Pyhän itsenäisyyspäivän viikonloppu

Luvassa on oikea hyvän mielen viikonloppu, kun päästään porukalla fiilistelemään kauden ensimmäisiä käännöksiä Pyhän rinteissä ja talven tulevia puuteripäiviä. Alkavaan vapaalaskukauteen valmistaudutaan treenaamalla vanhoja taitoja ja oppimalla uutta. Perjantaina nautitaan Vapaalaskufestivaalien leffailtapäivästä Naavassa ja lauantaina leffaillasta Tajukankaan upeassa ulkoilmateatterissa. Pitkä viikonloppu tarjoilee lisäksi lumiturvallisuustietoutta, inspiroivia puheenvuoroja, livemusiikkia ja joogaa tunturin syleilyssä.

Ohjelmaa julkaistaan pikkuhiljaa syksyn aikana.
Время
6.12.2024 - 8.12.2024
место
Pyhä Ski Resort
адрес

Kultakeronkatu 21
98530 Pyhätunturi
Финляндия

Isot tapahtumat Lapset & Nuoret Keikat, konsertit, artistit Taide & Kulttuuri Vapaalasku
Vilhunen bc Autti

VAPAALASKIJOIDEN KAUSI ALKAA PYHÄLTÄ

Vapaalaskufestivaalit saapuu vierailulle tunturiin ja ilahduttaa talven ystäviä kaksipäiväisillä elokuvajuhlilla: Vapaalaskufestivaalien iltapäivänäytös järjestetään sisätiloissa luontokeskus Naavan auditoriossa perjantaina 6.12. klo 16 alkaen. Iltapäivän leffat ovat maksuttomia ja kaiken ikäiset katsojat ovat tervetulleita mukaan. Lauantai-iltana 7.12. klo 20.30 alkaen taas katsotaan leffoja Tajukankaan maagisessa ulkoilmakatsomossa. Karhu Bar palvelee janoisia leffanäytöksen ajan. Näytös on maksuton, ikäraja on K18.

Itsenäisyyspäivänä 6.12. rinteet ovat pidennetysti auki klo 18 saakka. Itsenäisyyspäivän perinteinen soihtulasku lasketaan perjantaina Pyhätunturin hiihtokoulun johdolla Polar-rinteessä (4) rinteiden sulkeuduttua klo 18. Mukaan laskuun ovat tervetulleita kaikki, ja nuorimmat osallistujat saavat mukaansa valosoihdun. Laskijat kokoontuvat Calle-Talolla klo 17.15. 

Kuumimmat laskuvälineuutuudet ovat esillä Alavuokraamon edustan test centerissä.

Koko perheelle löytyy monenlaista maksutonta rinneseikkailuohjelmaa pitkän viikonlopun ajalle. Lähde mukaan pujottelukisaan tai harjoittele piipparin käyttöä ohjaajan opastuksella. 

Osta hissiliput ennakkoon verkkokaupastamme ja pääset suoraan laskemaan kulkematta lippuluukun kautta.

OSTA HISSILIPpuja

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Yhteistyössä:

Karhu Koff