Pyhä kesä

Varaa unelmiesi loma tunturissa

Kaikki tarvitsevat välillä vähän tunturia – tutustu Pyhän hiihtokeskuksen lomasuosituksiin kaikkina kahdeksana vuodenaikana.

Image
Accommodation
Ski-Inn
Image
Skiing
Hiihtokeskus
Image
Webkamera
Kamerat
Pyhän kesä

Pyhän kesä on taikaa täynnä. Kesäloma tunturissa on aktiivisen ulkoilijan valinta.

Kansallispuisto
Ruska ja syyslomat

Ruskan aika koittaa Lapissa syyskuussa, ja komeimmillaan ruska on syyskuun puolivälissä, tai kelistä riippuen syyskuun lopulla. Ruska on selkeä merkki vuodenajan vaihtumisesta - kesä on jäänyt taakse, ilmat kylmenevät ja valon määrä vähenee, nämä tekijät yhdessä tekevät ruskan väriloiston. Mitä kylmemmät kelit ja kuivempi ilma, sitä loisteliaampi ruska.

Pyhä lomaidea ruska
Laskettelukauden avaus & alkutalvi

Pyhällä laskettelukausi avataan perinteisesti marraskuun puolivälin tienoilla. Alkutalvi tunnetaan tunnelmallisista ensimmäisistä käännöksistään sekä upeista auringonlaskuistaan.

Pyhätunturi
Pyhän itsenäisyyspäivän viikonloppu

Perinteinen itsenäisyyspäivän pitkä viikonloppu kerää vapaalaskukansan yhteen ja avaa vapaalaskukauden yhteisellä fiilistelyllä – olosuhteista riippuen joko rinteillä tai niiden ulkopuolella.

Katso koko ohjelma 2023

Itsenäisyyspäivä
Pyhän tunturijoulu

Pyhän tunturijouluun kuuluvat perinteisesti mm. joulurauhan julistus, ravintoloiden joulupöydät ja jouluillalliset, Revontulikappelin joulukonsertit ja tietenkin joulupukki ja porot, unohtamatta omalaatuista tunturitunnelmaa.

Katso koko ohjelma 2023

Pyhä Ski Resort ilmakuva
Pyhän uusi vuosi

Uudenvuoden yönä, taivas tähtivyönä. Menneitä muistelen, ystäviä ajattelen. Onnen hetkiä, unelmien retkiä, hiihtopäiviä letkeitä. Olkoon tunturi kanssasi.

Katso koko ohjelma 2023-2024

Pyhä Ski Resort
Kaamos

Ei ole pimeää rakastaa kaamosta. Pyhän kaamos on hohtavia hankia, vaaleanpunaisia auringonlaskuja, tunturin hiljaisuutta ja tapahtumia ystävien seurassa. Enemmän seikkailua, vähemmän ruuhkia ja alituista kiireen tunnetta.

Pyhä Ski Resort
Hiihtolomat

Hiihtoloma on vuoden odotetuin loma – valitse hiihtoloman oppiaineeksi vapaalasku, kisailut tai huvittelut ja löydä tekemisen ilo tunturista. Pyhän seikkailutunturista löytyy jännittävää tekemistä ja uutta opittavaa jokaiselle hiihtoloman päivälle.

Hiihtolomaviikko 8

Hiihtolomaviikko 9

Hiihtolomaviikko 10

Rinnelasku
Pyhän vapaalaskukausi

Pyhä on Suomen paras paikka aloittaa vapaalasku ja tunturi tarjoaa hienoja laskulinjoja kokeneemmallekin laskijalle, siitä pitävät huolen tunturin hissioffarit ja kansallispuiston takamaastoalueet. Pyhällä vapaalaskukausi voi kestää parhaimmillaan marraskuusta huhtikuuhun.

Vapaalasku
Pyhän kevät

Pääsiäisen aurinkoiset päivät ja huhtikuun kiireettömät keväthanget – kevät on laskettelevan kansan parasta aikaa.

Pohjoisexpress
Pyhän vappu & Pyhä Aisti

Pyhän Vappu on täynnä ystäviä, aurinkoisia laskupäiviä ja kepeää yhdessäoloa. Päivien aikana kisaillaan leppoisasti rinteessä ja fiilistellään kauden viimeisiä kurveja, iltaisin nautitaan livemusiikista kun Pyhä Aisti-festivaali tanssittaa taivasalla Tajukankaan laavulla.

Pyhän vappu