Mimmi Free'kend

Mimmi Free'kend on hyvän mielen vapaalaskutapahtuma, jossa opitaan uutta ja lasketaan hyvässä seurassa merkittyjen rinteiden ulkopuolella Pyhän hissioffareilla. Tapahtumaohjelma toteutetaan aina vallitsevien lumiolosuhteiden puitteissa. Tärkeintä on yhdessä tekeminen ja laskemisen ilo. Mukaan uskaltaa lähteä vaikka yksinkin, sillä seuraa löytyy paikan päältä.

Ilmoittautuminen avataan loppuvuodesta 2024. Ilmoitamme asiasta ensimmäisenä tällä sivulla ja Pyhän Instagram-tilillä.
Время
6.3.2025 - 9.3.2025 16:00 - 16:00
место
Pyhä Ski Resort
адрес

Kultakeronkatu 21
98530 Pyhätunturi
Финляндия

Isot tapahtumat Vapaalasku Rinteet
Mimmi Freekend

MIMMI FREE´KEND -VAPAALASKUVIIKONLOPPU PYHÄLLÄ

Pyhätunturilla on useita hisseillä saavutettavia vapaalaskualueita. Mimmi Free'kend -viikonlopun aikana hyödynnetään monipuolisesti näitä hissioffareita ja hiotaan paitsi vapaalaskutekniikkaa, myös haastetaan itseä erilaisissa laskuympäristöissä. Varma rinnelaskutaito on vaatimuksena kaikille Mimmi Free’kendiin osallistuville.

Tapahtuman ohjelma on suunniteltu eri taitotasojen mukaan (Mimmit 1–3). Oma ohjelmansa löytyy ensikertalaisille, varmuutta vapaalaskuun tarvitseville sekä kokeneemmille harrastajille. Tutustu huolellisesti alta löytyviin tasovaatimuksiin sekä ohjelmiin ja valitse tasosi oman taitosi ja kokemuksesi mukaan. Näin varmistetaan, että ryhmien liikkuminen viikonlopun workshopeissa on sujuvaa ja turvallista. 

Tapahtuma on tarkoitettu täysi-ikäisille naisiksi itsensä kokeville lumilautailijoille ja alppilaskijoille. Telemark-suksilla voi osallistua alppiryhmiin. Paikkoja on rajoitettu määrä viikonlopun eri ohjelmiin ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Jotta ehditään keskittyä olennaiseen eli laskemiseen, kuljetaan ylöspäin pääosin hisseillä. Hissilippu on siis välttämätön. Osallistuja tarvitsee reppuun mukaan myös lumivyörypelastusvälineet (piippari, lapio ja sondi) tapahtuman ajalle. Hankithan vakuutuksen, joka kattaa rinteiden ulkopuolella laskemisen. 

Tutustu aivan rinteiden vieressä sijaitseviin Ski-Inn-majoitusvaihtoehtoihin tästä.

Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova. Osallistumisen voi siirtää lääkärintodistuksella kaudelle 2026. Jos tapahtuma jostain pakottavasta syystä perutaan järjestäjän puolelta, onnistuu siirto tai rahanpalautus. 

Mikäli Mimmi Free'kendiin liittyen herää kysymyksiä, ole meihin yhteydessä: tapahtumat(at)pyha.fi
 

Oikeudet muutoksiin pidätetään. Mahdolliset Pyhätunturi Oy:sta riippumattomat sähkökatkot ja siitä seuraavat ohjelmamuutokset tai peruuntumiset eivät oikeuta rahanpalautuksiin.