majoitus_pyha_matkailuvaunualue

Matkailuvaunualueet

CAMPING PYHÄN ASTELI

Vaunualueeltamme aukeaa mahtavat maisemat suoraan Pyhätunturiin ja Pyhäjärvelle. Rauhallinen lomakeskus sijaitsee luonnonhelmassa, n. 5 km päässä Pyhän keskuksesta. Hiihtoladut ja retkeilyreitit lähtevät suoraan pihastamme sekä kesällä järvelle voi lähteä soutelemaan Astelin vuokraveneillä.

Camping Pyhän Asteli pitää sisällään caravan -alueen ja telttailu alueen.

Asiakkaidemme käytössä on huoltorakennus, jossa pyykinpesu mahdollisuus, suihkut ja WC. Saunomismahdollisuus on Astelin hirsisaunalla, joka lämpiää kausittain eri aikaan (tarkemmat aijat vastaanotosta).

Voit varata caravan paikan ennakkoon Pyhän Astelin verkkokaupasta: www.pyhanasteli.fi

Lomakeskus Pyhän Astelissa on ravintola ja kahvila, jotka palvelevat talvisesonkina päivittäin. Ravintolan palveluista lisätietoa löytyy Ravintola Pyhän Astelin sivuilta.

 

Toimintaohjeet Camping Asteli

(Ohjeet koskevat niin vaunulaisia kuin telttailijoitakin ellei toisin mainita.)

Sähköt: Sähköjä ohjataan Astelin vastaanotosta. Sähköt laitetaan päälle kun olette kirjautuneet sisään. Jos sähköt eivät jostain syystä ole päällä tai niiden kanssa tulee muita ongelmia, voitte olla yhteydessä vastaanottoon (puh: 040-188 7777).


Saunat: Camping alueen asiakkaille lämpiää Astelin hirsisauna, jossa sesonki aikoina lämmitämme kaksi saunaa (naisille ja miehille omat puolet) ja hiljaisempana aikana lämmitämme yhden saunan, johon on tunnin saunavuorot erikseen naisille ja miehille. Sauna sisältyy hintaan yleisillä vuoroilla. Huomioithan, että sauna-ajat vaihtelevat kausittain. Tarkemmat tiedot saunojen löytyy vastaanotosta.


Pyykinpesu: Huoltorakennuksessa on pyykinpesukone ja kuivausrumpu, jotka toimivat 1 euron kolikoilla.

Vaunupaikkavuokra-aika: Vuokra-aika vaunupaikoille alkaa klo 14.00 ja päättyy seuraavana päivänä klo 12.00. Hiljaisina aikoina (15.5. – 19.6. ja 1.10. – 30.10.) tarjoamme palveluita rajoitetusti.

Yhteystiedot

Tiedustelut ja varaukset:
Lomakeskus Pyhän Asteli
040 – 188 7777 / info@pyhanasteli.fi

Camping alueen hinnat

Talvi 1.10.-30.4. Kesä 1.5.-30.9.
Kausipaikka 950 € 250 € + sähkö 0,30 € / kwh
Kausipaikka SF-kortti 855 € 225 € + sähkö 0,30 € / kwh
Vuorokausipaikka 50 € 40 € sähkö sis. hintaan
Vuorokausipaikka SF-kortti 45 € 36 € sähkö sis. hintaan
Vuosipaikka SF-kortti 968 € + sähkö 0,30 € / kwh
Telttapaikka 25 € /vrk

Varaa verkkokaupasta

Varaa paikkasi Camping Pyhän Asteli verkkokaupasta

PYHÄN MATKAILUVAUNUALUE

Pyhän matkailuvaunualueen paikat talvelle 2022-2023 ovat loppuunmyyty. Alueella ei talvikaudella ole vuorokausipaikkoja. 

Pyhän matkailuvaunualue sijaitsee aivan hiihtokeskuksen ytimessä PyhäExpress-hissin ala-aseman tuntumassa.

Asiakkaiden käytössä ovat WC:t, saunat ja suihkut, astianpesutilat, pyykinpesukone, vaatteiden kuivauskaapit sekä kemiallisen WC:n tyhjennyspaikka Pyhän Alavuokraamon tiloissa.

Välinevuokraamo, lipunmyynti ja suksihuolto sijaitsevat aivan alueen vieressä. Ladulle pääset lähes suoraan ulko-oveltasi ja kauppakin on kävelyetäisyydellä. Alueen lähellä sijaitsee kansallispuiston opastuskeskus Luontokeskus Naava näyttelyineen.

Pyhätunturin asuntovaunualueella ja Pyhän Alavuokraamossa voit surffailla kannettavallasi langattomasti netissä veloituksetta. Langaton WLAN-verkko on käytettävissä myös Hotelli Pyhätunturin aulatilassa, hotellin ravintolassa sekä kokouskeskuksessa.

Huomioithan, että vaunualueella tarvitset 3-napaisen sähköpistokkeen, jotta saat sähköä.

Varaa verkkokaupasta

Varaa paikkasi Pyhän matkailuvaunualueelle verkkokaupasta

Toimintaohjeet

Kausipaikkalaisten sähkönohjaus
Matkailuvaunualueen sähkönohjausohjelma toimii Evalvomon kautta.

Tämä mahdollistaa asukkaille oman sähkönohjauksen, joka toimii täysin verkossa. Asukas voi siis ohjata oman vaunupaikan sähköjä tietokoneella, älypuhelimella taikka tabletilla verkossa.

Kausipaikan alkamispäivänä asukas saa henkilökohtaiset tunnukset käyttöönsä, jolla voi hallita sähkön aktivointia päälle/pois, sähkön ajastusta, sähkönkulutuksen tarkkailua sekä Pyhän lämpötilan tarkkailua. Mikäli on epävarmuutta omasta sähkönohjauksesta, taikka tarvitsee neuvoja vastaanottomme auttaa mielellään.

Mikäli sähkö ei ole kuitenkaan kytkettynä päälle saapuessanne, varmistakaa ensin, että vikavirtasuoja on yläasennossa (päällä). Huolehtikaa myös poistuessanne, että vikavirtasuoja jää yläasentoon (päälle).


Mikäli sähköä ei edelleenkään tule, ota yhteyttä Hotellin vastaanottoon 010 382 5151.


Saunat
Saunat ovat lämpiminä talvikaudella päivittäin, sauna-ajat vaihtelevat kauden mukaan (ajantasainen tieto löytyy huoltotilan ilmoitustaululta)

Varsinkin sesonkiaikoina välttäkää ylipitkiä viipymiä saunatiloissa, että kaikki ehtivät kohtuullisella aikataululla saunomaan.


Pesukoneet
Pesukone on tarkoitettu vaunualueella asuvien käyttöön ja vuorot varataan varausvihkoon

Pesukone on tyhjennettävä ja vapautettava mahdollisimman nopeasti pesun valmistuttua
Huolehditaan jokainen, että tilat jäävät siistiin kuntoon käytön jälkeen, roskat ja tyhjät pullot mukaan/kierrätysastioihin, omat pesuvälineet, pyyhkeet ja vaatteet mukaan

Kierrätyspisteet
Lajittelupisteet metallille, lasille ja paperille löytyvät Alavuokraamon takaa, aivan matkailuvaunualueen tuntumasta. Enemmän kierrätyspisteitä löytyy K-kaupan parkkipaikan vierestä. 

Ongelmatilanteissa ottakaa yhteys Pyhätunturi Oy:n henkilöstöön.

Yhteystiedot

Keskusvuokraamo PyhäBooking

Varaukset ja laskutus +358 10 382 5223

Hotelli Pyhätunturi 

Vastaanotto +358 10 382 5151

Ympäristöystävällinen majoitusvaihtoehto

Tiestitkö, että matkailuvaunualue toimii uusiutuvilla energianlähteillä ja on siten ympäristöystävällinen majoitusvaihtoehto.

Matkailuvaunualueen paikkakartta