Bättre Folk i Fjällen

Bättre Folk i Fjällen -festivaali kutsuu hyvän musiikin ystävät tunturiin tammikuussa. Ohjelmassa on hurmaavien livekeikkojen lisäksi tietenkin laskettelua, joogaa ja avannossa pulikointia. Lauantain Pakkasdiscossa tanssitaan tähtien alla Tajukankaan upeassa miljöössä.

Lipunmyynti alkaa loppuvuodesta 2024.

Kurkkaa lisätiedot sivun alalaidasta.
Время
17.1.2025 - 19.1.2025 17:00 - 01:00
место
Pyhä Ski Resort
адрес

Kultakeronkatu 21
98530 Pyhätunturi
Финляндия

Isot tapahtumat Keikat, konsertit, artistit Taide & Kulttuuri
Bättre Folk i Fjällen 2024

Bättre Folk i Fjällen on Hailuodossa järjestettävän Bättre Folkin arktinen sisarfestivaali.

Esitykset tapahtuvat perjantaina ja lauantaina ravintola CAMP Kitchen & Barissa. Ikäraja on 18 vuotta. Viikonlopun livekeikkoja täydentää monipuolinen oheisohjelma.

Majoitus kannattaa varata festivaalin ytimestä eli mahdollisimman läheltä Hotelli Pyhätunturia ja CAMP Kitchen & Baria (Kultakeronkatu 21). Tutustu Ski-inn-majoitusvaihtoehtoihin tästä.

Erityinen etu festivaalivieraille: festivaalirannekkeen ja normaalihintaisen hissilipun ostajalle maksuttomasti käyttöön festivaalin ajalle perjantaista sunnuntaihin standard-hintaiset vuokravälineet (ei vapaalasku), niin kauan kuin välineitä on saatavilla. Ei ennakkovarauksia.

Tervetuloa talven ihmeellisimpään tapahtumaan!

Yhteistyössä:

     IsThisArt Karhu Koff

 

 

Oikeudet muutoksiin pidätetään. Mahdolliset Pyhätunturi Oy:sta riippumattomat sähkökatkot ja siitä seuraavat ohjelmamuutokset tai peruuntumiset eivät oikeuta rahanpalautuksiin.