PL_cabin_summer_pyha

Majoitustarjoukset

Pyhän parhaat majoitustarjoukset

Tutustu Pyhän parhaimpiin majoitustarjouksiin ja laajaan valikoimaan mökeistä, hotelleihin ja huoneistoihin sekä upeisiin revontuliteemaisiin majoituksiin. Valitse oman näköisesi loma Pyhä-Luostolla. Lisää tarjouksia löydät naapuritunturista Luostolta. 

Image
Email
Tilaa Pyhä-Luosto uutiset sähköpostiin
Lapin kesä, yöttömän yön ja pyöräilyn ystävät HII O HOI!

Nyt on ainutlaatuinen mahdollisuus yhdistää pyöräily&mökkeily Pyhällä kesällä 2024.

Varaamalla majoituksen Pyhähipusta saat mahdollisuuden vuokrata fätbiken tai e-fätbiken todella edullisesti koko lomasi ajaksi. Tarjolla 3-7vrk paketteja.

Esimerkiksi 5 vrk:n paketti (esim. Huttukero huoneisto) sis. kelohonkaisen huoneiston hintaan 420€/5vrk (sis. loppusiivous) ja normi fätbike 70€/hlö/5vrk tai e-fätbike 150€/hlö/5vrk

Katso mieleisesi majoitus verkkokaupastamme ja laita meille sähköpostia info@pyhahippu.fi, niin paketoimme sinulle pyörät samaan varaukseen.

Pyörätarjous on sidottu majoitukseen eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin. Tarjous koskee ainoastaan normi fätbikejä ja e-fätbikejä.

Näitä paketteja on saatavilla todella rajoitetusti, joten varaa pikaisesti omasi. Tarjous on voimassa ajalla 1.6 -31.8.2024

VisitPyhaLuosto-maastopyöraily
Ski-Inn majoitukset

Pyhän Ski-Inn majoitukset tarjoavat tunnelmallista tunturimajoitusta aivan palveluiden äärellä. Kun majoitut Ski-Inn -huoneistoissa minimissään 4 yötä, vähennetään majoituksen koko hinnasta -15%.

Apartments_Pyha_Ski_Resort
Kurula's Resortin kesätarjous

Varaa 2 yön majoitus su-pe välille vain 200€:lla. Lisää arkilisäyö +100€ ja viikonloppuna nautit lisäöistä hintaan 140€/yö. Huoneistot tarjoavat täydellisen yhdistelmän mukavuutta ja luonnonläheisyyttä, varustettuina omalla saunalla, keittiöllä, ja upeilla näkymillä järvelle ja tunturiin. Tule kokemaan Kurula's Resortin kesä! 
Tarjous voimassa 4.5 - 15.10.2024, lukuun ottamatta Pyhä Unplugged -tapahtuman aikaa 1.-4.8.2024.

KurulasPyhä_11_summer
Yli 140 upeaa vuokramökkiä Pyhä-Luoston alueella

Laajin valikoima ja paras palvelu. Lähde ikimuistoiselle lomalle Pyhä-Luoston kauniisiin maisemiin ja käytä Lomarenkaan vuokramökkiä loman tukikohtana. Tee kauniita kesävaelluksia ja tunnelmallisia ruskaretkiä – unohtamatta rentouttavaa saunomista ja aikaa läheisten kanssa mökillä. Lomarenkaan kattavasta valikoimasta löydät niin hulppeat huvilat kuin elämykselliset erämökit. Tutustu ja varaa omasi!

Lomarengas_summer
Kairosmajan kesä&syksy

Tule nauttimaan loppukesän ja syksyn kauneudesta Kairosmajalle! Varaa majoituksesi ajalle 25.7.-30.7.2024 tai 17.8.-31.8.2024 hintaan 85€-112€/vrk/henkilö. Elokuussa hintaan sisältyy täysihoito sekä ohjelma. 
Syyskuussa majoituksen hinta 96€-121€/vrk/henkilö, ensisijaisesti viikkovarauksia la-la viipymällä. Lyhyempiä majoitusjaksoja saatavilla kysymällä suoraan Kairosmajalta. Tule kokemaan syksyn värit ja rauha Kairosmajalla!
Yhden henkilön majoitusvarauksiin listään +20 €/vrk.

majoitus_pyha_kairosmaja