merkeissä Pyhä-Luostolla pääsee Kairosmajan tunturikeskuksen rantasaunan avannolla yleisillä vuoroilla sesonkina ja varauksesta Lucky Ranchilla, Sunday Morning Resortilla ja Luostolla Karu Lodgella. Kesällä lämpeää rantasauna ja savusauna Kairosmajalla.

Majoitus_Kairosmaja_Pyhä